|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: A felvetődött javaslatok közül melyiket tartod szimpatikusnak? (Akár többet is.)
|
Ne kelljen A-ba lépni, de B-ből 2-szer fordulás után legyen új személyiség.
|

|
38 |
40.00% |
A-ban maradjon a korábbi top 30% követelmény minden forduláshoz.
|

|
47 |
49.47% |
A-ban szigorodjon a top 20% követelmény minden forduláshoz.
|

|
4 |
4.21% |
A-ban kisebb %-ok kelljenek, mint lenti csoportokban; más legyen az A-ból és B-ből fordulás igénye.
|

|
12 |
12.63% |
A-ban a B-s országénál 1-gyel kisebb kékszámhoz tartozó követelmény legyen.
|

|
11 |
11.58% |
Az A-s országnak mindig a saját követelményét kelljen teljesítenie a B-ből való forduláshoz is.
|

|
7 |
7.37% |
Legyen kötelező az A-ból is fordulni.
|

|
15 |
15.79% |
Maradjon minden úgy, ahogy most van.
|

|
23 |
24.21% |

11-30-2006, 06:58
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
az elözö javaslatom csak az 1/A-ban levö országokra vonatkozik, az alsobb csoportokban teljesithetönek tartom a feltételeket. a top elsö helyezés ugyan kicsit huzós nagy csoportokban, de a kicsik miatt megérthetö.
Lanka
|

11-30-2006, 07:22
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by bitboss
üdv!
- az 1/A egy más játék, és sokkal nehezebb felfelé haladni, ezt mindenkinek el kell ismerni, viszont két helyzet van.
1 - akinek van külön országa itt, és B-böl fordul: neki könnyebb, mert nem kell a csoport nagy részén végigverekednie magát. a lentebbi csoportok feltételei viszont neki is magasak. javaslom, hogy aki B-böl fordul, annak az 1/A-s orijával a top 30-25-21-18-16-14-12-11-10 %-ot kelljen elérnie!
2 - aki A-bol fordul, mindegy, hogy van-e másik országa, hiszen bármely következö forduláshoz ujra nagyot kell másznia, annak csak 30-27-24-22-20-18-17-16-15 %-ot kelljen!
ez egy javaslat, rágjátok át, és módositsátok.
(és ne vágjátok a fejemhez, hogy ez az elsö beirásom (valóban az), de végigolvastam a témát)
Lanka
|
nekem tetszik, ehhez azért kell játszani az A-ban mindkét esetben, azaz nehezített, de nem irreálisan nehéz feltételek a régi verzióhoz képest.
|

11-30-2006, 07:54
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by gabco
Ne haragudj, de van jobb dolgom is, mint fórumokat olvasgatni. Én nem szánom rá az egész napomat erre a játékra (másikra sem). Mindazonáltal továbbra sem tudom, hogy mi értelme volt ennek, mert aki egyáltalán reagál rá, az nekem esik, hogy hol voltam eddig. De lehet, hogy csak simán ő se tudja?
|
Érdekes mód amikor fikázni kell valamit mindig épp erre jártok és van idő fórumozni
Lacqának igaza van. Ha érdekelnek a változások be kell nézni a "fejlesztésekhez" néha. Egy-egy téma 3-6 hónapig is fut minimum. Ha ennyi időd sincs amikor megbeszéljük akkor ilyenkor se legyen,mert csak felborzolod azok kedélyeit akiknek fontos, hogy fejlődjön a játék és ők se néznek be legközelebb!
Nem mondom,hogy mindenki egyetért minden újításban, de ez a fórumrész azért 60-70%-ban demokratikusan szokott működni. Ha valamit nagyon sokan elleneznek (érvelve persze) az általában süllyesztőbe kerül. Sokszor olyan is ami jó lenne  Pont az olyanok miatt mint Te akinek nincs ideje elolvasni másokat, csak fújni a magáét.
|

11-30-2006, 08:02
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Valaki ezen szívni fog, az tuti. Elsősorban azok akiknek most kis 5-6-osuk van, és nem szeretnének megállni a gyűjtögetéssel, mint pl NorB 
|
NorB is nyugodtan feljöhet az A-ba és megmutathatja mennyit ér a kiskék 6-os. Jó lenne ha elfogadná mindenki,hogy az 1A a hódító része! Nem másik Hódító, hanem a HÓDÍTÓ TETEJE!
Ha felmászok 6x a Himalájára 8000 méterig attól még nem másztam meg a hegyet! A kékszámok gyüjtögetése annak nyújt kielégülést aki képtelennek érzi magát az utolsó lépcsőfok teljesítésére.
Ettől függetlenül korábban is most is azokkal értek egyet akik azt mondják, hogy ha a 2B-ben valaki teljesíti a feltételt személyiségéhez mérten a feljutáshoz és az 1A-ban is van top30%-os orija az mehessen a 2B-ből is új számért.
(eleve ellentmondásos a szitu,mivel a 2B-benmondjuk teljesítettem de az 1A miatt nem tudok lépni viszont a morálromlás miatt lépnem kéne. Szabizni nem lehet,mert hekit vesztek ugyhogy ---> leadok személyiséget)
Last edited by monro; 11-30-2006 at 08:11..
|

11-30-2006, 09:16
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Kicsit hozzászolva a témához.
Szerintem ezzel a változtatással kicsit differenciálodik azoknak az oriknak a helye, akik eddig 1/A-ban a top30%-nal tronoltak, hogy korbetudjanak menni az orijuk, szerintem ez igen sok ori.
Egy kicsit ez a mezony most szejjelebb fog huzni, mert esznek orik, amelyeknek feljebb kell menni.
S valahol mar lett emlitve, hogy mennyi idő kell egy orinak ahhoz, hogy 5. szintről kezdve letudjon fordulni 2/B-ből, ha van orija 1/A-ban.
Én olyan fél évre emlékszem.
Bár nem ismerem az 1/A-s top% határokat, de megintcsak azt mondom, hogy szerintem a (4),(5) vagy több személyiséges orikat érinti keményebben ez a változás és kell picit feljebb menniük, mint az eddigi top30%, már ha ott voltak.
De ezek a játékosok már legalább 2 éve játszanak, így szerintem elvárható tőlük, hogy az 1/A-ban is megtudják a helyüket állni a top x%-oknál és eltudjanak addig menni.
De persze, amit monro is irt, hogy le is lehet adni a személyiséget.
Bár fogalmam sincs, hogy mennyi az a személyiségszám, amennyivel jobban lehet játszani és tényleg hasznát veszi az ember aktív játék során, de szerintem ez 6-nál biztos nem több, de javitson valaki ki, ha tévednék 
|

11-30-2006, 09:20
|
Junior Member
|
|
|
|
Oké, maradjon ez a rendszer, de akkor KÖTELEZŐ legyen lépni/fordulni mondjuk 5000 top kör után.
Persze most majd jönnek, nem azért játszok az 1/a-ban 6000 év óta és szedtem össze 1 mrd hekit, hogy lemenjek az 5.-be. Pedig sok minden dolgot megoldana ez. nem lennének mondjuk 3/I-ben olyan országok, akiknek 6000 hekin 3000 könyvtárjuk van, alattuk van 2 szövi és nem enged a közelükbe senkit. Nem volt véletlen a morálromlás megszüntetése legfelül.
De ez nem lesz változtatva, mert akik kezükben tartják a hódot, azok nem engedik.
Mivel az 1/A teljesen más játék mint 5-2 szint ezért vonatkozzanak rájuk más szabályok is!
|

11-30-2006, 09:42
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
A tegnapi és a mai hozzászólásokból is én azt látom, hogy csak az 1/A témája az, ami a nyugtalanságot okozza. Volt tegnap a belső fórumon pár olyan megjegyzés, hogy "jajj 4 év játék után 30 hellyel feljebb kell ütnöm magam, jujj mi lesz most", de ezeket a reakciókat egyfelől komolytalannak tartom, másfelől ide, a konkrét javaslatokhoz már nem is jutottak el.
Az 1/A vs körbefordulások témája azt hiszem elég régi téma, akár fel is eleveníthetjük, hogy mindenki megnyugodjon.
De mielőtt ennyire konkrétan beszűkítjük a témát, kérdezem a kis kék számosokat, hogy egyéb észrevételek vannak-e, vagy tényleg haladhatunk ebbe az irányba?
(Értelemszerűen konstruktív hozzászólásokat várok -- tegnap valljuk be volt pár, ami nem az volt, ez a "vissza mindent a tegnapi állapotra" és hasonlók, ez nyilván nonszensz.)
|

11-30-2006, 09:44
|
Member
|
|
|
|
Ati,én annyit kérdeznék csak h nem lehetne finomítani 2/D-ben a kék számosok fordulási %-ait?
|

11-30-2006, 10:01
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A tegnapi és a mai hozzászólásokból is én azt látom, hogy csak az 1/A témája az, ami a nyugtalanságot okozza. Volt tegnap a belső fórumon pár olyan megjegyzés, hogy "jajj 4 év játék után 30 hellyel feljebb kell ütnöm magam, jujj mi lesz most", de ezeket a reakciókat egyfelől komolytalannak tartom, másfelől ide, a konkrét javaslatokhoz már nem is jutottak el.
Az 1/A vs körbefordulások témája azt hiszem elég régi téma, akár fel is eleveníthetjük, hogy mindenki megnyugodjon.
De mielőtt ennyire konkrétan beszűkítjük a témát, kérdezem a kis kék számosokat, hogy egyéb észrevételek vannak-e, vagy tényleg haladhatunk ebbe az irányba?
(Értelemszerűen konstruktív hozzászólásokat várok -- tegnap valljuk be volt pár, ami nem az volt, ez a "vissza mindent a tegnapi állapotra" és hasonlók, ez nyilván nonszensz.)
|
Ha a kis kék számosokat is érintő fordulásról beszélünk, akkor igen.
Egy javaslat, maradjanak ezek a mostani fordulási százalékok a 5-2 szinten, az A-ban pedig elég legyen a 30%. Esetleg A-s ori nélkül is lehessen fordulni ha minden szinten teljesítette a követelményeket, így megszünnének a "kényszer orik az A-ban.
|

11-30-2006, 10:09
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
nekem sem tetszik egyik-másik újdonság a játékban, legalábbis szívesen látnék módosításokat bennük. de amikor ezek megbeszélés alatt voltak itt, akkor megpróbáltam befolyásolni a vitát a nekem tetsző konszenzus irányába
TI AKKOR HOL A FENÉBEN VOLTATOK??????
jönnek itt a junior memberek 3 hozzászólással, és pampognak. egyszerűen megáll az ész. 
|
Remélem, nem számítok Juniornak 
De a javaslatom még mindig az, A-ban lévő orinak ne kelljen teljesítenie a B-ben levő ország top%-át. Cassandra felvetése egy orirról miatt viszont akkor azon is kellene finomítani, hogy akinek van 1 orija 4 szemmel, az ne szívjon A-ban emiatt. Bár kétlem, hogy annak 1 orija lenne 
Akkor legyen A-ban top30% helyett top 20% a követelmény, bármilyen szmú is az ori, az is elég kemény, de ne tovább....
vélemény?
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|