|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

11-17-2006, 09:09
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Míg Gren magyaráz, addig ellenőrzőm a társakat, megvannak-e. Megvannak.
Alysium-nak:
-Öz itt a gyilok? Mundot valamit?
|

11-17-2006, 12:04
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Gondosan ellenőrzöm az ablakok elbarikádozását ismét aztán kimegyek a folyosóra, ha a Nagyúrék ajtajával szemben nyílik olyan ajtó ami nem a mi szobánk, akkor valamelyik szobából kihozok egy asztalt és a Nagyúrék ajtaja elé teszem, lábbal az ajtó felé. (hogy aki kinyitja az ajtót azt ne lőhessék le szemből. A szembelévő szoba is a tiétek. Aztán megyek megkérdem Morel-t és Alysium-ot, mit sikerült megtudniuk.
Last edited by Chris; 11-17-2006 at 16:22..
|

11-19-2006, 09:48
|
Member
|
|
|
|
Farkashoz és Grenhez:
- Igen ez lőtt a Nagyúrékra! Az egyetlen kérdésemre nem válaszolt, tán nem értette, vagy nem akart válaszolni és mire ideértem vele, addigra már nem élt! Talán valami hullabűvölő tudna segíteni - válaszolom Farkas kérdésére.
- Nem találtunk semmi érdekeset csak egy löttyöt, amit Morel talán felismert és tud használni, mert nagy érdeklődéssel vizsgálgatta és eg érmét, amiről sajnos egyikünk sem tudja, hogy mi lehet - válaszolom Grennek.
- Hogy van a sebesültünk? - kérdem a frissen érkezőktől.
Last edited by Chris; 11-19-2006 at 11:03..
|

11-20-2006, 05:28
|
Junior Member
|
|
|
|
-A folyadék ételméreg és a fele hiányzik. A biztonság kedvéért mindenkit leellenörzök ,hogy nem mérgezett -e.
Elöször a nagyúrhoz megyek tájékoztatom, majd varázsolni kezdek. Sorban nagyúr, kisfiú, úrnő és a többiek, a legvégén pedig én.
Egyikőtök sincs megmérgezve.
Last edited by Chris; 11-20-2006 at 07:50..
|

11-20-2006, 08:06
|
Member
|
|
|
|
Elmondom mit mondott a pap és hogy a Nagyúr a jelek szerint mgérti, hogy az Úrnőnek pihennie kellene. Elkérem az érmét és megnézem én is. A hullát is, hátha ismerős az arcca.
Hatszögletű fémből készült érme, amin apró vésetek vannak, és a vésetekkel átellenes oldalán apró karcolások vannak, mintha ott jobban kopott volna a használattól.
Last edited by Chris; 11-20-2006 at 08:12..
|

11-20-2006, 08:27
|
Member
|
|
|
|
Én is megnézem az érmét, de nem fogom meg. (láthatóan tartok tőle)
-Szörintem nöm kíne magukná tartani, me hátha gonosz mágia van bönne.
|

11-20-2006, 11:04
|
Member
|
|
|
|
Megvonom a vállam mikor visszaadom az érmét.
-Talán valami mágikus praktikához való. Nem ismerem.
(Morel szerint nem mágikus az érme a vésetek nem rúnamágiával készültek. Ezt ő feltehetőelg előbb-utóbb nektek is elmondja. Egyelőre vegyétek úgy, hogy elmondta, csakhogy ne ezen akadjunk fenn.)
Last edited by Chris; 11-20-2006 at 11:09..
|

11-20-2006, 12:10
|
Member
|
|
|
|
-Akkor valami bandajel lehet. Hmmm.. egy percre adjátok ide.
Ha odaadják az érmét leviszem magammal a fogadóshoz és leteszem elé az asztalra, a szimbólumokkal felfelé.
A fogadósnak láthatóan fogalma sincs, mi az az érme.
Last edited by Chris; 11-20-2006 at 12:30..
|

11-24-2006, 08:43
|
Member
|
|
|
|
Elszúrtam a pézt! Tudtam, h nem stim. Csak a ezüst meg a réz volt nálam még, mert az aranyakat odaadtam a Ville papoknak az úrnő gyógyításáért.
Akkor elfogyott a "közös".
Az Antoh-papokat is megkérdezem, és ha van időpont mikorra jó mindenkinek, akkor két nappal a tervezett indulás előtt, - persze, ha az Úrnő állapota javul - szólok a kapitánynak, hogy mikorra lesz meg minden.
Az Antoh papok tudtommal már adtak választ...
Last edited by Chris; 11-24-2006 at 08:45..
|

11-24-2006, 09:17
|
Member
|
|
|
|
Pihennéssel nem megerőltető tevékenységgel töltöm a napokat, addig, amíg felépülök. Járok-kelek, egy kicsit kimegyek a levegőre és a csapost mindig jól megnézem magamnak. Bár nem vagyok biztos benne, hogy szerepet játszott-e/játszottak-e a mérgezésbe, de gondolom olyan részen tárolják az ételt, hogyha valaki megmérgezné, azért valaki csak látná. Szívesen elvágnám a torkát egy este, de másra kell koncentrálni. Amikor felépülök én is átveszem az örködés szerepét Farkastól és Grentől, hogy jobban tudjanak pihenni, illetve elintézni a dolgaikat. Szabadidőmben egy kicsit gyakorolgatok az istálónál én is, hogy visszarázódjak és kilovagolkatok a tengerhez.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|