Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megbeszélések
Register Stats Members List Today's Posts

Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-23-2006, 17:01
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by wand View Post
azért ne butáskodjunk már..

értelermszerűen vagy a 10.klán lesz a visszatámadó
Ugy látom nem voltam elég figyelmes...
A 10. klán miért lenne visszatámadó? Nincs is hadüzije X részklánnal. Hogy támadna vissza?
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-23-2006, 17:03
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
persze azonos ponton van, de a támadott vagy teljes klán benne termelőkkel, vagy kiválogatott részklán szintén termelő és kisebb védőértékű országokkal, míg a támadó full kigyúrt klánrész ütésre építve, a háttérben a saját termelőivel.
Jó asszem értem,miért beszélünk el egymás mellett
Egy támadott klánrész sztem nem lehet részklán mivel a tagjai nem is tudnak róla, hogy részklán lettek. Mégis milyen alapon akarod őket kiiratni a pontlistára?
Reply With Quote
Old 11-23-2006, 17:05
wand wand is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Ugy látom nem voltam elég figyelmes...
A 10. klán miért lenne visszatámadó? Nincs is hadüzije X részklánnal. Hogy támadna vissza?
úgy hogy X részklán megjelenik a pontlistában, tehát teljes klánnal szabadon támadható.
Reply With Quote
Old 11-23-2006, 17:08
wand wand is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Jó asszem értem,miért beszélünk el egymás mellett
Egy támadott klánrész sztem nem lehet részklán mivel a tagjai nem is tudnak róla, hogy részklán lettek. Mégis milyen alapon akarod őket kiiratni a pontlistára?
tényleg elbeszélünk egymás mellett

értelemszerűen nem a támadott klán rész jelenik meg, hanem a kijelölt vissztámadó részklán.
Reply With Quote
Old 11-23-2006, 17:27
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
úgy hogy X részklán megjelenik a pontlistában, tehát teljes klánnal szabadon támadható.
Javaslom olvasd el az összefoglalót a javaslatomról. #139 hsz. -> (a részklán támadásának feltétele a hadüzi! Akár részklánnal akár egésszel támadod.) Senki nem mondta, hogy ha beteszed a pontlistába akkor nem kell majd hadüzi!
Ha az eredeti javaslatomhoz képest beleteszel ilyesmit, hogy jelenjen meg a részklán a pontlistában(ami a javaslatban nincs ugye) és ez felvet számodra problémákat akkor még mindig ott tartunk, hogy mi a fenének jeleníted meg a részklánt a pontlistában?

Last edited by monro; 11-23-2006 at 18:22..
Reply With Quote
Old 11-24-2006, 20:29
McLoad McLoad is offline
Member

Végig olvastam talán még meg is értettem
Lenne egy kérdésem: A támadás meg fog jelleni a kronikában vagy sem?
Monro azt mondod, hogy a támadott ori kap 24 orát átépitkezésre. Ugyebár az épitkezés bontással is jár ami érték változást eredményezz amiböl sok mindenre lehet következni mindenképp felhivja a környezö szövik figyelmét, hogy mozgás van.
a célja a javaslatnak a nagy klánok támadhatósága. Szerinted kik nyernek ezen?
Szerintem épp ök. Minél feljebb van egy klán annál ritkább a környéke.
Van egy nagy klán senki nincs körülötte van egy kisebb aki mellet 1-2 más klán is van. A nagy klán létre hozz egy részklánt beüti a kisebb klánt aki vissza kisérheti szinte full kitámadással mert ö esetleg temelö orikat is be kell vegyen, hogy kitegye az adott értéket és ha mázlija van nem jönnek rá a mellette lévö klánok. 1körben veszit x heki második körben ha vissza kiséri a nagyobb klánt vezéjesztetti magát, hogy a 1-2szomszéd klán közbe beüti.

Másik esett van egy kisebb klán vegyük azt, hogy nincs körülötte senki (optimális esett). Létre hozz egy részklánt és kijelöli egy nagyobb klán részét támadásra. A nagyobbik klán kap 24órát épitkezésre ö anyagilag ezt megtudja tenni. Kiállit ö is egy 3-4fös rész klánt full hadival és ha meg mozdul a kisebbik klán egyböl leüti.
A kisklánnak továbbra sincs semmi esélye egy nagyobbat beütni ha jól láttom a kisebbeket viszont a nagyok támadhatják.
Javits ki ha valamiben tévedek.
Reply With Quote
Old 11-24-2006, 20:43
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Originally Posted by McLoad View Post
Végig olvastam talán még meg is értettem
Lenne egy kérdésem: A támadás meg fog jelleni a kronikában vagy sem?
Igazából eddig nem gondolkodtam ezen, de ha igen akkor is a klánesemények között jeleníteném meg 3 körös eltolással ahogy a többi klánakciót és a szöveg a két anyaklán nevét tartalmazná nem a klánrészekét mivel az valójában nem is klán.

Tehát ha 1-es anyaklán része elfoglal x hekit 2-es anyaklántól akkor ez lenne az esemény:

1-es (anya)klán megtámadta 2-es (anya)klánt és elfoglalt x heki földet.
Reply With Quote
Old 11-24-2006, 20:45
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
Javits ki ha valamiben tévedek.
Nem kell velem egyetérteni Én másképp gondolom. Lenne akinek sikerül
Reply With Quote
Old 11-24-2006, 21:16
McLoad McLoad is offline
Member

Quote:
Nem kell velem egyetérteni Én másképp gondolom. Lenne akinek sikerül
De csak ugy simán általánoságban nézve szerinted tényleg a kis klánok járnának roszabbul vagy inkább a nagyok?
Amugy az ötletet nem elvetendönek javaslom csak még van amit csiszolni rajta szerintem. Sajna nekem nincs túl nagy tapasztalatom 1/a-ban de amelyik javaslat most van érvényben az szerintem a nagy klánokat segitené. Azért gondolkodom valami konstruktivan is.
Reply With Quote
Old 11-24-2006, 21:47
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Quote:
De csak ugy simán általánoságban nézve szerinted tényleg a kis klánok járnának roszabbul vagy inkább a nagyok?
Meggyőződésem, hogy a nagyobb klánoknak van nagyobb vesztenivalójuk ezzel. Persze elöttük is kinyílnak uj perspektívák, de mindenképp ugy látom, hogy nekik jobban fájna a fejük ha ez bevezetődne. És mégvalami apróság Nem nagyon kell ezt csiszolgatni már Teljesen kiforrott csak merőben más mint az eddig megszokott ezért érzi úgy pár ember, hogy nem fér valahogy bele a jelenlegi világképébe.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules