|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

11-28-2006, 22:28
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Már azt is? Legutóbb tankot akart mindenki... 
|
Én belga csokit kérek. Vagy ez nem a mikulás nonstop szolgálat?
Hogy a témánál is maradjak: ha kell egy tábit és egy pacit szívesen beáldozok 14xx körre 
|

11-28-2006, 22:36
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Már azt is? Legutóbb tankot akart mindenki... 
|
Ati nekem a tank is jó lesz, de ha már itt vagy egy kérésem azért lenne, remélem nem hari hogy nem a queisoa topicba irom le, ottsajnos kommunikációs problémáim vannak 
De végülis az is 1/A 
Szóval a probléma az lenne hogy az egyik törpi szövim rengeteg erdőt fedezz fel mindig úgy kb az össz célzott fele erdő meg némi egyéb bánya + a nem bánya terület :9 remélem érthető eddig  mindez nem probléma, de nem lehetne hogy nekem valamyelyik törpink kapjon spéci puskaművest a kovács helyett? hogy tudjanak a támadó ijjászaimnak meg a lovasságnak gyárthassunk prima fábol készült nyilpuskát, a kardhoz rengeteg fém kell, úgy számoltam egy rög fémböl, (az ugye egy kard, de ha nem is kard legalább egy kis szabja kijön) készithetnének nekem a kovácsok 62.845 nyilhegyet. Igy meg lenne oldva a fegyverkezés és az erdőnek is lenen haszna, országom illetve országaink déli fekvésüek, ezért nálunk mindig jó idő van és nem kell a fát fűtésre használnunk, csak depózzuk azt a rengeteg fát amit kitermelünk.
Javasoltam a klánnak azt is hogy épitsünk fatüzelésü erőmüvet, feltalálnánk a lézer kardot és akkor szintén levolna gond a fém kérdésröl, de erre mondta vezérem hogy a hóditó jelenlegi fejlettségi foka az erőmű épitésést nem teszi lehetővé, megbizható hírforrások szerint ez majd csak 22.0.54.6 számi hódiító verzóban lesz lehetséges legkorábban. 
Gyulaword (#79796)
|

11-28-2006, 22:40
|
Member
|
|
|
|
|

11-28-2006, 22:49
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
|
Ha már itt tartunk, nem lehetne az 1/A topklán országjainak a helyét a bermuda háromszögben,
vagy folyamatosan cunami által súlytott sivatagban
vagy Grand Kanyon környékére elhelyezni mondjuk mikor 9-es erősségű földrengések rázzák?
Miért csak a szegény embert húzza mindig az ág 
|

11-28-2006, 22:50
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Gyula
ömm.. Ati, amúgy szerintem tényleg érdemes lenne utánanézni, mert mostanában feltűnően sok a nullás foglalás (már amennyire ezt foglalásnak lehet nevezni), nem hinném, hogy egy furcsa véletlennek köszönhető, hogy eddig nem, vagy csak alig-alig volt.. tegnap este 20 óra és ma este 21óra között volt vagy 13 vagy mennyi..
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

11-28-2006, 22:55
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
Gyula
ömm.. Ati, amúgy szerintem tényleg érdemes lenne utánanézni, mert mostanában feltűnően sok a nullás foglalás (már amennyire ezt foglalásnak lehet nevezni), nem hinném, hogy egy furcsa véletlennek köszönhető, hogy eddig nem, vagy csak alig-alig volt.. tegnap este 20 óra és ma este 21óra között volt vagy 13 vagy mennyi..
|
Gyakoroljatok, én lefele olyan orit már nem ütök ahol sokkal többen, vagy kevesebben vannak a klánban, mint nálunk. Meg azért figyelem, hogy hol vannak a szövijei, minnél fentebb, annál jobb nekem 
|

11-28-2006, 22:58
|
Junior Member
|
|
|
|
Én tankot nem kérek, ahoz sok fém kell, de fa van, kő van, én egy feltalálót kérek aki feltalálja a kereket, majd a katapultot 
Nem mondhatja senki, hogy nem illene a játék korába...., na talán a v10-be belekerül 
|

11-28-2006, 23:04
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Panyi
Gyakoroljatok, én lefele olyan orit már nem ütök ahol sokkal többen, vagy kevesebben vannak a klánban, mint nálunk. Meg azért figyelem, hogy hol vannak a szövijei, minnél fentebb, annál jobb nekem 
|
Gyakoroltam már eleget sztem, de ekkorát még nem szívtam.. A célpontokat illetően.. a 29.helyen nem nagyon válogathatok már sajnos.. Örülök, ha egyáltalán van kit támadni 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

11-28-2006, 23:11
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
Gyakoroltam már eleget sztem, de ekkorát még nem szívtam.. A célpontokat illetően.. a 29.helyen nem nagyon válogathatok már sajnos.. Örülök, ha egyáltalán van kit támadni 
|
Támadd a 27. helyen levőt. Nem tudom ki az, de olyan szép szám. 
|

11-28-2006, 23:13
|
Junior Member
|
|
|
|
Lehet, hogy gyakrabban kellene támadásba küldened Ati a segeket, egész szépen felbolydult a szint. Úgy látszik jó helyre nyúltál, mert nincs 0 hekis ütés csak 9-es 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|