|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Ismerkedés Ismerd meg játékostársaidat, lányokat, fiúkat, hölgyeket, urakat, ... :) |

11-26-2006, 20:47
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cassandra
Juj, milyen buli lesz ez?
Három oldalon keresztül másrol se volt szó, mint az alkoholról. ))
|
Gyere el es meglatod.... Ott lesz a hodito ( es Queosia) kremje.... 

11-26-2006, 21:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Gyere el es meglatod.... Ott lesz a hodito ( es Queosia) kremje.... 
|
Az még messze van. ))
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|

11-30-2006, 01:12
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Sziasztok!
Anyukám azt tanította, hogy illik elköszönni is, úgyhogy most jókisfiú leszek:)
Na jó, lássuk egy kicsit bővebben :)
Egy kis ideje már nem játszom, szabadságra tettem az országaim, bizony, mind a sok 3 darabot :D
Név szerint, kéremszépen:
magyarban: N1mr0d (#228263) (3), most 5/Q ; Az igazság pillanata (#242283), most 4/L.
angolban: Nemesis (#666) (2), most 4/L-ben.
Na, szóval ezek megvannak, és a következő évi azonosításig még biztos meg is lesznek, legalábbis én nem törlöm őket:)
Úgy döntöttem, hogy innentől a külső fórumot is mellőzni fogom.. mert.. nem tudom, gyári hibás vagyok:)
Most egy kis történelem óra következik, hátha valakit érdekel a teljes krónikám, most készültséget se kell rá pazarolni:)
Mert arra is emlékszem ám, mikor először láttam a Hódítót. Az jó régen volt, valószínűleg az 1.0 korában. Egy osztálytársam játszott vele a könyvtárban, aki akkoriban teljes kiközösítést "élvezett" és mi bizony kiröhögtük vala, hogy mi ez a marhaság. (Jó, hát 12 évesek voltunk, na. További érdekesség, hogy az illető később az egyik legjobb barátommá minősült elő.. Ő azóta nem játszott a Hódítóban.)
Fél évvel később én is regisztráltam:) Hetente egyszer léptem be, és azt se tudtam, hogy mi merre micsoda, stb. Támadtam összevissza, képeztem és építettem, mint ahogy egy rendes kezdő szokta:) Aztán regisztrálgattam később is kitartóan, és sorra elfelejtettem/meguntam az országaimat, vagy törlődtek. Ebből a korszakból másra nem nagyon emlékszem sajnos, csak a sok fekete alapon piros esemény képe imprintálódott bele a vizuális memóriámba.
Pár évvel később, mikor a Hódító a 3.0 környékén járt (Az az időszak sokáig tartott emlékeim szerint, nem akkor voltak az anyagi meg szerver-gondok?), újra regisztáltam.
Na, akkor már kicsit komolyabbra vettem, még a súgót is elolvastam! Sőt, elkezdtem vala kisérletezni anarchban, meg normálban is, mindennel, amit csak el tudtok képzelni.
Amire rájöttem, azt szépen leírtam egy füzetbe, ami a mai napig megvan, és még egy csomó használható infó és teszteredmény van benne:) (Megvan hozzá az akkori súgó is teljesen.) Majd ha 10 éves lesz a hódító, akkor lehet hogy eladom és milliomos leszek! De ne rohanjunk azért ennyire előre:D Szóval kisérletezgettem, ettől persze rengeteg ország ment anarchba, vagy törlődött, stb. Ebben az időszakban meglehetősen sok országot vittem szabályosan is, meg nem szabályosan is, ezért nem sorolom fel őket:)
Ekkor (?) játszogattam először az angol verzióban is, de egyrészt még nem igazán tudtam angolul, másrészt lusta is voltam, szóval erről a részről nem maradtak fenn adatok:)
Személyes okok miatt kicsit itt abbamaradt a játék (Nem volt netem, meg ugye iskola is van a világon, arról nem is beszélve, hogy egyszer (-kétszer) majdnem kirúgtak, höhö).
A 4.0 környékén csatlakoztam újra, immáron teljesen szabályos keretek között (Igaz egyszer anarchba került egy országom - az IP - mert nem mindenkinek olyan jó a humorérzéke mint nekem:D Cserébe ők viszont szerényebbek, mert ilyen igazságos a világ, tudjátok.).
Azóta folyamatosan (1-2 hónap kihagyással) játszottam mostanáig.
Az új angol verzióban az indulástól játszom, kisebb-nagyobb sikerekkel (főleg kisebb). Erről nem nagyon tudok mit mondani, néha ütöttem, meg sunnyogtam, hogy ne maradjak le nagyon az elsőként fellépőktől. Amennyi időm akkor volt, ennél többre nem futotta:)
Ezelőtt nem nagyon játszottam semmi rövidfordulósat (ezután se:P), tehát nulláról kezdésből rettentő béna voltam (ez is tart még mindig).
Ja igen, meg ott van a Cuceritor. Hát, persze azt is ki kellett próbálni! Ugyan románul nem tudtam és továbbra is béna voltam, de kis (=nagy) segítséggel feltornáztam magam az 5.szint elejére. Ott viszont körbenéztem és azt láttam, hogy a korrupció durvább mint egy átlagosan rossz politikai struktúrában, a játékosok fejében pedig a káposztalén kívül a lincselés és keresztrefeszítés gyilkos gondolatai kavarognak. Persze arra is rájöttem, hogy ez máshol is így van, csak eddig nem vettem észre:P Ha jól emlékszem ott Small Gods (#66) néven voltam, amíg egyszer csak hipp-hopp töröltem:)
Ééés akkor sok piros és zöld esemény után elértünk napjainkig:)
Ugye nem hagytam ki semmit? Ja, hát persze.
Szereztem rengeteg jó barátot.. néhány olyan igazit is, akiket nem felejtesz el sose. No persze szereztem ellenségeket is, de utóbbiból nem akadt egy komoly se, tehát összeségében mindenképpen megérte:)
Aki szeretne, az megtalál msn, mail, iwiw, telefon, vagy élő formában :)
Minden jót és sikeres hódítást kívánok!
director
|

11-30-2006, 08:41
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
vagy élő formában 
|
a gyros még mindig ál 
szerintem meg ne add fel, irtal sok jo, erdekes es hasznos dolgot  ami kozott sok vicces dolog volt 
ne keseredj el! 
|

11-30-2006, 18:11
|
 |
Member
|
|
|
|
Viszlát director, remélem egyszer még visszatérsz a játékba. Ha belegondolok, nekem, mint aránylag friss játékosnak a régi nagy öregek, mindig is kultikus figurák maradnak. Nem örülök, ha egy ilyen abbahagyja a játékot.
Régi játékosok mennek, újak jönnek. Hogy az Oroszlánkirály c. meséből idézzek: ez az élet nagy körforgása. 
|

12-01-2006, 15:18
|
Guest
|
|
|
|
Sziasztok!
Pavle vok, 17 éves Békéscsabai lakos. Májusban érettségizek. Férfi, hetero
És nincs barátnőm.
|

12-01-2006, 15:52
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
jónapot  én már asszem bemutatkoztam itt, ha nem szóljatok, csak nem volt kedvem átnézni az utóbbi x oldalt 
|

12-01-2006, 17:56
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
jónapot  én már asszem bemutatkoztam itt, ha nem szóljatok, csak nem volt kedvem átnézni az utóbbi x oldalt 
|
Hogy is volt az a fórumhasználat dolog? :P

12-01-2006, 18:05
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Hogy is volt az a fórumhasználat dolog? :P
|
Legyél már kompromisszumkész 

12-01-2006, 18:06
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Croissant
|
Ok, kész vagyok. Mi legyen a kompromisszum? 
|
|
Posting Rules
|