|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

11-28-2006, 10:50
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Saját készletből majszolok valami húsfélét, egyenlőre csak azt. Lent maradok a kabinba, de ha a folyosó tágasabb akkor inkább ott ülök le.
A folyosó sem sokkal tágasabb, ráadásul vacsoraidőben elég nagy a sürgés-forgás rajta.
Last edited by Chris; 11-28-2006 at 10:55..
|

11-28-2006, 11:09
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Ki hogy tervezi az éjszakát?
Deneira: estére már kissé jobban leszel, már nem émelyegsz annyira, most már úgy érzed a kabinban is tudnál lenni, anélkül, hogy ki kellene rohangálnod a korláthoz.
Stancil továbbra sincs jobban.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|

11-28-2006, 11:27
|
 |
Member
|
|
|
|
*Kifejezetten értékelem pillanatnyilag, hogy a többieknek nincsen tudomásuk bizonyos képességeimről. Még belegondolni is gyomorfordító, hogy hozzám hoznák az ételeket vizsgáltatni, mint ahogy most Morellel teszik. Az élet apró örömei. Amennyiben Farkas a kabint választja étkezdének, akkor inkább megtartom erős barátságomat a korláttal.*
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
Last edited by Chris; 11-28-2006 at 11:31..
|

11-28-2006, 12:05
|
Member
|
|
|
|
Látván a lány beteges arcát, együtérző pillantásokat és morrantásokat küldök felé két harapás közt. (maradok a kabinban)
|

11-28-2006, 12:35
|
Junior Member
|
|
|
|
Grennek nemet intek a fejemmel.
-Ha lehet ne hozzatok elém egyenként minden falatot. Az eröim ugyanis végesek.
A hajó konyhájáról eszem. Ellenörzés nélkül. Arra viszont figyelek ,hogy abból kapjak amiböl már többen is vettek. Aztán figyelem öket történik-e velük valami gyanus. A többi utast is igyekszem megnézni evés közben.
Last edited by Chris; 11-28-2006 at 12:44..
|

11-28-2006, 12:53
|
Member
|
|
|
|
Amikor Morel nem-et int kissé megkönnyebbülök. Amit az ételről mond azt egy morranássl tudomásul veszem. Aztán megkérdem:
-Nem tudsz valami szert vagy ráolvasást amitől a kölyök jobban érzi magát? - úgy beszélek mintha mi sem történt volna előtte.
Megvárom mit válaszol aztán megyek ellenőrzöm az Úrnőéket, hogy érzik magukat és szükségük van-e valamire.
|

11-28-2006, 13:24
|
Junior Member
|
|
|
|
Grennek:
-A tengeri betegségen mindenki átesik. De idövel elmulik ,ha egy két nap múlva nem enyhül megnézem tudok-e keverni neki valamit, bár nem készültem ilyesmire.
Last edited by Chris; 11-28-2006 at 13:37..
|

11-28-2006, 13:44
|
Member
|
|
|
|
Morel-nek:
-Köszönöm. - kicsit lejjebb veszem a hangom, hogy ne hallja más - Nem tudom mennyit láttál a hajóból, de elég fura, hogy tele van lezárt ajtókkal. Az egy dolog, ha valahova nem akarják, hogy bemenjünk, de ennyire lezárni mindent, már kissé gyanús. Mindenesetre nem nagyon feszegetem a dolgot a legénységnél, de figyelj majd azért te is.
|

11-29-2006, 05:21
|
Junior Member
|
|
|
|
-Nem lepödnék meg rajta ,ha a kapitány több vasat is tartana a tüzben. Lehet ,hogy beválalt még ezt azt. Szerintem ne bolygasuk amíg a hajón vagyunk. Van elég problémánk így is.

11-29-2006, 08:52
|
Member
|
|
|
|
Morel-nek:
-Egyetértek. Nyitott szem, éber kéz és éles fejsze. figyelünk, de amíg minket nem érint nem teszünk semmit.
A többieknek is elmondom mit beszéltünk Morel-lel, vagyis, hogy igyekezzenek nyitott szemmel járni, de egyenlőre ne avatkozanak bele a hajósok dolgaiba. De ha bármi gyanúsat-furcsát látnak azt ossza meg mindenki mindenkivel.
A nap további részében hol a Nagyúrék kabinja körül őrködöm (felderítem, hogy kívülről oda lehet-e jutni a kabinjukhoz, van-e párkány, járópalló, közel van-e felülről valami leereszkedő, vagy alulról felmászási lehetőség, stb.) illetve a fedélzeten élvezem a szelet és az időt.
Stancilt megpróbálom kicsit képezni, a tőrforgatást és a közlharcot. Persze csak annyira amennyire az állapota engedi.
A nagyúrék kabinjába nincs más bejárat.
Stancil a korláttal barátkozik, örül, hogy még él, teljesen alkalmatlan bármire is.
Last edited by Chris; 11-29-2006 at 09:16..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|