|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
|
View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
|
|
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség.
|

|
38 |
40.00% |
|
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz.
|

|
47 |
49.47% |
|
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz.
|

|
4 |
4.21% |
|
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye.
|

|
12 |
12.63% |
|
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen.
|

|
11 |
11.58% |
|
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is.
|

|
7 |
7.37% |
|
Legyen kötelező az A-ból is fordulni.
|

|
15 |
15.79% |
|
Maradjon minden úgy, ahogy most van.
|

|
23 |
24.21% |

12-03-2006, 12:21
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
De akkor ne ugyanazt ismételgesd, hanem javasolj normális dolgot a probléma megoldására, azt támaszd alá észérvekkel és megvitatjuk
Ne azon menjen a vita, h pfúj 1/A és éljen 1/A !!!
Emberek! Gondolkodjatok már picit!!!
Javaslatokon vitázzunk már, ne ilyen kicsinyes dolgokon..
|
Jó. De az most egy másik Topic az, hogyan tegyük vonzóbbá az 1/A-t. Es pláne kellene egy csomó ember akinek baja van vele és el is mondja itt, ahoz hogy megtudjuk mi a bajuk vele azoknak akik nem mennének oda fel.
Amugy, egyetlen egyszer se mondtam hogy pfúj 1/A. Vissza lehet keresni... Én is szeretném ha sokan lennének ott, de azt is be kell látni ez egy másik stílus és nem feltétlen jön be mindenkinek. Sajátos helyen van mivel ez a csúcs csoport, és ebből kifolyólag egy csomó orinak végállomás.
En is azt szeretném ha jó játék lenne ott és nem csak kényszerű fordulóállomás lenne.
|

12-03-2006, 12:26
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Én azt javasoltam, hogy ha van egy kiskék3-as orid B-ben, és egy kiskék2-es orid A-ban, akkor ahhoz, hogy B-ből lefordulhass a B-ben a kiskék3 feltételeit, A-ban pedig a kiskék2 feltételeit kelljen teljesíteni.
Ez kicsit nehezített verziója a "maradjon A-ban top30 a fordulás feltétele" pontnak.
Hozzáteszem Ati helyében már RÉGESRÉGEN lezártam volna ezt a topicot azzal, hogy itt mindenki csak vitázik hülyeségeken, javaslat nincs, jól van akkor marad minden ugyanúgy, mint most van, mert a probléma megoldására szinte senki sem törekszik, csak sír a szája attól függően, hogy az érdekeit milyen módon sérti az újítás..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

12-03-2006, 12:32
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Én azt javasoltam, hogy ha van egy kiskék3-as orid B-ben, és egy kiskék2-es orid A-ban, akkor ahhoz, hogy B-ből lefordulhass a B-ben a kiskék3 feltételeit, A-ban pedig a kiskék2 feltételeit kelljen teljesíteni.
Ez kicsit nehezített verziója a "maradjon A-ban top30 a fordulás feltétele" pontnak.
Hozzáteszem Ati helyében már RÉGESRÉGEN lezártam volna ezt a topicot azzal, hogy itt mindenki csak vitázik hülyeségeken, javaslat nincs, jól van akkor marad minden ugyanúgy, mint most van, mert a probléma megoldására szinte senki sem törekszik, csak sír a szája attól függően, hogy az érdekeit milyen módon sérti az újítás..
|
Taps, részemről már a kisujjam sem kívánja ezt a vitát, totál meddő, mutasd hol kell ezt a verziót aláírni?
Teljesen egyetértek vele.
|

12-03-2006, 12:34
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arrakis
Taps, részemről már a kisujjam sem kívánja ezt a vitát, totál meddő, mutasd hol kell ezt a verziót aláírni?
Teljesen egyetértek vele.
|
Szavazz, 6os opcio.

12-03-2006, 12:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Ez a javaslat a szavazólapon a 6.-os! 
Erre (is) szavaztam.
|

12-03-2006, 12:35
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Ez a javaslat a szavazólapon a 6.-os! 
Erre (is) szavaztam.
|
Mostanra már nekem is ez jött le, de pl azt a 6os pontot olvasgatva nekem az volt a reakcióm, hogy mivan??
S sztem nem voltam egyedül ezzel.
|

12-03-2006, 12:36
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arrakis
Mostanra már nekem is ez jött le, de pl azt a 6os pontot olvasgatva nekem az volt a reakcióm, hogy mivan??
S sztem nem voltam egyedül ezzel.
|
Én is Remyt kérdeztem meg, hogy mit takar a 6-os pont. Segített. Más is megkérdezhette volna. De mondom, könnyebb ellenkezni mint gondolkodni..
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

12-03-2006, 12:36
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Ez jó idáig, plusz, ha nincs orid Aban akkor Bből kétszer kelljen fordulni 1 számért. Ez szerintem éppen elég durva szigorítás, egy szint 1/A helyett 4 másik szintet kell mégegyszer megmászni. Sőt, emellett is a legvalószínübb hogy az 1/A parkoló orit választják többen.
|

12-03-2006, 12:40
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar
Ez jó idáig, plusz, ha nincs orid Aban akkor Bből kétszer kelljen fordulni 1 számért. Ez szerintem éppen elég durva szigorítás, egy szint 1/A helyett 4 másik szintet kell mégegyszer megmászni. Sőt, emellett is a legvalószínübb hogy az 1/A parkoló orit választják többen.
|
Továbbra sem támogatom, hogy 1/A-t ki lehessen hagyni.. Az itt folyó ellenséges 1/A-hoz való hozzáállás véleményem szerint azt eredményezi, hogy azok, akiknek nem volt szerencséje 1/A-ba lépni, meg sem fogja próbálni, így meg sem tapasztalhatja, hogy milyen..
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

12-03-2006, 12:45
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Továbbra sem támogatom, hogy 1/A-t ki lehessen hagyni.. Az itt folyó ellenséges 1/A-hoz való hozzáállás véleményem szerint azt eredményezi, hogy azok, akiknek nem volt szerencséje 1/A-ba lépni, meg sem fogja próbálni, így meg sem tapasztalhatja, hogy milyen..
|
Én meg támogatom. A javaslatom is leírtam, az előző írásomban ujfent leírtam hogy 1 szint 1A-t 4 másik szintre cserélni nagy ár. Ennél többet hiába írok ki, ugyan azt szajkóznám amit eddig, de hát mind ugyan ezt tesszük
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|