Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Fantasy, szerepjátékok > Online RPG > Hollószárnyak
Register Stats Members List Today's Posts

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-20-2006, 12:10
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

-Akkor valami bandajel lehet. Hmmm.. egy percre adjátok ide.
Ha odaadják az érmét leviszem magammal a fogadóshoz és leteszem elé az asztalra, a szimbólumokkal felfelé.

A fogadósnak láthatóan fogalma sincs, mi az az érme.

Last edited by Chris; 11-20-2006 at 12:30..
Sponsored Links
Old 11-20-2006, 12:51
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Longevity: 97%

Visszamegyek őrködni az ajtó elé.
Old 11-20-2006, 14:19
Chaos Chaos is offline
Junior Member

-Azért ha eszébe jut valami szóljon! - mondom a csaposnak aztán felmegyek.
Megkeresem Morel-t és kissé félrevonom:
-Amikor először találkoztunk akkor Te megértetted mit mondott a Nagyúr ugye? Beszéned kellene vele, hogy legyen óvatos. Ez után az eset után nem engedhetjük meg, hogy egyedül legyenek a szobában. Ha legközelebb tűzköpővel lőnek rájuk? Már a fene se tudja mire kell figyelni.

Grennek:
-Egyetértek óvatosabban kell viselkednünk. Azt hittem van egy kis elönyünk, de úgy tünik nincsen. Igazándiból csak reméltem ,hogy megért ,de nagyon más nyelvjárást beszélünk.

Last edited by Chris; 11-20-2006 at 20:57..
Old 11-20-2006, 20:53
aúú's Avatar
aúú aúú is offline
Member

Megvizsgálom a támadónkat, hogy találok e a testén bármilyen jelzést.
Találsz a mellkasán valami nonfiguratív tetoválást, de nem emlékeztet semmire sem.
Mostantól kezdve úgy 3-4 napon keresztül azt az ételt esszük a gyerekkel együtt, amit hoztunk magunkkal még az útra.
Rendben. Ha beosztjátok 3 napra elég kettőtöknek, ha az úrnő is abból eszik, akkor két napra.
És születnek emberek.

Last edited by Chris; 11-20-2006 at 20:57..
Old 11-21-2006, 07:49
Member

Felmegyek a padlásra ismét és körbenézek alaposan, közben az érmét is nézegetem.
Aztán le a többiekhez és Morel-nek adom az érmét.
-Valamiféle kulcs, de hogy mit és hogyan nyit nem tudom.
Kiforgatom az orrgyilkos ruháit és mellé pakolok mindent amit találok nála. Legyen az zsebkendő vagy pénz vagy ismeretlen cucc. Végignézem az összes ruháját, még a varrásokat is megtapogatom van-e belévarrva akármi.

Azokat találod, amit Morel is, a ruhájában bevarva nincs semmi.
Old 11-21-2006, 08:17
Member

Lemegyek az istállóba a cuccomért és a Hmm.. "kigyuladdós" fogadóban kapott élelmet kipakolom Morel elé:
-Meg tudnád nézni meg van-e mérgezve?
Aztán Alysium-hoz fordulok és a hullára célozva megkérdem:
-Te lőted. Mi legyen vele?
Old 11-21-2006, 08:22
Pettyes Pettyes is offline
Member

Grenhez:
- Jó kérdés! Nekem semmi szükségem rá! - válaszolom.
- Az ilyen megérdemelné, hogy az utcára dobjuk és ott hagyjuk, de nem akarom, hogy szelleme kísértsen minket, ezért egy jelöletlen sír is megteszi neki szerintem! Nem tudom, hogy erre mi féle szokás dívik és hogy mit szólnának a város őrök, ha egy hullával mászkálnánk, de nem cipelhetjük mindenhova magunkkal, valami ötlet? - kérdem azoktól, akik ott vannak.
- Morel Te értesz a hullákhoz? Szükséged van rá, vagy valami mást találjunk ki?

Last edited by Chris; 11-21-2006 at 08:26..
Old 11-21-2006, 10:24
Member

Az orgyilihez való viszonyát Alysiumnak, bólogatásal díjazom.
-Rendben elintézem a dolgot.
Felszedem és elrakom a fickó cuccait, az íját és a nyilait kivéve. Meg persze a ruháit se rakom el.
Aztán a fogadóson keresztül szólok a városi őrségnek.
Ha kijönnek elmondom nekik mi történt: rálőtt az Úrasszonyra és az elf testőr elkapta mielőtt újra lőhetett volna. Megkérdem mi ijenkor feléjük a szokás a megölt gyilkosok testével.

Hárman jönnek ki a városőröktől. Az egyik szeme kissé összeszűkül a halott fickót látva, de épp csak egy pillanatra, utána semmi érzelem nem olvasható le az arcáról. A parancsnokszerű titeket kérdezget, a másik kettő (beleértve azt is, akinek összeszűkült a szeme) a fogadóban lévőket, és a környéken lakókat kezdi el faggatni. Háromnegyed óra múlva visszatér a másik kettő is, valamit közölnek a felettesükkell, amit nem értetek.
- A holttestet magunkkal visszük. Az ügyben még nyomoznunk kell, ezért kérem ne hagyják el a várost, az engedélyem nélkül. Remélem elég ez a szóbeli kérelem, és nem kell letartóztatáshoz folyamodnom. Ugye megértették? - kérdi tőletek a parancsnok.
-Persze megértettük. -Mondom a vezetőjüknek. - Csak egy kérdés még önökhöz. Ki ez a fickó?
- Valaki, akit maguk öltek meg - legyen ennyi elég. Ha kérhetem ne kezdjenek hősködésbe és nyomozásba, a biztonságuk érdekében. Ha találtak nála bármit, ami most nincs nála kérem haladéktalanul adják át nekem - közli szigorú tekintettel.
Odaadom az őröknek (kettő híján) a dobótőröket és a kardot.
-Az lehet, hogy mi öltük meg. De nem mi támadtuk meg előbb.

- Biztos benne, hogy ez minden? - kérdi erősen hangsúlyozva a "minden" szót.
-Hmm.. érdekes a maguk hozzáállás a gyilkoságokhoz. - morgom és előveszem a két utolsó dobótőrt. - Ennyi. Én mást nem vettem el tőle.
Rezzenéstelenül a szemébe nézek.

Látszik rajta, hogy nem hisz neked, de rád hagyja, a megjegyzésedet szó nélkül hagyja és távozik. Valamiért olyan érzésed van, ezzel még nincs vége ennek az egész nyomozósdinak.

Last edited by Chris; 11-21-2006 at 10:31..
Old 11-21-2006, 10:54
Member

Magamban vállat vonok mikor elmennek.
a mérget és a medált nem én vettem el a hullától. A méreg nincs nálam a medált is visszaadtam Morel-nek, szóval arról, hogy ők mit csinálnak vele minek járassam a számat.
Megpróbálom összeszervezni az őrséget és mindenkinek akinek maradt még élelme az útrol összeszedetem és megvizsgáltatom Morel-lel. Ha nem mérgezett akkor behalmozom a Nagyúrékhoz illetve Morel szobájába a kaját és utánna előveszem a kicsi kardot a málhámból és bemegyek a Nagyúrhoz.

Last edited by Chris; 11-21-2006 at 12:06..
Old 11-21-2006, 11:27
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Kinyitom Gren előtt az ajtót és követem is majd befele, me nekem is van beszídem a nagyúrral.
A nagyúr és a gyermek az úrnő ágyához telepedett, és épp beszélgetnek valamiről, de nem értetek belőle egy szót sem. Mikor beléptektek a férfi felétek fordul.
Az úrnő még láthatóan nem tért magához, így kissé nehézkesnek ígérkezik a beszélgetés.

Last edited by Chris; 11-21-2006 at 12:08..
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Posting Rules