Quote:
Originally Posted by Remedy
Miert is? Ismetlem, az a cel, hogy jatsszanak 1/A-ban, nem az hogy forogjanak onnan.
|
Ezt most ilyen-olyan formában többetektől is megkaptam
Ha viszont így gondoljátok, akkor szépen szüntessük meg a fordulásos rendszert, mindenki eljut az A-ba, onnan nincs tovább, megyünk felfele a csillagos égbe, és lassan a játékosok többsége elhagyja az egészet.
Ne haragudjatok, de nekem személy szerint nem cél, hogy az enyém legyen a legnagyobb ország a játékban (főleg, hogy addig nem is sikerülhet, amíg néhány önző illető nagy kegyesen úgy nem dönt, hogy érdemes vagyok rá, vagy nem kezdek én is nyalizni a Nagy Királyoknak). Az igazság az, hogy újra és újra körbemenni számomra érdekesebb, és sokkal változatosabbnak tartom mint egyetlen csoportban előrearaszolgatni.
És nem állítom, hogy tudok játszani, és elismerem, hogy az x személyiségem csak azt mutatja, hogy viszonylag régóta játszom. Viszont mániákus sem vagyok, aki éveken át csak azért írogatja a tekercseket, hogy utána meglegyen a pénze az előrejutáshoz. A Hódítóban egyetlen országom van, nem vagyok hajlandó csalni, és nem vagyok hajlandó megalázkodni senki előtt csak azért, hogy előrejussak, emiatt viszont rühellem az 1A-t, és ha csak 1 lehetőség is van rá, akkor mindig el fogom kerülni.