|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

11-16-2006, 19:36
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Mi volt bob bacsival?
|
És mért Babámozott le ????? Jut eszembe   Bunkó módon nem válaszolt  jah de hisz azt írta nem ír nekem fene  akkor ezt se tudom meg 
|

11-17-2006, 05:22
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Hát ti se vagytok nagy arénások
Bob bácsi meg még 1 ori aminek a nevére nem emlékszem 1 emberé volt!!
Persze ő szólt is ,hogy véletlenűl tette be a másik oriját és nem játszik vele,de sokan támadták ezért...csak szóban...
|

11-17-2006, 05:24
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Mi volt bob bacsival?
|
Te amúgy jártál már arénában???
Vagy te hacosok miatt kerülted régebben??
|

11-17-2006, 06:07
|
Guest
|
|
|
|
Persze, jartam ott.
S nem ismertem bob bacsit.
|

11-17-2006, 06:16
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
|

11-17-2006, 06:44
|
Guest
|
|
|
|
Szerintem hamarabb kezdtem ezeket a gyorsfordulos jatekokat, mint ahogy Harcosok szinre lepett volna.
Hatha, Harcosok ezt megtudja mondani  A parbajt es a hetvegit mindenkeppen hamarabb kezdtem, az arenat nem tudom.
Tavaly nyaron voltam elsore arenaban.
|

11-17-2006, 13:27
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Szerintem hamarabb kezdtem ezeket a gyorsfordulos jatekokat, mint ahogy Harcosok szinre lepett volna.
Hatha, Harcosok ezt megtudja mondani  A parbajt es a hetvegit mindenkeppen hamarabb kezdtem, az arenat nem tudom.
Tavaly nyaron voltam elsore arenaban.
|
Én idén valamikor nem tom mikor 
2x voltam 2.jára nyertem
Párbaj+hv tuti te kezted hamarabb én valamikor a hv-t még decemberbe kezdtem a párbajt meg március-április de ugyérzem már vagyok ott mint te(ha nem feljebb:P)
Mindent te kezdtél hamarabb nem az de már vagyok ott mint te ezekben a rövidfordulos játékokban 
Ha valakinek van kedve vasárnap 4-8ig egy SIMApárbajt szivesen ott leszek 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

11-17-2006, 13:31
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Én idén valamikor nem tom mikor 
2x voltam 2.jára nyertem
Párbaj+hv tuti te kezted hamarabb én valamikor a hv-t még decemberbe kezdtem a párbajt meg március-április de ugyérzem már vagyok ott mint te(ha nem feljebb:P)
Mindent te kezdtél hamarabb nem az de már vagyok ott mint te ezekben a rövidfordulos játékokban 
Ha valakinek van kedve vasárnap 4-8ig egy SIMApárbajt szivesen ott leszek 
|
Hogy a szervezés senkinek ne kerüljön sokba, 16 fős sima párbaj indítva.  Én nem leszek, de a szervezés köreit bevállaltam, nehogy bárki is bukjon esetleg rajta.
|

11-17-2006, 13:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Ja meg Szecsa még az anar forumán is ott beszélgetett aznap Bob bácsi legelői ori ,hogy ö cska mondta meg minden még At is odajött (a modi)
Azért emléxem ilyen jól mert én voltam az a rendes egyén aki jelentette a forumra irt üzijét  Na azóta se tudta ö de most majd biztos olvassa 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

11-17-2006, 13:34
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hogy a szervezés senkinek ne kerüljön sokba, 16 fős sima párbaj indítva.  Én nem leszek, de a szervezés köreit bevállaltam, nehogy bárki is bukjon esetleg rajta.
|
Kösz kösz kösz kösz kösz 
Isten áldd meg a magyart 
Miért nem anoym?  (igaz simát kérteem  )
de ott leszek valami orival tuti
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|