Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller
ki kit nem oktatott ki?
a szieszta nem 1 eloleny, hanem pihenessel toltott pihenoido, szunyoka, aluszka. es olyan ragados, hogy az ellenfel TOLVAJAI elalmosodnak tole es ezert nem mind1ik tolvaj lop, tehat kevesebbet visznek, gyujtanak, gyilkolnak. hol van ebben a hadseregre vonatkozo barmilyen celzas? ebbol kovetkezik, hogy nem hat a seregek ellen. olvasd el a sugot legyszi.
fajok/orias/specko
dexter. kerdezel sok temaban mindenfelet, de elobb tedd mar meg, hogy elolvasod a sugot. es ha vmi nem vilagos, akkor kerdezz. vagy ha nem talalod akkor erdeklodj.
|
Nem veszed észre, hogy épp ezt teszem. Itt valaki azt írta (de már ezt is írtam), hogy a szieszta jó a kativédelemre. Erre a súgó mást mond. Képzeld, elolvastam, mielőtt írtam. Épp ezért nem értette. Ha ilyen nagyon tapasztalt játékosok vannak, lehet, hogy igazuk van. De megint csak azt szűröd le, hogy velem van valami értelmi zavar. Nagyon nem érted, amit írok. De a másik topicban se értetted. Van egy ismerősöm, aki az emberi lelkekke foglalkozik. Ha kell a száma, szívesen odaadom.