|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Le állíthasa-e a ht betegség esetén a képzést?
|
igen, hisz ez csak kényelmi funkció
|

|
117 |
68.42% |
nem, mert ez hatalmas előny
|

|
54 |
31.58% |

11-21-2006, 08:48
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Támogatom! Már csak azért is mert én is jártam már így és nehéz volt helyreállni!
De ha már itt járunk akkor nem csak betegség hanem vihar ellen se ártana bevezetni, nem gondoljátok? 
|

11-21-2006, 08:53
|
 |
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Én viszont úgy gondolom,hogy ha elmész csatázni és betegen térsz vissza akkor kikapcsolod a képzés mezőt és nem képez újjat 
Hogy nem érsz rá megnézni az orid támadás után???Akkor megyek hozzád 
Egyébként ha krónikázol akkor azért lehet tudni nagyjából,nem??
Szóltam,uff  ))
UI:Bárcsak ne tettem volna,igaz????    
|

11-21-2006, 10:35
|
Member
|
|
|
|
Hornetnek adok igazat.
|

11-21-2006, 11:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Hornetnek adok igazat.
|
Énis
Nehogy már odajussunk el, hogy csak annyi dolgunk legyen: megnyomom a gombot a támadásra aztán ha elcsesztem valamit vagy nem figyeltem minden részletre majd a HT helyre hozza mert nekem épp csicsikálni vagy mást csinálni van kedvem.
Ha elinditok egy támadást akkor 5 kör mulva jelentkezik a betegség, ha nem tudsz ránézni vagy parázol hogy: Jaj mi lessz ha betegen jönnek haza,
Akkor vagy else indulj vagy nézz be mikor kell.
A vihar /meg nemsoká jönnek hogy szárazság, élelemhiány miatti elvándorlás miatt/ se képezzen, akkor minek van a HT-ben a napsütés és a növekedés beállitva.
Márha egyáltalán be van állitva. 
|

11-21-2006, 12:59
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Békés
Énis
Nehogy már odajussunk el, hogy csak annyi dolgunk legyen: megnyomom a gombot a támadásra aztán ha elcsesztem valamit vagy nem figyeltem minden részletre majd a HT helyre hozza mert nekem épp csicsikálni vagy mást csinálni van kedvem.
Ha elinditok egy támadást akkor 5 kör mulva jelentkezik a betegség, ha nem tudsz ránézni vagy parázol hogy: Jaj mi lessz ha betegen jönnek haza,
Akkor vagy else indulj vagy nézz be mikor kell.
A vihar /meg nemsoká jönnek hogy szárazság, élelemhiány miatti elvándorlás miatt/ se képezzen, akkor minek van a HT-ben a napsütés és a növekedés beállitva.
Márha egyáltalán be van állitva. 
|
itt nem arról van szó hogy a helytartó helyrehozza azt amit én "csesztem el", hanem arról hogy nem okoz feleslegesen kárt. azonkívül nem hiszem hogy ezzel érdemi hátrány érne bárkit is, így összességében nem értem az ellenkezést.
|

02-08-2007, 13:18
|
Member
|
|
|
|
Csak lesek ki a fejemből hogy min is megy a vita!Minek ez a kényelmi bővítés valaki árulja már el.Mind olyanok vitáznak akik naponta több órát ülnek a gép előtt,ergo bőven meg tudnák oldani a kézi képzést is. Sajna ez tényleg ahoz vezet hogy hetekig rá se kell nézni az orira majd a ht elintézi.Ha ezeket bevezetitek akkor én kérni fogom az automatikus távolbalátást is sőt ha már látja a ht hogy jönnek ,vegyen ijjakat is majd cseréljen sereget és aztán kisérje haza azt a gonoszt aki engem megtámadott amikor én alszom. 
|

02-08-2007, 13:22
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Csak lesek ki a fejemből hogy min is megy a vita!Minek ez a kényelmi bővítés valaki árulja már el.Mind olyanok vitáznak akik naponta több órát ülnek a gép előtt,ergo bőven meg tudnák oldani a kézi képzést is. Sajna ez tényleg ahoz vezet hogy hetekig rá se kell nézni az orira majd a ht elintézi.Ha ezeket bevezetitek akkor én kérni fogom az automatikus távolbalátást is sőt ha már látja a ht hogy jönnek ,vegyen ijjakat is majd cseréljen sereget és aztán kisérje haza azt a gonoszt aki engem megtámadott amikor én alszom. 
|
Persze es meg is teheted, hogy kered mert ugyebar ez is csak "kenyelmi bovites",hogy nyugodtan tudjon az ember aludni.
|

02-19-2007, 00:11
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
A betegség magában is tettemes kárt okoz az országnak, Magasabb szinteken pár kör alatt többezer ember vész oda, 8-9 kör alatt egy ország leamortizálódik szinte (főleg ha kórháza sincs valakinek, ami eléggé jellemző). Így indokoltnak tartom a ht ilyenirányú beállítási lehetőségét. Azért ne feledjük el, hogy ez egy játék ami azért lett kitalálva, hogy a résztvevők szórakozzanak és nem azért, hogy idegeskedjenek.
Emellett, érdekes lenne elgondolkodni azon, hogy a toli akciókkal is lehetne fertőzödni, hiszen ez életszerű is lenne. A tolvaj is elkaphat betegséget nem?
Igaz ez rendesen betenne a játéknak mert a fél csopi fertözött lenne, így magam sem javasolnám. 
|

02-19-2007, 06:58
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szyriusz
Igaz ez rendesen betenne a játéknak mert a fél csopi fertözött lenne, így magam sem javasolnám. 
|
Nem lenne jó. 
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|

11-21-2006, 13:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hornet
Én viszont úgy gondolom,hogy ha elmész csatázni és betegen térsz vissza akkor kikapcsolod a képzés mezőt és nem képez újjat 
Hogy nem érsz rá megnézni az orid támadás után???Akkor megyek hozzád 
Egyébként ha krónikázol akkor azért lehet tudni nagyjából,nem??
Szóltam,uff  ))
UI:Bárcsak ne tettem volna,igaz????    
|
ha rá tudsz nézni, ha krónikázol...
nem mindenki tud folyamatosan figyelni az országára, sőt vannak olyanok is akiknek ez még csak nem is tervezhető. örülj neki hogy te tudsz, és használd ki.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|