Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
igen, hisz ez csak kényelmi funkció 117 68.42%
nem, mert ez hatalmas előny 54 31.58%
Voters: 171. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-25-2006, 00:29
lacqa lacqa is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kubbi View Post
...
Ebből is következik, ohgy ez nem kényelmi funkció. Az meg hogy a vipes, és nem vipes ori között mégnagyobb legyen a szakadék, arra szerintem semmi szükség.
hmm. elmagyaráznád kérlek - de lassan, mert úgy látszik gyenge a felfogóképességem - hogy NEM VIP-es ország esetén abban a szituban, hogy:

"megütök egy beteg országot, de nem vagyok jelen a sereg visszaérkezésekor és így a betegség kezdetekor és ezért nem elég hogy csökken a lakosság a betegség miatt még a képzés során kieső népesség is tovább ront a helyzeten",

milyen módon képződik katona? nyilván képződik, hiszen különben milyen aszimmetriáról beszélnél, amit ez az opció hozna létre?

-------------

komolyra fordítva a szót ez valóban nem kényelmi funkció, hanem egy olyan abszurd helyzet megszüntetésére ad lehetőséget, amelyben a VIP-es van jelenleg hátrányban a nem VIP-essel szemben....

Last edited by lacqa; 11-25-2006 at 00:42..
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-25-2006, 00:52
Kubbi Kubbi is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by lacqa View Post
hmm. elmagyaráznád kérlek - de lassan, mert úgy látszik gyenge a felfogóképességem - hogy NEM VIP-es ország esetén abban a szituban, hogy:

"megütök egy beteg országot, de nem vagyok jelen a sereg visszaérkezésekor és így a betegség kezdetekor és ezért nem elég hogy csökken a lakosság a betegség miatt még a képzés során kieső népesség is tovább ront a helyzeten",

milyen módon képződik katona? nyilván képződik, hiszen különben milyen aszimmetriáról beszélnél, amit ez az opció hozna létre?

-------------

komolyra fordítva a szót ez valóban nem kényelmi funkció, hanem egy olyan abszurd helyzet megszüntetésére ad lehetőséget, amelyben a VIP-es van jelenleg hátrányban a nem VIP-essel szemben....

Nem tudom a VIPesnek miért képezné állandóan a ht a katonát????
Ott van a kis x-etek
Megint beidézzem???
"Automatikus katonaképzés a szabad barakkhelyekre."

Ha ezt kiikszeled, ugyanott leszel, mint aki nem fizet érte. És nem leszel "hátrányban" mint a nem VIP-es. ÉS akkro nem képzi a ht-se a katonáid, mint az állat. Hány kis x kellene nektek, erre az 1funkcióra?
Erről ennyit.

De Ne izguljatok, Ati nem fogja támogatja a tomagocsi országok gyártását.
Már egy sereg hasonló cucc ment a levesbe.
Reply With Quote
Old 11-25-2006, 09:16
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Quote:
Ott van a kis x-etek
Megint beidézzem???

Ha ezt kiikszeled, ugyanott leszel, mint aki nem fizet érte. És nem leszel "hátrányban" mint a nem VIP-es. ÉS akkro nem képzi a ht-se a katonáid, mint az állat. Hány kis x kellene nektek, erre az 1funkcióra?
Erről ennyit.

figyi bátsi!!ha vipes vagy és a ht egyszerre képzi neked a 10% embert katonának akkor akkora láma vagy hogy inkább csak figyelgess és ne írj be semmit!!
Reply With Quote
Old 11-25-2006, 09:37
Kubbi Kubbi is offline
Member

Quote:
Originally Posted by taszi View Post
figyi bátsi!!ha vipes vagy és a ht egyszerre képzi neked a 10% embert katonának akkor akkora láma vagy hogy inkább csak figyelgess és ne írj be semmit!!
Héj Ne anyázz megkérnélek jó?
Én kultúráltan írtam.

De hogy igazat adjak, tegnap este ütöttem hullát, és tényleg beteg lettem.
Reply With Quote
Old 11-25-2006, 09:40
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Cool

Quote:
Héj Ne anyázz megkérnélek jó?
Én kultúráltan írtam.

De hogy igazat adjak, tegnap este ütöttem hullát, és tényleg beteg lettem.
hol láttál te anyázást??
ez a javaslat nem arról szól hogy hullát ütök és beteg leszek!!ezt mindenki(majdnem) tudja!!ez arról szól,hogy kimegyek egy orira akin még nem is látszik a betegség és megbetegszem tőlle!!
leesett??
Reply With Quote
Old 11-25-2006, 09:45
Kubbi Kubbi is offline
Member

Quote:
Originally Posted by taszi View Post
hol láttál te anyázást??
ez a javaslat nem arról szól hogy hullát ütök és beteg leszek!!ezt mindenki(majdnem) tudja!!ez arról szól,hogy kimegyek egy orira akin még nem is látszik a betegség és megbetegszem tőlle!!
leesett??
Figy. Nem kell magyarázkodni.
Én is tudlak havernak, bácsinak, és öcsinek szólítani, de akár bátcsiinak is . Ez csak egy szint, hogy ismeretlent nem öcsizek, és hasonlók.
Reply With Quote
Old 11-25-2006, 09:20
lacqa lacqa is offline
Member

Quote:
Ott van a kis x-etek
Megint beidézzem???

Erről ennyit.

vegyél vissza kis barátom, és próbálj meg gondolkodni. ha nem megy akkor meg ne szólj hozzá.
Reply With Quote
Old 11-25-2006, 09:34
laziga's Avatar
laziga laziga is offline
Member

Nagyon sokszor voltam toli és rengetegen utálták is az orim. és tetszik ez a hadi dolog jó tudom ehez sokkal többet kellene lennem de az nem mindig megy, még hétvégén csak csak de hétköznap sajna nem megy. De én se értem ezeket a nagy ellenkezéseket. Bár Az nagyom tetszik hogy vannak jó néhányan akik bemerik vallani hogy meg vátozott a véleményük minden tiszteletem az övék és nem azért mert a javaslat mellet voksolnak hanem a nyitott gondolkodásért meg a nyilt öszinteségükért.
Reply With Quote
Old 11-25-2006, 09:39
Kubbi Kubbi is offline
Member

Quote:
Originally Posted by lacqa View Post
vegyél vissza kis barátom, és próbálj meg gondolkodni. ha nem megy akkor meg ne szólj hozzá.
Te meg ne írj ilyen hangú üzit, csak mert elötted hasonlót ír, és ezen te felbátorodva, folytatod a sílusát. Szánalom
Reply With Quote
Old 11-25-2006, 10:08
lacqa lacqa is offline
Member

Quote:
Te meg ne írj ilyen hangú üzit, csak mert elötted hasonlót ír, és ezen te felbátorodva, folytatod a sílusát. Szánalom
a hangnemmel kapcsolatban javaslom hogy olvasd vissza saját üzeneteidet, semmivel nem válaszoltam durvábban mint ahogyan te beszéltél rólam (illetve "rólunk VIP-esekről"...

és engedtessék meg nekem, hogy ha valaki finom stílusban ledegradál, és azt érzékeltetni hogy béna vagyok hiszen azt várom el hogy a helytartó játsszon helyettem, azt felszólítsam arra, hogy gondolkozzon, ugyanis nem erről szólt amit leírtam. nem használtam csúnya szavakat, nem hülyéztelek le, csak arra szólítottalak fel, amit megtettél, és sokadik hasonló tartalmú magyarázatra megértetted (és mellesleg elfogadtad az érveinket).

ebből számomra egyértelmű hogy eddig nem vetted a fáradságot hogy végiggondoljad amit leírtunk, és SZVSZ ez nagyfokú tiszteletlenség a vitapartnereiddel szemben.

részemről lezárva
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules