|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
|
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség.
|

|
38 |
40.00% |
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz.
|

|
47 |
49.47% |
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz.
|

|
4 |
4.21% |
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye.
|

|
12 |
12.63% |
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen.
|

|
11 |
11.58% |
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is.
|

|
7 |
7.37% |
Legyen kötelező az A-ból is fordulni.
|

|
15 |
15.79% |
Maradjon minden úgy, ahogy most van.
|

|
23 |
24.21% |

12-03-2006, 13:30
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Nem lehet, hogy az emberek, nyugodtabban mennének 1A-ba, ha ott nem kellene elérni, a top 30%-ot? Pl 3000kör, kötelező ottartózkodás, és ha megtetszik, akkor marad, ha nem, akkor meg lefordul? Így esetleg sűrűbb lehetne a mezőny is. Nem?
|
Ha csak ott kéne lenned nemis játszanál vele csak hagynád szétesni. /nem te konkrétan, hanem általánosítva sokan  /. Ennek meg miértelme? semmi motiváció.
|

12-03-2006, 13:32
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Nem lehet, hogy az emberek, nyugodtabban mennének 1A-ba, ha ott nem kellene elérni, a top 30%-ot? Pl 3000kör, kötelező ottartózkodás, és ha megtetszik, akkor marad, ha nem, akkor meg lefordul? Így esetleg sűrűbb lehetne a mezőny is. Nem?
|
Eddig ez a legrosszabb ötlet amit hallottam
|

12-03-2006, 13:32
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Ha csak ott kéne lenned nemis játszanál vele csak hagynád szétesni. /nem te konkrétan, hanem általánosítva sokan  /. Ennek meg miértelme? semmi motiváció.
|
De amit kivettam, abból én arra következtetek, hogy sok ember, felviszi a top 30-ba az országát, hogy a többivel tudjon forogni...
Ez sem az igazi azért.
|

12-03-2006, 13:33
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Eddig ez a legrosszabb ötlet amit hallottam
|
Az nem baj.. 
|

12-03-2006, 13:34
|
Member
|
|
|
|
Quote:
De amit kivettam, abból én arra következtetek, hogy sok ember, felviszi a top 30-ba az országát, hogy a többivel tudjon forogni...
Ez sem az igazi azért.
|
Na azért ott valamit tenni is kell, hogy ott is maradjon.
Egy szóval nem mondta senki, hogy nem. Tényleg nem jó ötlet.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

12-03-2006, 13:52
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ez sem az igazi azért.
|
Hát azért sokan akarnak a top30ba menni szal nehéz ott is tartani. Manapság ha egnézed mennyi a fenti klánütés + hány tf ork meg gnóm garázdálkodik, akkor respect annak aki fennmarad 
|

12-03-2006, 14:07
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Hát azért sokan akarnak a top30ba menni szal nehéz ott is tartani. Manapság ha egnézed mennyi a fenti klánütés + hány tf ork meg gnóm garázdálkodik, akkor respect annak aki fennmarad 
|
Jó de mi a francnak kell nekem egy púp a hátamra hogy ott agonizáljak az A-ban egy akármilyen orival? Azért hogy valami másnak meglegyen a játékélménye? Én nem akarok ott orit, mert aktívan se passzívan se kivánok ott jelen lenni, a többi csoportban akarok forogni.
|

12-03-2006, 14:12
|
Member
|
|
|
|
tess, javaslat:
1. Ha vki A-ból fordul, úgy a 2-4 kékszámok Top30, a 5-6 Top20, a 7-8 Top10, a 9 és feletti Top5%.
2. Ha B-ből fordul, akkor teljesítenie kell a B-ben a mostanit, és kell legyen az A-ban a B-nek megfelelő. (Tehát kis nyolcassal: az A-ban egy akármilyen ori Top10, és a B-ben a forduló ori Top1%)
3. A B-ből fordulhat az A kihagyásával is, de akkor duplán körbe kell mennie és csak akkor kap kék számot.
|

12-03-2006, 14:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar
Jó de mi a francnak kell nekem egy púp a hátamra hogy ott agonizáljak az A-ban egy akármilyen orival? Azért hogy valami másnak meglegyen a játékélménye? Én nem akarok ott orit, mert aktívan se passzívan se kivánok ott jelen lenni, a többi csoportban akarok forogni.
|
Az A a játék része, a célja a blabla... játszhatsz mindenütt máshol de a kis kék szám szerintem védjegy arra hogy te már az Aban is alkottál 
|

12-03-2006, 14:19
|
Member
|
|
|
|
Esetleg az még kis könnyítés hogy ha vki Bből fordul akkor Aban eggyel kisebb szintet kelljen elérnie.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|