|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
|
View Poll Results: Lehessen-e alulrol tobb sereggel beutni, mint eddig?
|
|
A seregek egyaránt alulról, vagy felülről ütnek, mint eddig(eddigi kiskapu bezarasa)
|

|
44 |
78.57% |
|
Pontértékben amíg felettem van, addig alulról, a pontérték minden ütés után frissül(ami most van)
|

|
12 |
21.43% |
|
Legalabb az 1/A-ban mukodjon az 1-es pont, tobbiben a 2-es pont.
|

|
4 |
7.14% |

12-04-2006, 11:13
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
...amik összahasonlíthatatlanul súlyosabbak lesznek a javaslatod szerinti <3K kör után. és aki nem játszott a régi rendszerben, az nem is igen fog rá számítani, és meg fogja lepni ahogy minden sereg alulról jön be azzal ellentétben amit 4 hónapig megszokott. ez a meglepetés eléggé súlyos és több mint kellemetlen lesz! szerintem ez annyira alpvető része a játéknak, hogy teljesen egységesen kell működnie.
|
Jó, akkor azt mondom, hogy 1500 heki felett nem lépne be ez a modul...
Ez így milyen 5let?
És amint átléped az 1500-as határt, nagy piros felirat jelentkezik, ahol -ha eddig nem tudtad volna- elolvashatod az új szabályt, ami már rá is érvényes...
|

12-04-2006, 11:18
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Ok, kiirtam a szavazast. Sajnos csak 100 karakter lehet egy valasztas, ezert rovidebb a kelletenel. Kiskapu azt jelenti, hogy regebben is lehetett ezt megvalositani, ami most van, ha benn voltal az oriban, es csinaltal vmit...
de szentem max 0,5%-a csinalt az embereknek ilyet, en pl meg sosem hallottam rola  erre utal hogy most ezt a kiskaput be kene zarni, es ugy visszarakni a regi rendszert, szerintem az mindenkinek jo lenne.
Lehet tobbre is szavazni, de az 1 es 2 nyilvan kizarja egymast
Jo szavazast! 

12-04-2006, 11:45
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Szerintem is a regi rendszer az okes, csak az a gond, hogy ha ati mar valtoztatott akkor itt szavazhatunk reggeltol estig, mert ugyse fog tortenni semmi! 
|

12-04-2006, 12:18
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Yurika
Szerintem is a regi rendszer az okes, csak az a gond, hogy ha ati mar valtoztatott akkor itt szavazhatunk reggeltol estig, mert ugyse fog tortenni semmi! 
|
Arrol kellene meggyozni, hogy a regi rendszer a kiskapu bezarasaval nem hiba.
Szerinte eddig mukodott rosszul, es most jol. (mivel kovetkezetlen volt)
De igy a jatek lehetosegei, es elmenye nagyon sokat romlik, szerintem.
Effektive azt szeretnem, hogy ugy mukodjon mint regebben, es kizarjuk azt a lehetoseget, hogy ugy mukodjon, mint most.
Ugyanez tortent a korvaltassal, ott is voltak kiskapuk, azok is be lettek csukva, es nem tettek kotelezove mindenki szamara... 

12-04-2006, 12:25
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kisbér
Jó, akkor azt mondom, hogy 1500 heki felett nem lépne be ez a modul...
Ez így milyen 5let?
És amint átléped az 1500-as határt, nagy piros felirat jelentkezik, ahol -ha eddig nem tudtad volna- elolvashatod az új szabályt, ami már rá is érvényes...
|
Aha! és 1520 hektáron kapok egy 10 seregest? Akkor milyen modul lép életbe, mert az első ütésnél már a másikba kerülök?
Nem kéne ezt figurázni.
Vagy minden a régi módon vagy maradjon igy!
(Ill. akkor a 2/B indítási sorrenddel is kéne valamit kezdeni! vagy az már nem él?)
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|