|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

11-21-2006, 17:58
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Ez van 
Goo a szövim volt akkor a rendes jatekban.
Ugy gondoltam, jobb az mnt.
Egyrészt sem időm, és az elején a kedvem is odalett az arénában 
Jopar hibat felismertem a jatekomban, levoltam maradva asszem 4-5 körrel, mint a tervezett dolgok.
Emiatt várom a következő arénát.
S akkor legyen helyesen írva: Numer@, bár ez a dolgon nem változtat, hogy abba az oriba oda arénába Neked is bejárásod van...sőt, még üzire való válaszolgatásod is 
|
Álmodozol kedves
Na én meg csaltam a hv-n Ildivel az arénán mégse kiméltük egymást de mind1 nekem végülis mi megy ott csak már megjegyeztem a dolgokat 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

11-21-2006, 18:00
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Kedves?  Már bocs, de ne "kedves"-ezz le.
ugy erzem, ezt noknek szokas mondani, magamat pedig nem tekintem annak...
|

11-21-2006, 18:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
De ők megfogadják Harcosok tanácsait
Ezért mindenki utolsó lesz és 1 valaki megynyeri. (bocsi harcosok, ezt nem lehetett kihagyni)
|
Semmi baj 
Igázzon aki akar a 2.helyért én ugyérzem az nem dicsőség,hogy 2. valaki kis 15k értékkel lemaradva 
De ugy se,hogy ő 10k-val van lemaradva mig a többi 15-el  Mert ott meg az első engedi előre csak 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

11-21-2006, 18:02
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Nem érdekel mit beszélsz szecsa...
Alázat az mnt a rövidfordulos játékokban....
Aki küldi az alázkodik meg mert megkéri ,hogy őt ne bántsa stb...És az kéri meg akinek nagyobb kárt tehet a másik...
|

11-21-2006, 18:03
|
Guest
|
|
|
|
Harcosok, és? 
Sajnállak picit, hogy ilyen szempontbol maximalista vagy.
1 het utan rajottem, hogy szamomra elerhetetlen az elso hely, Goo lepeselonnyel jobb volt nalam, ezert lett mnt.
En nem vagyok annyit, hogy ejjel-nappal utni tudjak, aki erre vallalkozik, az pedig tegye. Goo megtette.
|

11-21-2006, 18:05
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
te legalább kedves vagy  én Baba 
|

11-21-2006, 18:05
|
 |
Member
|
|
|
|
Inkább lennék büszkén 10. mint megalázkodva 2.
Nekem si volt anno mnt-m tudom destrucionnal vagy kivel+fuxlival
és nem én ajánlottam 
DE a végén én velük is bontottam az mnt-m
Én az biztos senkinek nem hagytam ,hogy 2. legyen...
Karakia akkor büszkén lehetett ott mivel engem beütve lett ott ahol lett 
|

11-21-2006, 18:08
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Aki küldi az alázkodik meg mert megkéri ,hogy őt ne bántsa stb...És az kéri meg akinek nagyobb kárt tehet a másik...
|
Az, hogy ki küldi és ki kéri nem feltétlenül van egyhangban. S honnan tudod, hogy ki kérte? Attol hogy en kuldtem...
Aki ismer, az tudja, hogy nagyon ritkan mnt-zek, csupan kiveletes esetekben...haverokat is szivtelenul utok.
Ugyhogy ne allits be engem kerlek egy alazatos embernek az alapjan amit latsz, foleg ugy hogy fogalmad sincs az arenaban torteno esemenyekrol, hiszen -mint irod- Te nem vagy ott.
Igy legyel oly szives maradj csendben.
Tema lezarva.
|

11-21-2006, 18:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Harcosok, és? 
Sajnállak picit, hogy ilyen szempontbol maximalista vagy.
1 het utan rajottem, hogy szamomra elerhetetlen az elso hely, Goo lepeselonnyel jobb volt nalam, ezert lett mnt.
En nem vagyok annyit, hogy ejjel-nappal utni tudjak, aki erre vallalkozik, az pedig tegye. Goo megtette.
|
Figyelj szecsa most mivel leszel több ,hogy mnt mellett 2. leszel?
Semmivel szerintem
Több lesz az aki mnt nélkül felbír menni 3.nak 
Hiába lesz neked akár 5k értékkel is több...
Ami mnt-t kötöttem megvolt beszélve az uccsó 15napig felbontásra kerülnek 
És ugy büszkén lehetett mindenki a helyén 
|

11-21-2006, 18:10
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Az, hogy ki küldi és ki kéri nem feltétlenül van egyhangban. S honnan tudod, hogy ki kérte? Attol hogy en kuldtem...
Aki ismer, az tudja, hogy nagyon ritkan mnt-zek, csupan kiveletes esetekben...haverokat is szivtelenul utok.
Ugyhogy ne allits be engem kerlek egy alazatos embernek az alapjan amit latsz, foleg ugy hogy fogalmad sincs az arenaban torteno esemenyekrol, hiszen -mint irod- Te nem vagy ott.
Igy legyel oly szives maradj csendben.
Tema lezarva.
|
Én már lezártam rég 
de én még midnig ezt tartom inkább leszek büszkén utolsó mint alázatból 2. 
Én ott kerek perec anno abbahagytam amikor látszott goo megnyeri nekem nem kell senki jóindulatából...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|