|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Mit tartasz jó ötletnek?
|
A sereg tudjon nyersit is fosztani
|

|
11 |
16.18% |
A sereg tudjon nyersit és fegyvert meg drágakövet fosztani
|

|
17 |
25.00% |
A sereg tudjon az alap dolgokon kivül (csak) fegyvert és drágakövet fosztani
|

|
13 |
19.12% |
A vari tudjon nyersit varázsolni (ha már pénzt tud...)
|

|
10 |
14.71% |
A vari tudjon fegyvert varázsolni
|

|
8 |
11.76% |
A vari tudjuon nyersit és fegyvert varázsolni
|

|
15 |
22.06% |
Valami mást kellene megvalósitani...
|

|
2 |
2.94% |
Szerintem igy jó, ahogy van, ne variáljuk...
|

|
34 |
50.00% |

01-26-2006, 23:01
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Woodstock
kellene csinálni valami egyszerű szavazást az ügyben mondjuk csak kÍváncsiságból...
|
Ezzel csak azt tudnád meg, hogy hány sereges és hány alvilági ország szavazott  Naná, hogy minden sereges támogatná...
De ha tegyük fel feldobnék egy szavazást, hogy a tolvajoknak adjunk egy plusz akciót, például szélhámosság, amivel "kicsalnák" egy sereges ori földjét, szerinted a tolvajos országok hogyan szavaznának? 
|

01-27-2006, 06:44
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Akkor egy tipp azoknak, akik a tolikat elfelejtenék a változtatásaim (hozzáteszem nem vagyok fejlesztő) után, én csinálnék egy olyan lehetőséget a tolinak, hogy "beszivárgás" ilyenkor behatolna 1-2 hektár ellenséges területre az összes tolvaj, ott egy kör alatt átvennék az irányÍtást, és mire az ellenség észbekapna, a sereg már odaérne, Így meglenne oldva a tolis területfoglalás... Persze csak ha több a tolierőd, mint az ellené...
Erre nekérjetek most választ, mert legközelebb csak estefelé leszek.
|

01-27-2006, 08:06
|
Guest
|
|
|
|
Tartózkodom. 
|

01-27-2006, 08:14
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Woodstock
Akkor egy tipp azoknak, akik a tolikat elfelejtenék a változtatásaim (hozzáteszem nem vagyok fejlesztő) után, én csinálnék egy olyan lehetőséget a tolinak, hogy "beszivárgás" ilyenkor behatolna 1-2 hektár ellenséges területre az összes tolvaj, ott egy kör alatt átvennék az irányÍtást, és mire az ellenség észbekapna, a sereg már odaérne, Így meglenne oldva a tolis területfoglalás... Persze csak ha több a tolierőd, mint az ellené...
Erre nekérjetek most választ, mert legközelebb csak estefelé leszek.
|
Ahaaam... Értem. Tehát az elképzelésed szerint, a katonák tudnának fosztogatással tekercset szerezni, a tolvajok meg "beszivárgással" földet. Na és a varázslókkal mi lesz? Ők hogyan szerzik vissza az ellopott tekercseiket, meg az elfoglalt földjüket? Szerintem ez az ötlet zsákutca. A mai harcrendszer egy elég hosszú folyamat eredménye és ezek az ötletek felborítanák a mostani egyensúlyt. Minden stílusnak és minden akciónak megvan a maga ellenpárja, és ez a szép ebben a játékban. Minden egység a maga módján boldogul és a saját akcióival bosszulja meg a sérelmeit, illetve riasztja el a támadóit. Kár lenne összekeverni az egységek képességeit.
|

01-27-2006, 10:34
|
Guest
|
|
|
|
Hali!
Én még csak nem rég vagyok e játék rajongója, de azért már kb. sikerült felfognom, hogy miről vitatkoztok ti itt ilyen lelkesen...S meg kell mondjam, hogy mire végig olvastam az összes hozzászólást, már nem igazán tudtam, hogy kinek az oldalára álljak...Egyrészről megtudom érteni Woodstockot, hogy tényleg nem elég valóság hű a játék, másrészről viszont Axaéknak is igazat adok, hogyha változtatnánk az eddigi játékon, akkor bizony rendesen felborítanánk az egyensúlyt.Nem tudom, hogy milyen volt régen a játék, csak azt tudom, hogy most nagyon jó, mert akárhonnan nézem, az ember bármilyen fajt vagy felállást is választ, van valamilyen előnye a többiekkel szemben.S ez viszont is igaz.Viszont ha megvalósítanánk azt, amit Woodstock javasol, akkor oda lennének az előnyök.Értem azt is, hogy ő csak az igazságosságot szeretné, ezért ő mindenen csak egy kicsit változtatna, legyen az terület foglalás, vagy éppen tolvajlás.De sok kicsi sokra megy alapon ez teljesen megváltoztatná a játékot.S bár valóságosabb lenne, a játék mesevilága oda lenne...Ráadásul mindenki belezavarodna.(A kezdőknek, mint én így se egyszerű
Viszont maga az ötlet nem rossz, s talán úgy meglehetne oldani, hogy egy másik játékot is indítanának, ami erre épülne, mégis másabb lenne, de ez már más lapra tartozik.
Hali
|

01-27-2006, 10:59
|
Member
|
|
|
|
Én támogatnám , hogy nyersanyagot is elhozzanak, hisz le kell bontani az ellen falait ,hogy bejussanak a seregek
Viccet félre téve, minimális nyersanyag elhozatalt támogatnám, vagy gabonát se hozzanak a katonák, vagy csak pontosan annyit amennyit elvittek a háboruba! Semmi nem indokolja hogy többet hozzanak hacsak az az elv ami indokolná a nyersanyagok, vagy esetleg a fegyver fosztását is!
Nooos?
|

01-27-2006, 13:29
|
Guest
|
|
|
|
Sztem akkor sem jó ötlöt az, hogy lehessen tekit fosztani, ez nagyon felbillentené az egyensúlyt, na meg amire ha már a realitásokkol indokoljuk az ötletet: mondj egy pl-t amikor fegyveres csapatok kiraboltak és nem leromboltak egy könyvtárat a történelem során, és a tekik kopását is nézzük, hiszen, ha már magától a használattól és tönkremehetnek........
|

01-27-2006, 13:38
|
 |
Member
|
|
|
|
hát hogyha a tolik tudnának területet szerezni, az elég nagy kavarhoz vezetne, én tolis vagyok, de nem hiszem, hogy ez életképes ötlet lenne
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|

01-27-2006, 13:55
|
Member
|
|
|
|
Akkor hagyjuk a tekik katonákkal történő lopását.
És akkor a földszerzős toli ötletmet is dobom a kukába, tényleg borÍtana mindent, akkor javaslatom szerint csak nyersit, meg fegyvert, meg az eddigi dolgokat lehetne fosztogatni, tekit nem...
Így már tetcik? 
|

01-27-2006, 14:03
|
 |
Member
|
|
|
|
de akkor meg felvetődhetne, hogy a tolik is meg a hadisok is tudnak nyersanyagot szerzni, akkor a varik miért nem??? sztem a varisok egyből ezzel jönnének...nem?
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|