|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Lehessen-e alulrol tobb sereggel beutni, mint eddig?
|
A seregek egyaránt alulról, vagy felülről ütnek, mint eddig(eddigi kiskapu bezarasa)
|

|
44 |
78.57% |
Pontértékben amíg felettem van, addig alulról, a pontérték minden ütés után frissül(ami most van)
|

|
12 |
21.43% |
Legalabb az 1/A-ban mukodjon az 1-es pont, tobbiben a 2-es pont.
|

|
4 |
7.14% |

12-06-2006, 11:33
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
Az egyes pontra szavaztam.
Az azonnali frissülés is jó lenne, de 1 országból 1 sereg alúról menjen, mindegy hány országról van szó...
Amikor egy klán , vagy szövetség tagjai egy másik országra támadnak, akkor igen az utolsó pillanatban indulnak a seregek.
1/a ban pl. óra 59 perc 59 mp után, de lentebbi csoportokban is, ez független hogy hol.
Az 1 mp-en belüli sereg indításnál mondjátok meg nekem melyik sereg csapódik először.
Azt hiszem , de javítsatok ki valaki,ha nem így van, régebben Ati is írt valamit ,hogy az igen közel indított seregeknél lehet eltérés a becsapódásnál, random.
Azt meg ne várjuk el egy szövetségtől, hogy kv előtt 25, 20, 15, 10 mp el akarjon indulni...
|
A kiszámítható ütésre meg van a lehetőséged vagy élsz vele vagy nem.
A támadott szövitagnak így se sok esélye van védelmet behívni távolbalátás után...
|

12-06-2006, 12:15
|
 |
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
végigolvastam a témát és azt hiszem minden lényeges elhangzott.
a szavazatom az 1-esre ment.
|

12-06-2006, 15:27
|
Junior Member
|
|
|
|
Sztem nagyon 1értelmű,hogy mit szeretne a nép!De remélem,hogy amiről Goldy beszél,nevezetesen az,hogy fairebb így a dolog,az a döntéshozatalban is megjelenik majd,amikor lesz/nem lesz változtatás!
|

12-07-2006, 00:29
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
A kiszámítható ütésre meg van a lehetőséged vagy élsz vele vagy nem.
A támadott szövitagnak így se sok esélye van védelmet behívni távolbalátás után...
|
abszolút nem értek vele egyet...
számtalan eset volt amikor 5 mp alatt hívtunk be 3-4 segítséget , előre készített ablakokból, egy szöviháborúban...
sok körön keresztül be volt készítve a védelem, és az induló seregek is kv előttre...
pont erre való az 1/a , ahol ez mindennapos dolog a klántámadásnál...
ott meglehet ezt szépen tanulni, és a lentebbi szinteken is lehet nyugodtan alkalmazni...
talán ez a fő különbség az 5-2 szint és az 1/a között, hogy amíg lentebb elég egy ilyen lötyögős , indulok félperccel kv előtt , nem bírok segítséget behívni dolog is
A-ban már, több tapasztalt játékos ellen ez kevés.
|

12-07-2006, 06:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hóhér
abszolút nem értek vele egyet...
számtalan eset volt amikor 5 mp alatt hívtunk be 3-4 segítséget , előre készített ablakokból, egy szöviháborúban...
sok körön keresztül be volt készítve a védelem, és az induló seregek is kv előttre...
pont erre való az 1/a , ahol ez mindennapos dolog a klántámadásnál...
ott meglehet ezt szépen tanulni, és a lentebbi szinteken is lehet nyugodtan alkalmazni...
talán ez a fő különbség az 5-2 szint és az 1/a között, hogy amíg lentebb elég egy ilyen lötyögős , indulok félperccel kv előtt , nem bírok segítséget behívni dolog is
A-ban már, több tapasztalt játékos ellen ez kevés.
|
Az 5mp és az 59.-ben indított között kis ellentmondást látok...
A szöviháború meg teljesen más ott pont nincs 5mp-ed segítséget hívni...
És mondatom úgy hangzott hogy NEM SOK esélye van.
|

12-07-2006, 09:56
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
nahh ebbe már én is beleszólok, ha már szavaztam
itt van ez a 16 meg 50 sereges téma
de kérdem én, ha egy orira rámegy ennyi sereg egyszerre, ott nincsen vmi probléma? azt ha az első alulról, a többi fölülről veri be, annak úgy is mindegy lesz, ugyanis ha lejjebb kerül akkor a lentebbiektől fogja ugyanezt kapni,
végig fogja verni az egész csopi
tehát nyugodtan mehet a szövinek akár az összes serege is alulról, nomeg, 1000 hekis üti a 300-asat? ha itt arra gondoltok, hogy a tizen sokadik sereg 1k-ról megy ugyanabban a körben a 300-asra, akkor az rohadtul nem indok hogy 3szor akkora a támadó, nincs mihez képest 3szor akkora támadó, az első seregnél is ugyanolyan gyenge volt
várom a véleményeket 
|

12-07-2006, 17:11
|
Member
|
|
|
|
A-ban már, több tapasztalt játékos ellen ez kevés.[/quote]
hát biztos nem ez a fő különbség a csopik között 
|

12-08-2006, 17:12
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Bocs hogy nem olvasom el az eddigi hozzászólásokat, de azért ez ténleg egy nagy hátrány a hadisokkal szemben...
A hadisok vannak kitéve minden veszéjnek, akkor legalább ne vegyék el tőlük a soksereges felfeletámadást!!
|

12-08-2006, 17:16
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hunor a sirály
Bocs hogy nem olvasom el az eddigi hozzászólásokat, de azért ez ténleg egy nagy hátrány a hadisokkal szemben...
A hadisok vannak kitéve minden veszéjnek, akkor legalább ne vegyék el tőlük a soksereges felfeletámadást!!
|
Te meg tudsz vajon győzni, hogy az én területem háromszorosával rendelkező országnál teljesen normális, hogy alulról üssön be?
|

12-08-2006, 17:23
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Te meg tudsz vajon győzni, hogy az én területem háromszorosával rendelkező országnál teljesen normális, hogy alulról üssön be?
|
sem ő,sem más nem tud meggyőzni,ez elég világos!hiába volt itt rengeteg érv a te érved ellen(ami teljesen érthető és jogos,de ez 1eset a többi 10zel szemben)!amit te mondasz,nem fair,nem szép,de példával is alá tudod támasztani??szóval van olyan eset,amikor ezt megteszi vki??ha esetleg vki tud ilyenről,küldje el nekem,ha lehetséges,mert nagyon érdekel!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|