|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

11-22-2006, 16:31
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Ténleg:1db dolgozó ember mennyit fizet körönként?  ha nincs teki hozzá?
és 1db aki nem dolgozik?(szerintem semmit)
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

11-22-2006, 16:38
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Nem ertem, miert ne legyunk 3-nal többen? 
Lehet hogy 2 ember eszen konnyebb tuljarna, viszont a skalazhatosag jovalta kisebb 
Erre tokeletesen pelda a tegnapi parbaj, elnezve az eredmenyt utes sem tortent.
Egyszeruen vedelmet konnyebb epiteni, mint tamadast, es ez tortenik, ha azonos tudasu jatekosok jatszanak 
A gond az egyebkent, hogy ahhoz hogy tekercset irj, konyvtarnak kell lenni 
1 db lakashelyzeti tekercs irasa: 99 arany.
1 db hadugyi: 66 arany.
4-5 konyvtar felhuzasa
siman: 4-5k arany
tuloraba: 8-10k arany
Ha azt nezzuk, hogy az elejen 7-11k arany (adomertektol fuggoen) a beveteled, akkor nem igazan tudsz sok konyvtarat felhuzni 
Sőt, a későbbiekben a tekercsek megírása is elég költséges tud lenni.
(Nem mintha a morál feltolása 80% fölé olcsobb tevékenység lenne)
De azt be kell látnod, hogy igencsak kevés ember engedheti meg magának ezeket a dolgokat  A kettő pedig biztos, hogy nem fog menni...legalabb biztos nem 22-25 könyvtárral írsz, mint dragakoves parbajba, hiszen nincsenek szazezres nagysagrendu osszegeid tekercsirasra.
A masik dolog, pedig ha pl. leveszed 1800-as nepnel (25. korben nagyjabol ennyi van kb.) az adot 50%-ra tegyuk fel, es van 450k aranyad, akkor a kamat+adobol szarmazo bevetel 25k arany.
Viszont ebből ha elosztogatsz -tegyük fel- 200k aranyat a népnek, és 100k-ért pedig tekit írsz, akkor a körönkénti bevételed lecsökken 10k arany környékére, amivel a későbbiekben teljesen meghalsz, mert nem fogod tudni győzni pénzzel a ló és íjj képzését 
Mert azért figyeld azt is, hogy 100 ló kiképzése 80k arany...
|

11-22-2006, 16:40
|
Guest
|
|
|
|
Aki nem dolgozik az nem fizet.
1 dolgozo embert pedig nézd meg mennyit fizet  Egyszeruen kiszamolhato, ha van egy aktiv orszagod 
|

11-22-2006, 16:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Nem ertem, miert ne legyunk 3-nal többen? 
Lehet hogy 2 ember eszen konnyebb tuljarna, viszont a skalazhatosag jovalta kisebb 
Erre tokeletesen pelda a tegnapi parbaj, elnezve az eredmenyt utes sem tortent.
Egyszeruen vedelmet konnyebb epiteni, mint tamadast, es ez tortenik, ha azonos tudasu jatekosok jatszanak 
A gond az egyebkent, hogy ahhoz hogy tekercset irj, konyvtarnak kell lenni 
1 db lakashelyzeti tekercs irasa: 99 arany.
1 db hadugyi: 66 arany.
4-5 konyvtar felhuzasa
siman: 4-5k arany
tuloraba: 8-10k arany
Ha azt nezzuk, hogy az elejen 7-11k arany (adomertektol fuggoen) a beveteled, akkor nem igazan tudsz sok konyvtarat felhuzni 
Sőt, a későbbiekben a tekercsek megírása is elég költséges tud lenni.
(Nem mintha a morál feltolása 80% fölé olcsobb tevékenység lenne)
De azt be kell látnod, hogy igencsak kevés ember engedheti meg magának ezeket a dolgokat  A kettő pedig biztos, hogy nem fog menni...legalabb biztos nem 22-25 könyvtárral írsz, mint dragakoves parbajba, hiszen nincsenek szazezres nagysagrendu osszegeid tekercsirasra.
A masik dolog, pedig ha pl. leveszed 1800-as nepnel (25. korben nagyjabol ennyi van kb.) az adot 50%-ra tegyuk fel, es van 450k aranyad, akkor a kamat+adobol szarmazo bevetel 25k arany.
Viszont ebből ha elosztogatsz -tegyük fel- 200k aranyat a népnek, és 100k-ért pedig tekit írsz, akkor a körönkénti bevételed lecsökken 10k arany környékére, amivel a későbbiekben teljesen meghalsz, mert nem fogod tudni győzni pénzzel a ló és íjj képzését 
Mert azért figyeld azt is, hogy 100 ló kiképzése 80k arany...
|
Látom az nem esett le,hogy azt irtam,hogy a dobogora akarok menni és ha nem vagyünk többen mint 3-an akkor nem nehéz
Ja és akkro az adoztatos párbbajjal van valami baj ha nem tudtatok ütni....Akkor ott csak a gyengéket lehet ütni??Ez szerintem nem jó így....
Normál párbajon furcsa mód ütötték vágták egymást a a jó játékosok!!!Vasárnap uygérzem volt ütés ide oda ....pl én bevágtam járványt...
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

11-22-2006, 17:04
|
Guest
|
|
|
|
Adoztatos parbajon, ha jol jatszik mindenki es BIZTONSAGOSAN, akkor nem lehet egyszeruen utni.
Ugyanez van, ha pl. mindenki a Te strategiadat jatszana egy dragakoves parbajon, es nem hibazik senki sem, akkor Te se tudnal utni.
Ezt vegulis evidensnek erzem.
|

11-22-2006, 17:07
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Adoztatos parbajon, ha jol jatszik mindenki es BIZTONSAGOSAN, akkor nem lehet egyszeruen utni.
Ugyanez van, ha pl. mindenki a Te strategiadat jatszana egy dragakoves parbajon, es nem hibazik senki sem, akkor Te se tudnal utni.
Ezt vegulis evidensnek erzem.
|
 Furcsa mód én magamhoz szerintem vasárnap befértem volna ha nincs otthol a lovam 
DE az a baj szecsa még midnig ezt teszed,hogy én varizok stb stb 
Mégis egyedül én mertem bevállalni azt,hogy ráütök járványra
Most kiváncsiságól:Hány % had tekid volt vasárnap?  (De megsugom max 2400 hadtekid lehetett.Mivel kb 7kor a lopásokból azt szürtem le,hogy 1k van és 14könyvtárral max 1400-at irhattál azaz lett 2400...És 60-al tolival már bocs de nem feltételezem azt,hogy nagyban loptál volna  )
Last edited by Harcosok; 11-22-2006 at 17:09..
|

11-22-2006, 17:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Csak érdekéség képpen:
Ugy hogy vari-toliban szecsának kemény 180egysége volt a végén mig nekem 350 
ugy ,hogy nekem 341 ijjam volt neki kb 270
ugy hogy nekem sokkal jobb hadtekim volt
ugy ,hogy neki 838 lóva volt
ugy ,hogy én 643lóval+60katonával+185támadoval+1db ijjal támadtam
felefele ugy kemény 200 támadóértékkel volt kb neki többje
persze csak akkor ha 2400 hadtekije volt ami a legjobb eset...
Ehez szerintem nem érdemes sok mindent füzni 
Az már édes mind1,hogy én jobban betudtam magam védeni kb ugyanannyi támadóérték mellett 
|

11-22-2006, 17:17
|
Guest
|
|
|
|
Minimalis tekim volt 
jol irtad, hogy 1400 korul volt max. Abbol loptal, igy 1k ala esett.
Viszont, szerintem bevertem volna járványt én is.
Más kérdés, hogy megláttam, hogy Synkel 5* megütötte Szamárt, és inkább ő rá mentem és fordítottam Orsiát  ennyi.
|

11-22-2006, 17:20
|
Guest
|
|
|
|
Harcosok, más volt a taktika, ez szerintem teljesen nyilvanvalo.
Ha több varit/tolit tartok, akkor nem lopsz tőlem tekercset, így Neked kevesebb, nekem több marad.
En nem gondoltam arra, hogy 150 tolisos emberkék fognak a végén rohangalni, ezt a szamot 75-re lőttem be, ezért volt 60 tolim. Tévedtem. És? 
|

11-22-2006, 17:20
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Minimalis tekim volt 
jol irtad, hogy 1400 korul volt max. Abbol loptal, igy 1k ala esett.
Viszont, szerintem bevertem volna járványt én is.
Más kérdés, hogy megláttam, hogy Synkel 5* megütötte Szamárt, és inkább ő rá mentem és fordítottam Orsiát  ennyi.
|
Látod és én még ugyszámoltam,hogy 2400-a dlett a végére 
Ha meg 1k akkor meg nekem volt sokkal nagyobb ütőeröm 
És ezek szerint semmiben sem voltál erösebb ugyhogy nem szolhatsz meg semmiért ....
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|