|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

12-01-2006, 13:03
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Ja és továbbra is azt vallom inkább varizok mint,hogy semmit ne tegyek mivel kis 100lóvat képzett pool hát mit is mondjak:használhatatlan  ja és még ütni se probált vele senkit:P[/quote]
Szerintem tök mindegy milyen stratégiával nyered meg ha megnyered akkor azt jelenti, hogy tudsz. De ha nem az első vagy az nem azt jelenti, hogy nem tudsz, hanem a másiknak jobb volt a stratégiája.
|

12-01-2006, 13:04
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Harcosok, a forumra es zoldbe irtam az orinak, hogy mentse le 
Egyébként, 480 lovat meg 60 tamadot kapott az ori és ez ellen nem tudott védekezni.
|

12-01-2006, 13:04
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by FJORD
HÁÁT ezek az ismik milyenek , és neked mindig azoknál a párbajoknál van sürgös dolgod ahol nem első leszel. Mik nincsenek...
|
Drágaságom olyan okos vagy ,hogy az fáj 
Vezettem mindenben és a forumon is megirtam ,hogy átveszi egy ismi félkor ezt megirtam
Akkor még teljesen ugy állt,hogy én nyerem meg de már akkor mondtam huznom kell 
DE a nem hiszed kérdezösködj
Ja meg Lezuziusz ha vagy itt akülsön pls irj eg levelet:376419 ,hogy te ki is vagy mivel akkor nem volt már idöm beszélni veled 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-01-2006, 13:06
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ja és továbbra is azt vallom inkább varizok mint,hogy semmit ne tegyek mivel kis 100lóvat képzett pool hát mit is mondjak:használhatatlan  ja és még ütni se probált vele senkit:P
|
Szerintem tök mindegy milyen stratégiával nyered meg ha megnyered akkor azt jelenti, hogy tudsz. De ha nem az első vagy az nem azt jelenti, hogy nem tudsz, hanem a másiknak jobb volt a stratégiája.[/quote]
Hát nem tom jobb-e volt 
Azt tudom ,hogy én is befértem volna de szerintem nem ütött ez ismi 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

12-01-2006, 13:07
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Drágaságom olyan okos vagy ,hogy az fáj 
Vezettem mindenben és a forumon is megirtam ,hogy átveszi egy ismi félkor ezt megirtam
Akkor még teljesen ugy állt,hogy én nyerem meg de már akkor mondtam huznom kell 
DE a nem hiszed kérdezösködj
Ja meg Lezuziusz ha vagy itt akülsön pls irj eg levelet:376419 ,hogy te ki is vagy mivel akkor nem volt már idöm beszélni veled 
|
De akkor nem értem, hogy miért fáj ha nem az első leszel?
És miért nem tudod elismerni a másikat.
|

12-01-2006, 13:07
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Harcosok, a forumra es zoldbe irtam az orinak, hogy mentse le 
Egyébként, 480 lovat meg 60 tamadot kapott az ori és ez ellen nem tudott védekezni.
|
Akkor meg szerintem védelmem nem volt rajta de majd megkérdezem az ismit
Ja és fogalmam sincs milye volt még én sem tudom
Mivel ha nem támadott akkor kifogta volna védelemmel+toronybonusszal+stb-vel szerintem:P:P:P
|

12-01-2006, 13:08
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Harcosok, a 240 ijjadat átütötték, ennyi történt 
Az pedig, hogy támadásra nem volt használva a kiképezz egységed, az pedig a Te hibád is 
mivel szerintem nem a utolso 30 percre jött be ennyi tamadoegyseg 
|

12-01-2006, 13:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
De akkor nem értem, hogy miért fáj ha nem az első leszel?
És miért nem tudod elismerni a másikat.
|
Én most nem irtam smemi sértöt rájuk nézve 
Csak azt jegyeztem meg amig voltam addig szépen vezettem 
Mind egységben mind értékben 
|

12-01-2006, 13:10
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Szerintem tök mindegy milyen stratégiával nyered meg ha megnyered akkor azt jelenti, hogy tudsz. De ha nem az első vagy az nem azt jelenti, hogy nem tudsz, hanem a másiknak jobb volt a stratégiája.
|
Hát nem tom jobb-e volt 
Azt tudom ,hogy én is befértem volna de szerintem nem ütött ez ismi  [/quote]
Akkor az ismidet tanítsd, hogy jobb legyen ne azt mond, hogy mi lett volna ha..
|

12-01-2006, 13:10
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Harcosok, a 240 ijjadat átütötték, ennyi történt 
Az pedig, hogy támadásra nem volt használva a kiképezz egységed, az pedig a Te hibád is 
mivel szerintem nem a utolso 30 percre jött be ennyi tamadoegyseg 
|
Hát nagyából addigra jött be 
Én mindig ugy építem a taktikám,hogy közbe még gyenge vagyok támadásügyileg
addig max vagy 150 lovam volt még nanyi sem
Lezuzius tekijét nem tudod emnnyi volt ki akarom számolni volt-e védelem vagy sem? 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|