Végig olvastam talán még meg is értettem

Lenne egy kérdésem: A támadás meg fog jelleni a kronikában vagy sem?
Monro azt mondod, hogy a támadott ori kap 24 orát átépitkezésre. Ugyebár az épitkezés bontással is jár ami érték változást eredményezz amiböl sok mindenre lehet következni mindenképp felhivja a környezö szövik figyelmét, hogy mozgás van.
a célja a javaslatnak a nagy klánok támadhatósága. Szerinted kik nyernek ezen?
Szerintem épp ök. Minél feljebb van egy klán annál ritkább a környéke.
Van egy nagy klán senki nincs körülötte van egy kisebb aki mellet 1-2 más klán is van. A nagy klán létre hozz egy részklánt beüti a kisebb klánt aki vissza kisérheti szinte full kitámadással mert ö esetleg temelö orikat is be kell vegyen, hogy kitegye az adott értéket és ha mázlija van nem jönnek rá a mellette lévö klánok. 1körben veszit x heki második körben ha vissza kiséri a nagyobb klánt vezéjesztetti magát, hogy a 1-2szomszéd klán közbe beüti.
Másik esett van egy kisebb klán vegyük azt, hogy nincs körülötte senki (optimális esett). Létre hozz egy részklánt és kijelöli egy nagyobb klán részét támadásra. A nagyobbik klán kap 24órát épitkezésre ö anyagilag ezt megtudja tenni. Kiállit ö is egy 3-4fös rész klánt full hadival és ha meg mozdul a kisebbik klán egyböl leüti.
A kisklánnak továbbra sincs semmi esélye egy nagyobbat beütni ha jól láttom a kisebbeket viszont a nagyok támadhatják.
Javits ki ha valamiben tévedek.