|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

11-14-2006, 19:10
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Ez nagyon aranyos 
Mutatok valamit:
Na ennyit Harcosokról és a hablatyról. Azóta sem idézett, mivel nem tud mit, csak szája volt hatalmas :P
|
Höhö én idéztem neki  és még tudnék mit csak fene fog miatta vissza keresni annyit 
|

11-14-2006, 19:13
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Aha engem marhára legyőztél  angolba töröltem az elhanyagolt orimat! L-be meg a kitiltott orim ellen pampogtál gratula  nincs kedved valahol normálba újra összemérni a tudásunkat szemtől szembe ?  nem úgy mint egy sunyi kis ...
|
ezek nem kifogások? 
Ja és nem volt sehol semmi szabályellenes abban,hogy téged kitiltottak 
Te elötte éppen még a varim ölted én beléptem egy helyre ott le lettél szelve és kész  Minek várjunk addig amig visszajösz tiltásról a tilstással együtt jár ez a büntetés,hogy ah hosszabb idöre van szétkapnak
Ja és már írtam :A lassuba ugyanannyiba tellik nekem menni a normálba mint neked a lassuba ugyhogy erröl ennyit 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

11-14-2006, 19:14
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
|

11-14-2006, 19:15
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
ezek nem kifogások? 
Ja és nem volt sehol semmi szabályellenes abban,hogy téged kitiltottak 
Te elötte éppen még a varim ölted én beléptem egy helyre ott le lettél szelve és kész  Minek várjunk addig amig visszajösz tiltásról a tilstással együtt jár ez a büntetés,hogy ah hosszabb idöre van szétkapnak
Ja és már írtam :A lassuba ugyanannyiba tellik nekem menni a normálba mint neked a lassuba ugyhogy erröl ennyit 
|
Jó Lassú csoportoddal menjél a ... én normális vagyok  és nem akarok lassú csopiba meghalni!!! Dögunalom miatt 
|

11-14-2006, 19:16
|
 |
Member
|
|
|
|
Drag olvasd már vissza miröl kellene idézned  ,hogy én a hv-ban kérdeztem mivel ütsz meg hányszor ?mennyi zséd van az oriban ?
meg elötte 2oldallal te tetted ugyanezt drag csak olvass vissza rendesen  ,hogy én sajnálom a vippet valami ilyet irtál 
ilyet nem látok idézni de mind1 is nem is kell irnod
csoki neked meg nem irok azt se tudom miröl kellene és nem is foogm visszakeresni 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
|

11-14-2006, 19:19
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Drag olvasd már vissza miröl kellene idézned  ,hogy én a hv-ban kérdeztem mivel ütsz meg hányszor ?mennyi zséd van az oriban ?
meg elötte 2oldallal te tetted ugyanezt drag csak olvass vissza rendesen  ,hogy én sajnálom a vippet valami ilyet irtál 
ilyet nem látok idézni de mind1 is nem is kell irnod
csoki neked meg nem irok azt se tudom miröl kellene és nem is foogm visszakeresni 
|
ohhh igazad van nem kérdezté,l gyanúsítgattál ha ez neked így jobb 
|

|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
Jó Lassú csoportoddal menjél a ... én normális vagyok  és nem akarok lassú csopiba meghalni!!! Dögunalom miatt 
|
így jártál akkor én meg nem megyek a normálba 
mondom nem ok nélkül vaok a lassuba ugyhogy kész 
de neked még könnyebb lenne jönni a lassuba mert:
én a lassura érek csak rá ugyhogy a normál "tul gyors" számomra 
de te ráérsz a normálra ugyhogy ráérsz a lassura is és ha nem 1 orid van nem is unnád magad kész 
|

|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
Megint írtál 
Valamint megint nem vagyok meglepve.

11-14-2006, 19:20
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
így jártál akkor én meg nem megyek a normálba 
mondom nem ok nélkül vaok a lassuba ugyhogy kész 
de neked még könnyebb lenne jönni a lassuba mert:
én a lassura érek csak rá ugyhogy a normál "tul gyors" számomra 
de te ráérsz a normálra ugyhogy ráérsz a lassura is és ha nem 1 orid van nem is unnád magad kész 
|
Mi közöd van hozzá hogy én mire érek rá ?????  
|

11-14-2006, 19:21
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Megint írtál 
Valamint megint nem vagyok meglepve.
|
De Neked legalabb irja, hogy nem ir! Nekem egyszeruen nem ir... 
|
|
Posting Rules
|