Quote:
Originally Posted by Never
Viszont nem tudom,milyen nagyobb motivációt lehetne még adni a játékosoknak,hogy fellépjenek?Ha a klánosdi nem elég,akkor talán meg sem érdemeljük az egészet  Most nem magamról beszélek,hanem a kollektív anarchról.
Amúgy mit szolnátok ahhoz,ha le lenne maximalizálva a föld?  mondjuk 100k hekiben,vagy talán annyi sem kell.
Így, hogy akárki akármennyi orit vihet fel,sztem fél év,és megintcsak 200ezer hekinél lesznek az orik,ami megintcsak meg fogja ölni a játékot.
|
Nem kötexem, de ez mire jó?
Az Aban van értelme, mert talán soha senki nem fogja azt elérni.
De itt? Nem telik bele sok idő, s 50 ori ott trónol maxon, akiknek csak a pontlistában levő helyét kell változtatni, s gyakorlatilag ugyanazon a hekin csücsül mindegyik több k körig. Másrészt Ti mondjátok, hogy mindenki mindenkit, s akkor van izgalom?
És kérdezem röhögve, ez hogy fog kinézni?
x 10 orival 100k hekin megtámadja majd y 5 oriját 100k hekin?

Ja, és egyébként minek?

Földet úgysem vihet

Pénzt meg sztem termel eleget, ha mást nem képzésből, mert még az eddigi elcsökevényesedett anarch egyetlen nagy "eseménye" a felfedezés is kizárt neki.
Bocsássatok meg nekem, hogy szkeptikus vagyok, de ez nekem eddig úgy tűnik guanonak ahogy van.
És még ha... még ha a végén ki is jelentetek vmi magatok nézve kötelező érvényű dolgokat, annak sem lesz sok értelme, tekintve az As példát. Itt sokkal nagyobbak a különbségek.
Sosem fog tudni versenyezni a kis ori, ha nem szed össze elég pénzt a Dre, vagy kap vkitől, aminek megint nagy értelme van.
A nagy Hs orik, ha a szavazás jelenlegi állása szerint valósulnának meg a dolgok termelnék a pénzt, azt időnként egy egy ori felvinné, amiből 1 - 2 máris felkúszna az egekbe.
Sztem ez az egyszer volt Budán kutyavásár tipikus esete lesz, ha egyáltalán bevezetésre kerül.
Az első 2 - 3 hónap talán izgalmas lesz, de ha még max földet is csináltok én garantáltnak látom utánna a keresztet.
A top 5% körei értelmesnek tűnnek, bár mondom, elég egyszerűen kijátszható, ráadásul nem is igazán egyezik az anarch szellemiségével, mint ahogy monnyuk a max föld sem.
Nekem röviden ez jutott eszembe.
Addig még egész jól indulét, hogy önszabályozás, s mindenki egy klán, max 10 ori, onnastól kicsit eldurvultatok.
És még egy felvetés.. ha amúgy is bejártok egymás orijába, akkor nem ugyanazok a szövetségek lesznek ezentúl is, mint eddig voltak? S ugyanaz a nem támadom a másikat?
Vagy a Hban majd beléptek mindketten ugyanabba a termelő oriba, ürítgetitek, akármi, s a Dben majd egymást ütitek?