|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

11-28-2006, 21:38
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by director
hivatalosan ez persze nem jksz.. más kérdés, hogy simán kivágják érte mind a 4 országot és a fene se hiszi el nekik, hogy nem beszéltek össze mf-ként..
|
Ha a szövi támadja őket, akkor miért?
|

11-28-2006, 21:40
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ha a szövi támadja őket, akkor miért?
|
hogy miért, azt én nem tudom.. de a végeredmény az biztos
|

11-28-2006, 22:00
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
hogy miért, azt én nem tudom.. de a végeredmény az biztos
|
Azaz ha ki akarok tolni 4 mf-el, akkor elkezdjük ütni mindet, ők meg avgy hagyják, vagy mennek anarchba? Most röhögtetsz?
Jut eszembe, Ati az elején írta, hogy egyéni elbírálás alá esik
|

11-28-2006, 22:07
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Azaz ha ki akarok tolni 4 mf-el, akkor elkezdjük ütni mindet, ők meg avgy hagyják, vagy mennek anarchba? Most röhögtetsz?
|
Nem. De ha az a szóbanforgó 4 mf 24 körrel azelőtt még egy szövetséget alkotott, hirtelen különválnak és mf-ként folytatják a háborút, az szerintem jksz. Hacsak nem tudják bebizonyítani, hogy minden korábbi információt elfelejtettek, és merő véletlenségből harcolnak tovább, egymástól függetlenül.
|

11-28-2006, 22:12
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Jut eszembe, Ati az elején írta, hogy egyéni elbírálás alá esik
|
ha előtte szöviben voltak, és utána valami szerencsés véletlen folytán lenyomják az ellent, akkor garantált hogy anarchban végzik. akkor is, ha betartottak minden szabályt.. szerintem. hogy mi benne a logika, azt nem tudom, de már láttam hasonlót, és ez történt:)
|

03-14-2007, 09:24
|
|
Member
|
|
|
|
Szövetségesek között, ha az egyik nem tud gépnél lenni és megkéri a másikat, hogy nézzen rá az orijára piacozzon, építkezzen, küldjön karavánt, gyártson katonát, építsen át neki ha szükséges ..... én úgy tudom, hogy ez szabályellenes......rosszul tudom?
|

03-14-2007, 14:15
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 3%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
Szövetségesek között, ha az egyik nem tud gépnél lenni és megkéri a másikat, hogy nézzen rá az orijára piacozzon, építkezzen, küldjön karavánt, gyártson katonát, építsen át neki ha szükséges ..... én úgy tudom, hogy ez szabályellenes......rosszul tudom?
|
Tökéletesen jól tudod 
|

03-14-2007, 14:53
|
|
Member
|
|
|
|
de ennél kicsit hosszabban adjál nekem igazat légyszi  mert valaki arról akar meggyőzni, hogy nem nekem van igazam, ez alapján:
"Tisztában vagyok a több ország irányítására vonatkozó szabályokkal. Szövetségben vagyok, és nem mindig férek hozzá a géphez, ezért meg szeretném kérni a szövetségesemet, hogy időnként nézzen rá az országomra. Lehet ebből baj?
Igen, lehet.
Először is bármikor ellophatják országodat, ha valakinek megadod a belépési adataidat, amivel több hónap munkáját tudják pillanatok alatt tönkretenni. Ha olyan valakinek adod meg az adatokat, akiben megbízol, az sem garantálja, hogy hozzá nem lépnek be illetéktelenek, és nem szerzik meg a Te adataidat is.
Ezen túlmenően, ha bármilyen egyéb gyanús jel, akció párosul az országokhoz, akkor az egy helyről való belépés elegendő plusz bizonyítéknak számít a szabálytalanság megállapításához, így országod akár az anarchista csoportba is kerülhet, az ezzel járó büntetésekkel együtt.
Ezért SEMMIKÉPPEN nem javasoljuk, hogy a szövetségesek egymásnak megadják belépési adataikat, és egymás országát gondozzák."
...és milyen büntetést kaphat ha mégis megteszi?
|

03-14-2007, 15:45
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reni
|
Védővarik + piac. Ez még belefér, a többiért jár a "Szabályos játék védelme" nevű anarchos beutaló.

11-28-2006, 22:15
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Sziasztok!
Szerintem, ha egy szövi felbomlik és ugy folytatja az jksz, msn mellett simán összehangolható marad a szövitagság, szóval ez már így nem korrekt. Ha felbomlik, elmennek szabira, és miután visszajönnek, (ki mikor), és a másik fél kezdeményez az mf-ek ellen az már nem jksz...
Velem is előfordult, hgy az egyik tagunkat úgy le ütötték, hogy szét kellett válnunk, de ilyenkor beiktattunk szabit, és már nem egyből folytatódott a háború, esetleg csak néhány héttel később, mikor újra szöviként összeakadt a kardunk....
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|