|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

11-20-2006, 15:41
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Figyelj olvasd már el mit írt pls 
Azt meg se említette,hogy tőle nyersit loptak ugyhogy csönd!!!
|
Csak azt írta hogy 4TK volt rajta, ergo nem tudhatta biztosra hogy te is embert loptál, ergo ha olyan nagyra tartod magad bunkózás nélkül kéne írkálnod, mert így hiába nyertél nagy tahónak tart mindenki  De nálam ezzel kiállítottál magadról egy "szegénységi bizonyítványt" 
Last edited by Dragi; 11-20-2006 at 15:44..
|

11-20-2006, 15:43
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Köszönöm a gratulációkat thx thx 
És azok is tudom akik itt most fujgatnak azok irigységből teszik ...
DE ha nem nyerem meg akkor ment volna a duma,hogy csak a szám van stb 
Semmi szabályellenes nem tettem ugyhogy ez van el kell fogadni le lett hagyva a banda
És még azt sem lehet mondani üres orin nyertem meg 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

11-20-2006, 15:45
|
 |
Member
|
|
|
|
Drag te is értsd meg aztirta,hogy embert loptak töle !!!
Több egységem volt mint Járványnak (ugy hogy egy időben +33hekiben volt:P)és jobb elosztásban és így megnyertem kész  Beütöttem mert leloptam tekire is nagyon 
mert nemcsak azt számít mennyi egység van hanem,hogy jól van-e elosztva 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

11-20-2006, 15:46
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Drag te is értsd meg aztirta,hogy embert loptak töle !!!
Több egységem volt mint Járványnak (ugy hogy egy időben +33hekiben volt:P)és jobb elosztásban és így megnyertem kész  Beütöttem mert leloptam tekire is nagyon 
mert nemcsak azt számít mennyi egység van hanem,hogy jól van-e elosztva 
|
De akkor se kellett volna úgy lereagálnod emberke 
|

11-20-2006, 15:47
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Köszönöm a gratulációkat thx thx 
És azok is tudom akik itt most fujgatnak azok irigységből teszik ...
|
Igen irigy vagyok a stílusodra    Hazugnak akarok nevezni egy hölgyet    Taníts mester ........... 
|

11-20-2006, 15:48
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Hazugnak akarok nevezni egy hölgyet  
|
Hölgyet???
|

11-20-2006, 15:49
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Csak azt írta hogy 4TK volt rajta, ergo nem tudhatta biztosra hogy te is embert loptál, ergo ha olyan nagyra tartod magad bunkózás nélkül kéne írkálnod, mert így hiába nyertél nagy tahónak tart mindenki  De nálam ezzel kiállítottál magadról egy "szegénységi bizonyítványt" 
|
Tudod mennyire érdekel a véleményed:semennyire 
kÖszönöm azoknak akik nem birják elviselni,hogy a végén már csak lábnyomomat tudták ütni  DE én a nagy fős prábajon kis béna vagyok meg lett már anno mondva  Nagy fős párbajon ahol van 1-2jó játékos semmit nem tudok már tenni mgé a dobogot sme érem el... 
Pedig most volt nem is 1  Járvány,Boszi,POol,Szecsa meg nem is tom kik voltak még 
És Cassandra drága bocsánat ha megsértettelek  De legközelebb tedd hozzá,hogy valaki nyersit is lopott!!! Ne állíts valotlant a másikról!
|

11-20-2006, 15:52
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Nagy fős párbajon ahol van 1-2jó játékos semmit nem tudok már tenni mgé a dobogot sme érem el... 
Pedig most volt nem is 1  Járvány,Boszi,POol,Szecsa meg nem is tom kik voltak még 
|
nah azért engem szedj ki onnan, mert ugye én az utsó másfél órát már nem játszottam 
|

11-20-2006, 15:55
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
És Cassandra drága bocsánat ha megsértettelek  De legközelebb tedd hozzá,hogy valaki nyersit is lopott!!! Ne állíts valotlant a másikról!
|
Ja hogy Cassandra lett hazugnak nevezve? Ejnye!
(Azt hittem Szecsa, ezek szerint többen lettek?  )
|

11-20-2006, 15:57
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by lagen
nah azért engem szedj ki onnan, mert ugye én az utsó másfél órát már nem játszottam 
|
Benthagylak mert azok sem nehezítették nagyobb részt a dolgom akik 4orán át ott voltak 
PL szecsa semmit nem tett elenem (vagy lehet én nem vettem észre)
Járvány az eljén beütött+a végén pár rengés,lopás
Pool mintha ott se lett volna most komolyan ellenem nem tett semmit 
Mivel nagyából minden ellen be voltam védve 
Talán varival tudtak volna szivatni 
Még a legnagyobb profik miatt nyertem meg  Pl ha nincs szecsa éhen halok 
ha nincs járvány nem eltt volna csak 15% hadteki 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
|
|
Posting Rules
|