|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

02-03-2006, 18:20
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Szóval akkor senki sem tudja igazán.
Van itt valami administrator fajta, hogy megmondja mi a pálya? 
|

02-13-2006, 17:03
|
Guest
|
|
|
|
|

02-13-2006, 17:13
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Movokir
Miért van az hogy van 9000 varim és már senkit nem tudok szinte meggömbözni???? Meg hogy egy ideje nem a varikat fejlesztem hanem a harcosokat és hiába van még mindig ugyanannyi varáázslóm már kisebb eséllyel csinálják a varázslatokat? Pedig a tudomány tekercsek romlása miatt is csinálok újakat. Most adjam el midnen varimat és vegyek újat vagymíííí? :confused: :confused: :confused:
|
nagyobb területen csökken a varázslók hatékonysága.. és lehet hogy ott, ahol vagy, 9000 vari kevés a gömbölgetéshez:) amúgy meg súgó:D
|

02-13-2006, 17:41
|
Junior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Pontos adatokat tud valaki a védvarikkal kapcsolatosan? Tehát mondjuk megadom a hekiszámot, a variszámot, a készültöt, a fajt, a tekit, a katmorált, és ezekből ki tudjam számolni, hogy az egyes varikat hány körre tudom magamra rakni 99%-os eséllyel ? Ha jol emlexem 200 hekin egy elf 3k varival 36 körre magára dobja a varikat, 2000 hekin 30k vari 12-re alig. Gondolom ebből jön, hogy a varázslatok hatékonysága romlik nagyobb területen, de mennyivel? ezekről esetleg info vkinek ?
|

02-23-2006, 10:19
|
Guest
|
|
|
|
nem értem hogy miért nem publikusak a számítások
ez egy stratégiai-matematikai-diplomáciai játék ahogy nekem tünt (még csak most kezdtem játszani)
és ahhoz hogy az ember tudjon tervezni, taktikázni, számolni, jó ha tudja hogy mi hogy működik
és mindjárt nincs hátrányban a kezdő játékos a tapasztaltal szemben ha tudja a súgóból hogy mi merre hány méter 
|

11-13-2006, 19:00
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Hali!
Azt szeretném megtudni, hogyha van már 3magamra ható varázslatom felrakhatok-é mégegyet? Ugyanis a súgóban nincs ilyen korlátról szó, de csak 3 hely van a mezőben...
|
Kedves Steve!
Egy azonos időben minden varázslatból egy lehet az országodon. Beleértve a védővarázslatokat is (például védelem), és az ártó varázslatokat is (például szárazság, vihar). A védővarázslatokat csak te magad teheted fel az országra (értsd: varázslod azokat, és ekkor hatásuk megjelenik az országodon). Ártó varázslatokat csak ellenfeleid. Mindegyik varázslatból csak egy lehet az országon, olyan nem lehetséges, hogy 3 különböző vihar tomboljon az országban.
Vannak varázslatok, amik azonnal kifejtik hatásukat, és nem hosszútávon hatnak. Ezek nem jelennek meg az országodra ható varázslatok között, hiszen amint a varázslat sikerült, kifejtik hatásukat, majd a hatás el is múlik. A sikeres Aranyalma varázslat például egy egyszeri pénzösszeggel növeli országod arany-készletét, és más, hosszútávú hatása nincs. Ugyanilyen varázslat található a támadó varázslatok között is, a földrengés varázslat például egyszer hat, majd további kihatása nincs ellenfeledre. Ezek a varázslatok, legyen szó akár magadra ható varázslatról, akár másra ható ellenséges akcióról, nem jelennek meg az országodon levő varázslatok listájában.
Ettől függetlenül értesülhetsz arról, ha valaki ilyen varázslatot végez országod ellen, ilyenkor az eseményeid között jelenik meg erről egy értesítés. Az eseményket az "Országod" menüpontban olvashatod el. Ne feledd, hogy az események csak 3 napig maradnak meg, ha ennél régebben történt az esemény, azt itt már nem fogod látni!
Az általad írt "csak 3 hely van a mezőben" rész sajnos nem egyértelmű, kérlek, hogy ezt fejtsd ki bővebben. Milyen mezőre gondolsz pontosan?
|

11-13-2006, 19:10
|
Member
|
|
|
|
Kedves Ati!
Ezt a kérdést majdnem 10 hónapja tettem fel, hiszen akkor még nem voltam eléggé informált, és valamiért problémám volt ezzel. Mindenesetre köszi a gyors és aprólékosan kifejtett választ.
|

11-13-2006, 19:15
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Kedves Ati!
Ezt a kérdést majdnem 10 hónapja tettem fel, hiszen akkor még nem voltam eléggé informált, és valamiért problémám volt ezzel. Mindenesetre köszi a gyors és aprólékosan kifejtett választ.
|
Kedves Steve!
Kedves Ati most éppen kedvesen próbál válaszolni minden kedvesen feltett kedves kérdésre.
Asszem ez a lónak a másik megbotlik, de elég kedves, ezért csak kedves szavatok lehet
Csokibácsi a kedves (hányós smiley)

11-13-2006, 19:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Kedves Steve!
Kedves Ati most éppen kedvesen próbál válaszolni minden kedvesen feltett kedves kérdésre.
Asszem ez a lónak a másik megbotlik, de elég kedves, ezért csak kedves szavatok lehet
Csokibácsi a kedves (hányós smiley)
|
Csokibá azt ugye neked még sosem mondták még kedves emberek hogy normális vagy? 
|

11-13-2006, 19:32
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Csokibá azt ugye neked még sosem mondták még kedves emberek hogy normális vagy? 
|
Kedves emberek ezt magától értetődő ténynek tartják, ezért verbálisan nem emelik ki külön az irányomba, mert akkor elgondolkodnék rajta, hogy lehet nem is vagyok az. (gondolkodni - nagyképű duma, tudom, de nem beszólni, mert kedves leszek reszkessetek)
és most, hogy így jobban ... tényleg ... apám, hogy mik vannak 
|
|
Posting Rules
|