Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség. 38 40.00%
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz. 47 49.47%
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz. 4 4.21%
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye. 12 12.63%
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen. 11 11.58%
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is. 7 7.37%
Legyen kötelező az A-ból is fordulni. 15 15.79%
Maradjon minden úgy, ahogy most van. 23 24.21%
Multiple Choice Poll. Voters: 95. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-01-2006, 21:21
laci laci is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

"Ez is egy szimpatikus megoldás. Aki nem akar A-ban játszani, az forduljon B-ből, és felejtse el a kis kéket... Megmarad neki a neve, sorszáma és hírneve. Na meg az Intéző beállításai"

Jajjj be nem értek egyet... Azért nehogy már az 1A legyen az, ami annyira megszűri a minőséget. Kisbér beírásai a vita elején alég rendesen mutatják, hogy talán nem véletlen, hogy annyian irtóznak attól a csoporttól.
És még ehhez hozzátenném, hogy eddgi egyetlen egyszer volt olyan, hogy nyíltan rá akartak venni egy folyamatos jksz-re, véletlenül pont az 1A-ban, azzal a felkiáltással, hogy "két klán erősebb egy klánnál, nincs ebben semmi szabálytalan". Na az ilyenek miatt nem szeretem az 1A-t.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 12-01-2006, 21:24
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by laci View Post
"Ez is egy szimpatikus megoldás. Aki nem akar A-ban játszani, az forduljon B-ből, és felejtse el a kis kéket... Megmarad neki a neve, sorszáma és hírneve. Na meg az Intéző beállításai"

Jajjj be nem értek egyet... Azért nehogy már az 1A legyen az, ami annyira megszűri a minőséget. Kisbér beírásai a vita elején alég rendesen mutatják, hogy talán nem véletlen, hogy annyian irtóznak attól a csoporttól.
És még ehhez hozzátenném, hogy eddgi egyetlen egyszer volt olyan, hogy nyíltan rá akartak venni egy folyamatos jksz-re, véletlenül pont az 1A-ban, azzal a felkiáltással, hogy "két klán erősebb egy klánnál, nincs ebben semmi szabálytalan". Na az ilyenek miatt nem szeretem az 1A-t.

Hány A-st láttál gratulálni Kisbérnek a stílusáért? Ami gusztustalan az gusztustalan, ezen nincs mit ragozni
Engem L-ben akartak rávenni, hogy szálljak be egy buliba, ahol 3 szövi dolgozna össze, és nem mentem bele, és nem utáltam meg az L-t...
És nem azt mondtam, hogy az A szűri meg a minőséget. De ha valaki megfutamodik egy kihívás elől, az milyen alapon várja el ugyanazt az elismerést amiért más véginyomta az össze szinteket?

Last edited by Synkel; 12-01-2006 at 21:31..
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 21:31
laci laci is offline
Member

Lehet hogy nem sokan gratulálnak neki. Viszont nem úgy tűnt, mint aki egyszemélyes klánként működne... Ha érted, mire célzok
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 21:33
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Lehet hogy nem sokan gratulálnak neki. Viszont nem úgy tűnt, mint aki egyszemélyes klánként működne... Ha érted, mire célzok

Ugynott elmondta, hogyan keveredtek monopolhelyzetbe. A-ban ilyen nincs. Nagyon sokadik számért kell fordulnod, hogy tényleg szükséged legyen az aktuális topklán támogatására.
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 21:38
laci laci is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Ugynott elmondta, hogyan keveredtek monopolhelyzetbe. A-ban ilyen nincs. Nagyon sokadik számért kell fordulnod, hogy tényleg szükséged legyen az aktuális topklán támogatására.
Na pont itt van a kutya elásva. A top30%-ig még simán el lehet jutni, ezt elismerem. És gondolom, hogy még tovább is, de arra kíváncsi vagyok, hogy önerőből hogyan lehet mondjuk 8, vagy annál kisebb %-ig eljutni.
És akkor jönnek azok a dolgok, amik miatt én nem kérek abból a csoportból.
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 21:41
NorB NorB is offline
Member

semmilyen olyan szám nem lehet Synk, amiért bárkinek a támogatása kellhet, rátapintottál a lényegre
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 21:41
laci laci is offline
Member

De tényleg hagyjuk ezt a vitát, ismerjük el, hogy van aki nem szereti az 1A-t (esetleg tapasztalatból), és van aki meg igen (ugyancsak tapasztalatból).
Az a kérdés, hogy hogyan lehet megoldani azt, hogy senki ne érezze magát úgy, hogy nem szívesen játszik tovább.
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 21:43
NorB NorB is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Az A arról szól, hogyan tud 10 ember a legnagyobb lenni, szép cél
de a kék számok nem erről szólnak, azokat egy mf.-nek is meg lehet szerezni, ha a tudása, türelme, kitartása megvan hozzá
és nem a topklánok kegye
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 21:43
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Na pont itt van a kutya elásva. A top30%-ig még simán el lehet jutni, ezt elismerem. És gondolom, hogy még tovább is, de arra kíváncsi vagyok, hogy önerőből hogyan lehet mondjuk 8, vagy annál kisebb %-ig eljutni.
És akkor jönnek azok a dolgok, amik miatt én nem kérek abból a csoportból.
8%-ért már meg kell dolgozni, de továbbra sem kell topklán tagjának lenni.
Reply With Quote
Old 12-01-2006, 21:46
bitboss bitboss is offline
Junior Member

Longevity: 98%

én azt szeretném, hogy az 1/A megváltozzon, és fél-egy év mulva sokan azt mondogatnák, hogy "hü milyen jó, muszály feljönnöd!"
de ehhez szvsz az 1-2 tul kevés, a 8 (és talán a 6 is) pedig tul erös követelmény (föleg a mai helyzetben)
a kékszám többlet nélküli B-s fordulásra pedig ott a zéró-start: Ennek az opciónak a segítségével egy új országot kapsz, de az új ország neve és sorszáma megmarad - tehát látszik, hogy milyen régi rutinos játékos vagy!
OFF
és azt sem bánnám, ha kis módositással a hirnevet, meg a pénzt az ország magával vihetné (2/B-böl, plusz személyiség nélkül)
ON
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules