Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség. 38 40.00%
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz. 47 49.47%
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz. 4 4.21%
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye. 12 12.63%
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen. 11 11.58%
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is. 7 7.37%
Legyen kötelező az A-ból is fordulni. 15 15.79%
Maradjon minden úgy, ahogy most van. 23 24.21%
Multiple Choice Poll. Voters: 95. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-30-2006, 16:33
laci laci is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Különben figyeljétek meg, megint kb. 7-8 ember agyal, de amint kisül az egészből valami változás, 200-an fogják szidni.
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-30-2006, 16:38
Arrakis Arrakis is offline
Member

Na jó, nem áll módomban, s szándékomban ezekről a dolgokról vitázni, mert teljesen másként gondolkodom. Ebből kifolyólag nem is agyalok itt az ötleteken, mert más szemszögből azok valószínűleg elfogultak.

Ebben az esetben vessetek fel Ti ötleteket.

Magam részéről bármit, ami a bénákat, támogatja elvetek, azt a minusz pontot vegyétek hozzá, ha szavazásra bocsátjátok a dolgot.
Azt is elvetem, hogy a kis számosok könnyen fordulgassanak, igenis szenvedjenek már meg végre a kis számaikért.

Aban való nem kötelező játék?
Aki akar mehessen oda, aki nem, az nem?
Érdeks felfogás.
És azokkal mi legyen, akik már ott vannak, esetleg eddig is a "csak 1k kör", "336 topkör", v "vhogy csak átevickélünk rajta" klánnévvel rendelkező csoportosulások egyikét alkották?

Nem, azt hiszem sosem fogunk egyetérteni, aki nem elég jó játékos, az az én felfogásomban egy versenyhelyzetben ne érjen el semmit. Ezzel kapcsolatban mindig így fogok vélekedni.

Last edited by Arrakis; 11-30-2006 at 16:46..
Reply With Quote
Old 11-30-2006, 16:42
bitboss bitboss is offline
Junior Member

Longevity: 98%

Goldy:
az 1. pont arrol szol, hogy ne kelljen felmenni A-ba.
Reply With Quote
Old 11-30-2006, 16:43
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

hagyjuk mar ezt a fordulas nehezitest! nem igaz, hogy a mostaninal is megjobban meg kelljen neheziteni. nem kell semmifele 20% az a-ban. a jelenlegi 30% is eppen eleg. most jott be a fedezes nehezites is. nem kell tovabbi. nem mindenki jatszik az uber klanok vedelme alatt. en pl 1edul szeretnem vegigtolni, es a 30% meg eppen elerheto 1edul, a 20 az mar nagyon cinkes... legyszives fejezzetek be a kulonbozo 5leteket a szivatasra. eleg mar igy is. ez itt 1 keres volt es nem kiabalas. de tenyleg, inkabb vmi mason torjetek magatokat. vmi ujon, okos dolgon.
Reply With Quote
Old 11-30-2006, 16:43
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Egy újabb fanatikus
Ha én szenvedek /csak tudnám miért/ dögöljön meg más is
Nagyon könnyű olyannak ebben így nyilatkozni akinek nem probléma egy májer klánba bekerülni, és marha sok ideje van itt bambulni hogy jajj kopnak a tekik
Reply With Quote
Old 11-30-2006, 16:44
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 23%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
hagyjuk mar ezt a fordulas nehezitest! nem igaz, hogy a mostaninal is megjobban meg kelljen neheziteni. nem kell semmifele 20% az a-ban. a jelenlegi 30% is eppen eleg. most jott be a fedezes nehezites is. nem kell tovabbi. nem mindenki jatszik az uber klanok vedelme alatt. en pl 1edul szeretnem vegigtolni, es a 30% meg eppen elerheto 1edul, a 20 az mar nagyon cinkes... legyszives fejezzetek be a kulonbozo 5leteket a szivatasra. eleg mar igy is. ez itt 1 keres volt es nem kiabalas. de tenyleg, inkabb vmi mason torjetek magatokat. vmi ujon, okos dolgon.
Ööö, elolvastad, hogy tegnap milyen változások kerültek a játékba?

"A jelenlegi 30% is éppen elég"... no de jelenleg nem ez a követelmény ám tegnap óta!
Old 11-30-2006, 16:44
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Smooth Scroller View Post
okos vagy. epphogy konnyitesrol volt szo. olvasgasd meg a temat.....
Old 11-30-2006, 16:45
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Quote:
Originally Posted by bitboss View Post
Goldy:
az 1. pont arrol szol, hogy ne kelljen felmenni A-ba.
köszi
tisztában vagyok vele épp ezért olyan szimpatikus javaslat
Reply With Quote
Old 11-30-2006, 16:46
Arden Arden is offline
Member

Ati, érdemes leírnom hosszabban mi a helyzet D-ben vagy esélytelen az anarchos kék számosok helyzetének kicsit könnyítése?
Reply With Quote
Old 11-30-2006, 16:46
Never Never is offline
Member

Arra,sztem nem feltétlenül béna,aki gyakorlatilag nem ért el eddig semmit sem A-ban.Oda egy más felfogás kell.Hónapokig szenvedni,hogy utána jó legyen?Mert nekem az évekig való tekiírás szenvedést jelent,nem játékot.
Sztem egy játékban alapból nem szabadna szenvedni,az már nem szórakozás.
Igen,én sem értem el semmit,és a legutóbbi fordulásomat is úgy csináltam,hogy a napi katiképzésből fedeztem.Most akkor béna vagyok?Végülis lehet
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules