|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
|
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség.
|

|
38 |
40.00% |
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz.
|

|
47 |
49.47% |
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz.
|

|
4 |
4.21% |
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye.
|

|
12 |
12.63% |
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen.
|

|
11 |
11.58% |
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is.
|

|
7 |
7.37% |
Legyen kötelező az A-ból is fordulni.
|

|
15 |
15.79% |
Maradjon minden úgy, ahogy most van.
|

|
23 |
24.21% |

12-01-2006, 12:55
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Tök mindegy melyik, csak ne kelljen felmenni az A-ba
|

12-01-2006, 12:57
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar
|
Én személy szerint olyan verziót semmiképp nem támogatok, hogy az A-t ki lehessen hagyni. Akinek kék szám kell, az tényleg tegyen is érte valamit, már csak azt lőjük be, hogy mennyit
|

12-01-2006, 13:01
|
Member
|
|
|
|
Szerintem meg ne eröltessük rá az A-t arra akinek nem tetszik. Csak azért hogy az A-soknak legyen tölteléke. A kényszer kényszert szül, aki nem akar ott játszani az nem is fog, és akkor csodálkoznak hogy sok a fedezö ember aki csak köröket várni megy fel
|

12-01-2006, 13:03
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
- Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség.
- A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz.
- A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz.
- A-ban kisebb mértékű top%-okat kelljen elérni, mint az alsóbb csoportokban, és más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye.
- A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen.
- Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is.
- Legyen kötelező az A-ból is fordulni.
- Maradjon minden úgy, ahogy most van.
|
Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar
|
Én tényleg örülök neki, hogy most többen is részt vesznek a fórumon a megbeszélésekben, mint eddig. De nem lehetne, hogy csak ÉRTELMES hozzászólások szülessenek?
Ne haragudj meg, hogy ezt mondom, és tartsd szem előtt, hogy alapból bunkó vagyok, de felmerült 8 javaslat, amiből EGY, azaz EGY darab olyan, amiben nem kötelező felmenni az A-ba. Ezután közlöd, hogy teljesen mindegy melyik javaslat, csak ne kelljen felmenni az A-ba? Elolvastad egyáltalán, hogy mik merültek eddig fel? Szerintem nem.
Nagyon nehéz ám úgy megbeszélni valamit, hogy:
- eleve részt sem vesz valaki a megbeszélésben
- csak utólag problémázik, hogy miért ez van
- és akkor sem olvassa el, hogy mások mit írnak.
|

12-01-2006, 13:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Én tényleg örülök neki, hogy most többen is részt vesznek a fórumon a megbeszélésekben, mint eddig. De nem lehetne, hogy csak ÉRTELMES hozzászólások szülessenek?
Ne haragudj meg, hogy ezt mondom, és tartsd szem előtt, hogy alapból bunkó vagyok, de felmerült 8 javaslat, amiből EGY, azaz EGY darab olyan, amiben nem kötelező felmenni az A-ba. Ezután közlöd, hogy teljesen mindegy melyik javaslat, csak ne kelljen felmenni az A-ba? Elolvastad egyáltalán, hogy mik merültek eddig fel? Szerintem nem.
|
Elolvastam, és erre reagálva írtam, hogy "mindegy", mivel láttam hogy csak az egyes számú esetben nem kell A-ba menni. Szerintem ez értelmes hozzászólás volt. Szerintem nem volt félreérthetö, ha mégis akkor 1000 bocsánat hogy nem vagyok irodalmár.
Megjegyezném, hogy épp ezért nem írtam eddig sem, mert bármi amit én írtam "nem volt értelmes hozzászólás". Most sem magam miatt pofátlankodtam ide ki, de ha baj akkor ezután sem teszem.
|

12-01-2006, 13:05
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Én személy szerint olyan verziót semmiképp nem támogatok, hogy az A-t ki lehessen hagyni. Akinek kék szám kell, az tényleg tegyen is érte valamit, már csak azt lőjük be, hogy mennyit
|
Synkel: szerintem 2x végigmenni 5-től a 2-esig éppen elég.
Én továbbra is az 1-es változatot támogatom.
|

12-01-2006, 13:24
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
|
Jah, egyetertek.... 1-es semmikepp....

12-01-2006, 13:05
|
Member
|
|
|
|
én is az 1. verzió mellett vagyok, de ennek ellenére szeretnék 1 orit véglegesen otthagyni az A-ban a közeljövőben.
viszont akkor 1000 kör után lehessen lefordulni az A-ból is (természetesen a minimum föld fölött) úgy, hogy nincs teljesítve a topx%. ez is egy fél kicsi számnak felelne meg. ha az 1. verzió lesz, akkor szerintem így lenne az igazságos...
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|