|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

11-30-2006, 09:08
|
 |
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Üdv-
nem rossz ak a változtatások (nagy része nem érin, kis orival vagyok, még egy személyiséggel). ami nem tetszik, ha 5 szinten 700 hekin alkotsz elmész szabira(kihegyezett orid van), nem tudsz belépni 5 napig akkor el is tűnik 100 hekid, ezzel a sereg is, s mivel véletlenszerűen történik, lehet nem lesz elit, valaki megüt,(haragosod van) aztán 700 hekiről 7-8 nap alatt 500 hekin találod magadvagy lejebb. Lehet hónapok munkája veszik el.
Ellenben ha lépnél amúgy is bontasz, s akkor elgalább a feles sereget ki is tudod árulni, ott is elmegy 100 heki, de lehet nyersz vele több száz millát.
Gil-

11-30-2006, 09:09
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gilberta
Üdv-
nem rossz ak a változtatások (nagy része nem érin, kis orival vagyok, még egy személyiséggel). ami nem tetszik, ha 5 szinten 700 hekin alkotsz elmész szabira(kihegyezett orid van), nem tudsz belépni 5 napig akkor el is tűnik 100 hekid, ezzel a sereg is, s mivel véletlenszerűen történik, lehet nem lesz elit, valaki megüt,(haragosod van) aztán 700 hekiről 7-8 nap alatt 500 hekin találod magadvagy lejebb. Lehet hónapok munkája veszik el.
Ellenben ha lépnél amúgy is bontasz, s akkor elgalább a feles sereget ki is tudod árulni, ott is elmegy 100 heki, de lehet nyersz vele több száz millát.
Gil-
|
Addig van hektár vesztés, amíg el nem éred a fellépési határt.. valamint továbbra sem értem, hogy miért jó dolog fellépési hektár felett játszani..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

11-30-2006, 09:11
|
Member
|
|
|
|
A változásokkal kapcsolatban csak annyi az aggodalmam, hogy sok változás a JKSZ melegágya. Én nem akarok senkről rosszat feltételezni, de azért mindannyian találkoztunk már játékunk során csúnya dolgokkal.
Egy kék számosnak már van olyan 5-ös szint ahol akár 2500 hektárra felkell mennie amiből 600 vihet tovább. Ergo földleadás az ismerős kék számosoknak.
Ha valaki 650 hektáron leszabizik 72 órára inkább leadja a földet szövitagnak szabiről vissza jöve visszaüti és utána visszacsatlakozik...stb...
Szóval érdekes szituk alakulhatank ki.
A kérdésem: Ezek a dolgok képezhetik megbeszélés tárgyát? Vagy ne is feltételezzünk a játékosokról ilyen rosszakat?
Minimum föld bevezetése az alsóbb csoportokra, baráti ország fogalma 1/A-n kivül stb...
|

11-30-2006, 09:12
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
Addig van hektár vesztés, amíg el nem éred a fellépési határt.. valamint továbbra sem értem, hogy miért jó dolog fellépési hektár felett játszani..
|
Ez egy jó kérdés, valamiért jó nekik. Egyedül azokat tudom megérteni, akiknek a kékszám miatt ezentúl fellépési hatáér fölé kell menniük, emiatt gyakorlatilag nem szabizhatnak, majd lebontanak, hogy továbbléphessenek.
|

11-30-2006, 09:13
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
Addig van hektár vesztés, amíg el nem éred a fellépési határt..
|
Azt tudom. 5 szinten ez 600 heki. Ha 700 hekin vagy, akkor sima szabi alatt is 72 heki esik le. Mivel véletlenszerű, lehet elmegy az összes sereged. Jó esetben csak 72 hekit vesztesz, de amint visszalépsz, s valakinek így támadható leszel (sereged gyengülhet annyit, vissza is esel) lehet megütnek. akkor tovább gyengülsz... ha nincs szerencséd több sereget is a nyakadba varrnak.

11-30-2006, 09:14
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Üdv-
Gil-
|
itt nem arról van szó, hogy nyersz nem nyersz, csak macska egér harc, mert te fedezzel fel, hogy utolérjed, szintet tudjál lépni, ő pedig azért fedezz fel, hogy ne tudjad utolérni és egy idő után érdektelenné válik a játék 
|

11-30-2006, 09:16
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Azt tudom. 5 szinten ez 600 heki. Ha 700 hekin vagy, akkor sima szabi alatt is 72 heki esik le. Mivel véletlenszerű, lehet elmegy az összes sereged.
|
Ha van üres területed, akkor nem véletlenszerű, ilyenkor minden esetben legelőször az üres terület veszik el. Előre ki tudod tehát számolni, hogy mi az, ami maradni fog, mire visszaérsz, ha a szabi idejének megfelelően gondoskodsz az üres területekről.
|

11-30-2006, 09:17
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rigoleto
pl. 5v-ből az elsőnek van 120000 pontja utoléred levered, megvan a 336 kör, utána tudsz fordulni ennyi hekivel vagy bontanod kell
|
igen, ha Te vagy Tuvalu, ezt kell teljesitened!
de szerintem ő nem ilyen csopiba fog fordulni.
|

11-30-2006, 09:18
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
igen, ha Te vagy Tuvalu, ezt kell teljesitened!
de szerintem ő nem ilyen csopiba fog fordulni.
|
Igazából de, mivel most 5V-ben van.
|

11-30-2006, 09:37
|
Junior Member
|
|
|
|
Sziasztok!
Én arra lennék kiváncsi, hogy a hekicsökkenés a szabis oriknál a fellépési határról szólt.
De azt nem tudom, hogy az ALSÓ határ, vagy FELSŐ határról van szó.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|