Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
igen, hisz ez csak kényelmi funkció 117 68.42%
nem, mert ez hatalmas előny 54 31.58%
Voters: 171. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-21-2006, 08:48
Mackosajt Mackosajt is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 96%

Támogatom! Már csak azért is mert én is jártam már így és nehéz volt helyreállni!
De ha már itt járunk akkor nem csak betegség hanem vihar ellen se ártana bevezetni, nem gondoljátok?
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 11-21-2006, 08:53
Hornet's Avatar
Hornet Hornet is offline
Member

Longevity: 99%

Én viszont úgy gondolom,hogy ha elmész csatázni és betegen térsz vissza akkor kikapcsolod a képzés mezőt és nem képez újjat
Hogy nem érsz rá megnézni az orid támadás után???Akkor megyek hozzád
Egyébként ha krónikázol akkor azért lehet tudni nagyjából,nem??
Szóltam,uff))

UI:Bárcsak ne tettem volna,igaz????
Reply With Quote
Old 11-21-2006, 10:35
Steve Steve is offline
Member

Hornetnek adok igazat.
Reply With Quote
Old 11-21-2006, 11:26
Békés's Avatar
Békés Békés is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Steve View Post
Hornetnek adok igazat.
Énis

Nehogy már odajussunk el, hogy csak annyi dolgunk legyen: megnyomom a gombot a támadásra aztán ha elcsesztem valamit vagy nem figyeltem minden részletre majd a HT helyre hozza mert nekem épp csicsikálni vagy mást csinálni van kedvem.
Ha elinditok egy támadást akkor 5 kör mulva jelentkezik a betegség, ha nem tudsz ránézni vagy parázol hogy: Jaj mi lessz ha betegen jönnek haza,
Akkor vagy else indulj vagy nézz be mikor kell.

A vihar /meg nemsoká jönnek hogy szárazság, élelemhiány miatti elvándorlás miatt/ se képezzen, akkor minek van a HT-ben a napsütés és a növekedés beállitva.
Márha egyáltalán be van állitva.
Old 11-21-2006, 12:59
lacqa lacqa is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Békés View Post
Énis

Nehogy már odajussunk el, hogy csak annyi dolgunk legyen: megnyomom a gombot a támadásra aztán ha elcsesztem valamit vagy nem figyeltem minden részletre majd a HT helyre hozza mert nekem épp csicsikálni vagy mást csinálni van kedvem.
Ha elinditok egy támadást akkor 5 kör mulva jelentkezik a betegség, ha nem tudsz ránézni vagy parázol hogy: Jaj mi lessz ha betegen jönnek haza,
Akkor vagy else indulj vagy nézz be mikor kell.

A vihar /meg nemsoká jönnek hogy szárazság, élelemhiány miatti elvándorlás miatt/ se képezzen, akkor minek van a HT-ben a napsütés és a növekedés beállitva.
Márha egyáltalán be van állitva.
itt nem arról van szó hogy a helytartó helyrehozza azt amit én "csesztem el", hanem arról hogy nem okoz feleslegesen kárt. azonkívül nem hiszem hogy ezzel érdemi hátrány érne bárkit is, így összességében nem értem az ellenkezést.
Reply With Quote
Old 02-08-2007, 13:18
Serg Serg is offline
Member

Talking

Csak lesek ki a fejemből hogy min is megy a vita!Minek ez a kényelmi bővítés valaki árulja már el.Mind olyanok vitáznak akik naponta több órát ülnek a gép előtt,ergo bőven meg tudnák oldani a kézi képzést is. Sajna ez tényleg ahoz vezet hogy hetekig rá se kell nézni az orira majd a ht elintézi.Ha ezeket bevezetitek akkor én kérni fogom az automatikus távolbalátást is sőt ha már látja a ht hogy jönnek ,vegyen ijjakat is majd cseréljen sereget és aztán kisérje haza azt a gonoszt aki engem megtámadott amikor én alszom.
Reply With Quote
Old 02-08-2007, 13:22
Yurika
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
Csak lesek ki a fejemből hogy min is megy a vita!Minek ez a kényelmi bővítés valaki árulja már el.Mind olyanok vitáznak akik naponta több órát ülnek a gép előtt,ergo bőven meg tudnák oldani a kézi képzést is. Sajna ez tényleg ahoz vezet hogy hetekig rá se kell nézni az orira majd a ht elintézi.Ha ezeket bevezetitek akkor én kérni fogom az automatikus távolbalátást is sőt ha már látja a ht hogy jönnek ,vegyen ijjakat is majd cseréljen sereget és aztán kisérje haza azt a gonoszt aki engem megtámadott amikor én alszom.
Persze es meg is teheted, hogy kered mert ugyebar ez is csak "kenyelmi bovites",hogy nyugodtan tudjon az ember aludni.
Reply With Quote
Old 02-19-2007, 00:11
Szyriusz
Guest

Longevity: 0%
Exclamation

A betegség magában is tettemes kárt okoz az országnak, Magasabb szinteken pár kör alatt többezer ember vész oda, 8-9 kör alatt egy ország leamortizálódik szinte (főleg ha kórháza sincs valakinek, ami eléggé jellemző). Így indokoltnak tartom a ht ilyenirányú beállítási lehetőségét. Azért ne feledjük el, hogy ez egy játék ami azért lett kitalálva, hogy a résztvevők szórakozzanak és nem azért, hogy idegeskedjenek.
Emellett, érdekes lenne elgondolkodni azon, hogy a toli akciókkal is lehetne fertőzödni, hiszen ez életszerű is lenne. A tolvaj is elkaphat betegséget nem?
Igaz ez rendesen betenne a játéknak mert a fél csopi fertözött lenne, így magam sem javasolnám.
Reply With Quote
Old 02-19-2007, 06:58
tdomo's Avatar
tdomo tdomo is offline
Member

Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Szyriusz View Post
Igaz ez rendesen betenne a játéknak mert a fél csopi fertözött lenne, így magam sem javasolnám.
Nem lenne jó.

csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
Reply With Quote
Old 11-21-2006, 13:03
lacqa lacqa is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Hornet View Post
Én viszont úgy gondolom,hogy ha elmész csatázni és betegen térsz vissza akkor kikapcsolod a képzés mezőt és nem képez újjat
Hogy nem érsz rá megnézni az orid támadás után???Akkor megyek hozzád
Egyébként ha krónikázol akkor azért lehet tudni nagyjából,nem??
Szóltam,uff))

UI:Bárcsak ne tettem volna,igaz????
ha rá tudsz nézni, ha krónikázol...

nem mindenki tud folyamatosan figyelni az országára, sőt vannak olyanok is akiknek ez még csak nem is tervezhető. örülj neki hogy te tudsz, és használd ki.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules