|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
|
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség.
|

|
38 |
40.00% |
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz.
|

|
47 |
49.47% |
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz.
|

|
4 |
4.21% |
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye.
|

|
12 |
12.63% |
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen.
|

|
11 |
11.58% |
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is.
|

|
7 |
7.37% |
Legyen kötelező az A-ból is fordulni.
|

|
15 |
15.79% |
Maradjon minden úgy, ahogy most van.
|

|
23 |
24.21% |

12-02-2006, 10:55
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Tuvaluról és a többi magányos körbenforgóról meg köztudott, hogy semmi különlegeset nem tettek a számaikért, de én pl. nem vagyok írigy rájuk, nektek miért fáj?
azonkívül meg ők innen meg vannak lőve, csoportot nyerni nem lehet felfedezéssel, ergo ez a dolog megoldva
|

12-02-2006, 11:14
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by NorB
Tuvaluról és a többi magányos körbenforgóról meg köztudott, hogy semmi különlegeset nem tettek a számaikért, de én pl. nem vagyok írigy rájuk, nektek miért fáj?
azonkívül meg ők innen meg vannak lőve, csoportot nyerni nem lehet felfedezéssel, ergo ez a dolog megoldva
|
Félreértés ne essék, nekem nem az fáj, hogy nektek mekkora számotok van. Van nekem is kisorim, majd az szerez magának számot. Én egész mostanáig az ellen érveltem, hogy azt A-t egy az egyben meg lehessen kerülni. Ezen kívül nagyon kompromisszumkész vagyok 
|

12-02-2006, 11:19
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by NorB
|
Ezt a megállapításodat mi alapján fogalmaztad meg?
Honnan vetted, hogy bárkinek is fáj mások kékszáma? Picit felületesen olvasol ma Norb. Az előző bejegyzésed sincs köszönőviszonyban sem azzal amire válaszoltál vele
Nézegesd meg a szavazólapon ki milyen megoldásokat látna szívesen aztán rájössz majd,hogy valójában kit kell meggyőznöd az igazadról 
|

12-02-2006, 12:20
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Félreértés ne essék, nekem nem az fáj, hogy nektek mekkora számotok van. Van nekem is kisorim, majd az szerez magának számot. Én egész mostanáig az ellen érveltem, hogy azt A-t egy az egyben meg lehessen kerülni. Ezen kívül nagyon kompromisszumkész vagyok 
|
Szerintem itt most elsősorban az a fő vitaalap, hogy kötelezö legyen-e az A vagy nem, ahogy én azt észrevettem. A két dolog persze összefügg, a kék számos dolog, meg az Aból Bből fordulás. Bizonyos fokig azonban külön kéne választani a két dolgot, hogy kelljen-e Aba menni mert a kék számos feltételek ebben az esetben nem feltétlenül ugyan azok kellene legyenek.
Természetesen nem csak benyomtam a szavazást, érvelek is amellett amit jelöltem:
Az én véleményem az, hogy az A-t nem kéne erőltetni mert amit erőltetnek azt megutálják még jobban. Az hogy milyen feltételek legyenek ebben az esetben ugy kellene beállítani hogy reálisan jutalmazza azt aki vállalja az A csopi más jellegű játékát. Nem fog elnéptelenedni, ettől nem kell tartani, de legalább nem lesznek ott kényszer játékosok, pl a "notorius fedezők" aki oda megy önként teszi mert ott akar játszani. Röviden ennyi.
|

12-02-2006, 13:13
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Egyértelmű hogy olyan megoldást kéne találni ami az A-soknak is jó, és amit a körbefordulók is elfogadnak.
Az A-sok azt akarják hogy ne legyen kötelező fordulni, viszont ennek az az eredménye, hogy ott fog a top 30%ba dokkolni egy csomó ori, ahova egy idő után már nem is elhet bejutni, mert mindenki telerakja magát íjjal, és a helytartó szépen életben tartja.
Véleményem szerint, és tudom hogy elhurrogtok hogy junior member emg minden, de az lenne a jó, hogyha az A-t különválsztanánk mint régebben, viszont onnan kisebb követelményekkel lehessen fordulni, mint B-ből.
Vagy támogatnám a B-ből 2szer fordulós ötletet is, aki ki akarja hagyni az A-t, akkor forduljon kétszer, de az A erőltetése ellen vagyok.
Szerintem azoknak is élvezhetőbb lenne a játék akik az 1be akarnak amradni, mert nem lene annyi kényszerori, nagyobb kihívás lenne, mert ugye mindenki ezt akarja.
Lehet leszólni, de én csak a véleményemet mondtam el.
|

12-02-2006, 13:33
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar
Szerintem itt most elsősorban az a fő vitaalap, hogy kötelezö legyen-e az A vagy nem, ahogy én azt észrevettem. A két dolog persze összefügg, a kék számos dolog, meg az Aból Bből fordulás. Bizonyos fokig azonban külön kéne választani a két dolgot, hogy kelljen-e Aba menni mert a kék számos feltételek ebben az esetben nem feltétlenül ugyan azok kellene legyenek.
Természetesen nem csak benyomtam a szavazást, érvelek is amellett amit jelöltem:
Az én véleményem az, hogy az A-t nem kéne erőltetni mert amit erőltetnek azt megutálják még jobban. Az hogy milyen feltételek legyenek ebben az esetben ugy kellene beállítani hogy reálisan jutalmazza azt aki vállalja az A csopi más jellegű játékát. Nem fog elnéptelenedni, ettől nem kell tartani, de legalább nem lesznek ott kényszer játékosok, pl a "notorius fedezők" aki oda megy önként teszi mert ott akar játszani. Röviden ennyi.
|
Mikor nem volt kötelező A-ba lépni elnépzelenedett, miért ne történne ez meg újból?
És hogyan képzelted az A-ban is játszók reális jutalmazását? Piros számot kapjanak, vagy két kéket az A-t kihagyókkal szemben?
És egy szerintem érdekes adalék. Most futottunk össze egy 10 fős klánnal. Nem nagy orik, de szépen egy csomóba vannak rendezkedve, látni rajtuk, hogy túl nagy A-s tapasztalatuk nincs, de nem "notórius fedezők", hanem tele vannak ork hadisokkal, és nem szívbajosak. Lehet nem lesznek topklán, és lehet baromira meg kell dolgozzanak a fordulásukért, de ők egyben játszani is fognak közben... Ha lehet példálózni a topklánok monopolhelyzetével, meg az 1000 éves betokozódott orikkal, akkor ugyanúgy legyen bemutatva a másik oldal is, akik kezdők fenn, de akár maradnak, akár lefordulnak rohadtul büszkék lesznek az eredményükre- mégpedig joggal.
Azzal, hogy a játékosok egy hányada ki akarja kerülni az A-t egyebek mellet az ilyen lelkes "újoncok" eredményét is elértékteleníti.
|

12-02-2006, 13:38
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Mikor nem volt kötelező A-ba lépni elnépzelenedett, miért ne történne ez meg újból?
|
Ha elnéptelenedik akkor egyértelmű hogy azért, az emberek nem akarnak ott játszani, vagyis nem jó. Ez ellen kell tenni, nem odakényszeríteni az embereket, attól semmivel se lesz jobb.
|

12-02-2006, 13:44
|
Member
|
|
|
|
Quote:
És hogyan képzelted az A-ban is játszók reális jutalmazását? Piros számot kapjanak, vagy két kéket az A-t kihagyókkal szemben?
És egy szerintem érdekes adalék. Most futottunk össze egy 10 fős klánnal. Nem nagy orik, de szépen egy csomóba vannak rendezkedve, látni rajtuk, hogy túl nagy A-s tapasztalatuk nincs, de nem "notórius fedezők", hanem tele vannak ork hadisokkal, és nem szívbajosak. Lehet nem lesznek topklán, és lehet baromira meg kell dolgozzanak a fordulásukért, de ők egyben játszani is fognak közben... Ha lehet példálózni a topklánok monopolhelyzetével, meg az 1000 éves betokozódott orikkal, akkor ugyanúgy legyen bemutatva a másik oldal is, akik kezdők fenn, de akár maradnak, akár lefordulnak rohadtul büszkék lesznek az eredményükre- mégpedig joggal.
Azzal, hogy a játékosok egy hányada ki akarja kerülni az A-t egyebek mellet az ilyen lelkes "újoncok" eredményét is elértékteleníti.
|
Jó, akkor legyen kötelező az A-ba lépés, de ott mindenkinek ugyanolyan szintet kelljen teljesíteni, épp készülök A-ba engem nem zavar, ha ott is játszani kell...
A szavazást sajna elszúrtam, mert az alsót nem is olvastam, akkor azt is bejelöltem volna...
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

12-02-2006, 13:46
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Most hogy így belegondolok, nem is kellene jutalmazni, hiszen az a jutalom hogy ott játszhatnak nem?  Komolyra forítva a szót, az aki Aban vagy az aki nem ott szerzi meg a számot az nem bűn és nem is tudásbeli különbség, hanem egyszerűen egy másik út és mindkettőnek egyformán járhatónak és nehézségünek kell hogy legyen... (Ha mondjuk Aban nehezebb a játék akkor ott kevesebb eredményt kell elérni, vagy kevesebb időt kell eltölteni stb stb) ezt majd meg kell dumálni hogy pontosan mivel és hogy.
Quote:
És egy szerintem érdekes adalék. Most futottunk össze egy 10 fős klánnal.
|
Ez egyáltalán nincs így, épp ugyan olyan mint a lelkes 4fős szövi aki mondjuk ugyan úgy végig harcol egy másik utat, egyik csapatot se lehet lepancserozni csak mert más módon érte el ugyan azt
|

12-02-2006, 13:52
|
Member
|
|
|
|
hát monro, az egész szabályból az bűzlik, hogy valakiknek fájnak a kis kék számok
az hogy az előbb az írtam "nektek", az vegye magára, akinek inge 
a mostani szabály szerint az A-s nagyklánok kontrolálhatják a kis kék számok megszerzését, erre írtam ilyen idióta hasonlatot, hogy lehetne az fordítva is
Synk, ne haragudj, bár én nem akarom mindenképpen kihagyni az A-t, arról még mindig nem győztél meg, hogy miért ne hagyhatná ki, aki úgy akarja
elég komoly árat kell érte fizetnie, mert 2* kell mindent végignyomnia, ami mondjuk egy kis 8-assal elég randa feladat
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|