Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-15-2006, 21:00
Szecsa
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Hát..tuzgolyo meg egyéb?
Toligyilok 6-7x, aztán köv. full készülinél tolifelfedés (-60% legalabb) és jön a tolisom és csinál egy éplistet (már ha van... )
Persze, ha közben potolja az elmergezett tolikat az gáz, akkor marad a 0%-ra valo tolikészülilevitel
Sponsored Links
Old 11-24-2006, 15:24
Kisbér Kisbér is offline
Member

Longevity: 99%
Talking

Sok itt az olyan, aki nem ismeri az elfet, mégis beszél össze-vissza...

Alapból egy jó elf-et nem mérsz fel csak úgy tolikkal...
Ahhoz extrém varis, és/vagy extrém tolis kell.

Akikkel már vagy békében élsz egymás mellett, vagy már legyilkoltad őket
Old 11-24-2006, 15:28
Kisbér Kisbér is offline
Member

Talking

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Hát..tuzgolyo meg egyéb?
Toligyilok 6-7x, aztán köv. full készülinél tolifelfedés (-60% legalabb) és jön a tolisom és csinál egy éplistet (már ha van... )
Persze, ha közben potolja az elmergezett tolikat az gáz, akkor marad a 0%-ra valo tolikészülilevitel
- Ha pont benn van, akkor visszaveszi a vesztett tolikat, és kész, így van.
- Ha benn van, akkor amint látja, hogy viszik a tolikészültéségét, teszi ki a tekiket a piacra
- Ha benn van, akkor amint elkezdik lopni, és gyilkolni a varikat (hiszen teki nincs nála) kiteszi a piacra
- Ha benn van, amint mindennek vége, visszaveszi a varikat, visszaveszi a tekiket, szól a varisnak, és a varisukat megrengeti párszor (hiszen ahhoz, hogy 0%-ra vigye a tolikat, kell átlagosan 60-70% varikészültség)
- Ha nincs benn, akkor megsz....a (megszívta)
Old 11-24-2006, 16:13
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Longevity: 98%

Egy jó tolis elfet, nem lehet csak úgy felmérmi és lelopni. Varik nélkük soha. Nekem van 220 hekim egy elf tolim 5200 tolival és ezzel majdnem mindkehez beférek. A fantomsereg lényege, hogyha látják túdós vagy és sok a pénzed, vagy a rúnád akkor varival rádszállnal és megpróbálnal lelopni. Bár kevés ember próbálja ezt meg. Én ha látok egy elfet, akkor álltalában hagyon is, mert van könnyebb célpont is. ( Ez most nem a tolisomra értendő)
Old 11-24-2006, 16:23
Grabi Grabi is offline
Member

120 hektárod marad egyéb épületre. ergo szerintem kevés a varid. a templomok mennyiségét rúnából ki lehet számolni és jól befednek és csak pislogni tudsz. ezért nincs értelme az extrém tolimennyiségnek elfnek
Old 11-24-2006, 22:18
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

3900, ami nagyon soknak számít ott, eddig csak egyszer volt, hogy szétkaptak, de csúnyán- egy olyan fél-elf,akinek még ennél is több volt. Én úgy is próbálok védekezni a támadások ellen, hogy mínuszos a foglakoztatottságom és mellette van kajám is, mert így azt hiszik beteg az orim és így duplán nem jönnek rám. Ha rúnából meg sok eladom és kész számolgasson aki ráér.
Old 11-24-2006, 22:46
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Longevity: 96%
Cool

Quote:
Originally Posted by Hüpike View Post
120 hektárod marad egyéb épületre. ergo szerintem kevés a varid. a templomok mennyiségét rúnából ki lehet számolni és jól befednek és csak pislogni tudsz. ezért nincs értelme az extrém tolimennyiségnek elfnek
hát a pislogáson kívül van pár alternatívája azért!!
Old 11-25-2006, 19:11
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by taszi View Post
hát a pislogáson kívül van pár alternatívája azért!!

Pl vakarhatja a fejét is, meg dünnyöghet maga elé?
Elfnek van egy nagyon nagy problémája, amit akár tudomásul is lehetne venni. 30% a lakástekije. Lehet misztifikálni a fajt, de amint lelop egy félelfet, már mindenki tudja, hogy túl van élezve...
Az elf biztonságban van addig, míg úgymond tamagocsiznak vele, azaz nem kötekszik senkivel, mert viszonylag kevesen szedik szét hobbiból, bár ilyen is megesik. A kiélezett elfek csak a fantomsereges blöffben bízhatnak, ami nagyon sokszor bejön, de rettentő csúnya a vége amikor valaki rájön, hogy télleg csak blöff.
Old 11-25-2006, 21:49
Killer's Avatar
Killer Killer is offline
Member

Longevity: 96%
Cool

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Pl vakarhatja a fejét is, meg dünnyöghet maga elé?
Elfnek van egy nagyon nagy problémája, amit akár tudomásul is lehetne venni. 30% a lakástekije. Lehet misztifikálni a fajt, de amint lelop egy félelfet, már mindenki tudja, hogy túl van élezve...
Az elf biztonságban van addig, míg úgymond tamagocsiznak vele, azaz nem kötekszik senkivel, mert viszonylag kevesen szedik szét hobbiból, bár ilyen is megesik. A kiélezett elfek csak a fantomsereges blöffben bízhatnak, ami nagyon sokszor bejön, de rettentő csúnya a vége amikor valaki rájön, hogy télleg csak blöff.
hát,én például arra gondoltam hogy szól nekem,és máris kész egy jó kis szöviháború!!!
Old 11-25-2006, 21:52
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Az blöffnek számít amikor 20sereg pattan és a morál az egeket veri?
Hű átlopott- és a saját felfogását véve alapul- akkor bíztos semmi védelme nincsen. Én csináltam volna a blöfföt keményen, de a szövi nem engette. 80 kocsma,50 templom, 37 ház, 25 tanya és meg 8 raki. Ezt ártozzáb be ha tudják és elkezdi másét vakargatni
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules