|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
|
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség.
|

|
38 |
40.00% |
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz.
|

|
47 |
49.47% |
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz.
|

|
4 |
4.21% |
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye.
|

|
12 |
12.63% |
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen.
|

|
11 |
11.58% |
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is.
|

|
7 |
7.37% |
Legyen kötelező az A-ból is fordulni.
|

|
15 |
15.79% |
Maradjon minden úgy, ahogy most van.
|

|
23 |
24.21% |

11-30-2006, 17:20
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
Az angolban sem normális hogy már most megy az irreális magasságban a betokozódása egyes oriknak, és a bratyik felhuzigálása hozzá...
|
Ebben igazatok van ez nem normális!
Viszont amikor felvetettem egy javaslatot ez ellen akkor süket fülekre talált 
Mindenki tudja,hogy van ez a gond, de ha meg akarja valaki oldani akkor még arra sem hajlandó a társaság fele, hogy lereagálja. Mostmeg megy a rinya...
|

11-30-2006, 17:20
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
3. legyen az A-ban is egy földlimit, ami fölött csökken a területed szabi alatt.
|
Ennek kapásból semmi értelmét nem látom, alapvetően nincs sok szabis ország az A-ban, hiszen ott ez nem ad 100%-os védettséget (klán szinten ettől még üthető, és gyengül is tőle a klán).
|

11-30-2006, 17:22
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
kb az van ebben a topicban, hogy akik 1-1 "nagy" klán tagjai, azok mindenféle könnyítés ellen vannak. elvégre nekik mind1.
lenne néhány dolog ami szerintem a megoldást jelenthetné. természetesen nem fog tetszeni azoknak, akik már évek óta az A-ban trónolnak...
1. amit Goldy is javasolt: legyen az A-ban is morálcsökkenés x topkör után
2. csak az A-ból lehesssen fordulni, mint régebb.
3. legyen az A-ban is egy földlimit, ami fölött csökken a területed szabi alatt.
szerintem a többség nem akar éveket tölteni ott fent egyetlen orival. és szerintem a többség igényeit kell figyelembe venni.
jöhetnek a kövezések.
|
Az elso ketto ugy ahogy van, hulyeseg, a harmadik meg tok mindegy, mert ugysincs senki szabin :P (de foleg az elso elegge elvetemult otlet) Ott van a fooldalon, hogy legyen a te orszagod a legnagyobb, te meg arra akarod serkenteni, hogy forduljon le. Hat ez megis hogy jutott eszedbe? Mar mondta valaki, nem ringlispil a jatek neve, a kek szamok csak unalomuzonek lettek bevezetve. (Pedig nem is jatszom perpill 1/A-ban, megis fel vagyok haborodva ilyen otleten :P)

11-30-2006, 17:23
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Az elso ketto ugy ahogy van, hulyeseg, a harmadik meg tok mindegy, mert ugysincs senki szabin :P (de foleg az elso elegge elvetemult otlet) Ott van a fooldalon, hogy legyen a te orszagod a legnagyobb, te meg arra akarod serkenteni, hogy forduljon le. Hat ez megis hogy jutott eszedbe? Mar mondta valaki, nem ringlispil a jatek neve, a kek szamok csak unalomuzonek lettek bevezetve. (Pedig nem is jatszom perpill 1/A-ban, megis fel vagyok haborodva ilyen otleten :P)
|
A játékneve tokozódjunk be és várjuk az áldozatokat mint egy gigantikus dögvirág?
|

11-30-2006, 17:23
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
|
Na... Akkor töröljük a morálcsökkenést a többi csoportban is, nem?
Szerintem logikus, hogy az A-ban is esnie kellene.
|

11-30-2006, 17:28
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
SorszámCsoport Ország Érték
118823 1/A Goldhawk 91630
|
Ebben az esetben nem igazán értem a bejegyzését Goldynak az 1000 éve trónoló toporikról... Tavaly ezen a fórumon tök másoktól kért valaki tanácsot a topklánjuk legyőzésére! Ehhez képest azok ma kb feleakkorák, mint a mai top!
|

11-30-2006, 17:29
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
|
Ez elvileg arra van, hogy felfelé noszogassa az embereket, ha eltörlöd, akkor minden csopinak meglesz a topja, s elárulom pont Te, s számos sorstársad lesz az, aki a büdi életben meg sem közelíti egyiket sem.
Az Aban minek csökkenne a morál, mikor arra van kihegyezve a játék, logikusan, mert az a teteje. De ezt tényleg nem értem, eddig azért ment a sírás, hogy a kis számosoknak hirtelen milyen nehéz lett, most meg lekergetnéd az orikat kötelezően? Ezzel az lenne a hódból, mint az anarchból, a dinamikus játékrendszer bevezetése után: értelmetlen valami.
|

11-30-2006, 17:30
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
|
Miert is? Ismetlem, az a cel, hogy jatsszanak 1/A-ban, nem az hogy forogjanak onnan.

11-30-2006, 17:31
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
No, már elég, holnap jövök, mindjárt párbaj 
|

11-30-2006, 17:32
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
monro: kár ennyire szarkasztikusnak lenni, azért a te A-s helyzeted és az enyim egész más.
|
Goldy volt rá példa, hogy nem is tudták, hogy kié az ori amivel játszom. Kétlem, hogy előny lenne ha tudná bárki is az éppen aktuális orim nevét az A-ban. Végül pedig azt gondolom sokkal régebben játszol az 1A-ban nálam ily módon a helyzeted az enyémhez képest nem múlhat az évekig tartó tamagocsin.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|