|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |

11-13-2006, 17:41
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Jól van hulla offoljunk tovább, ezt írtad a másiktopciba:
sziasztok!
Ati!
nincs bajom azzal h növelitek a fedezés költségeit, viszont, az nagyon nagy hátrány h egyszerűen nem lehet ütni se!! a távolságok mara nagyok, és ha 10k pont különbség van 2 ori között a sereggel sem viszel semmit, fent a 10k pont az meg annyi h képez a helytartó és megvan a pont különbség.. szoval ezen kéne vmit változtatni. mert ellehetetlenedett a haladás pl 1/A-ban és 2/D-ben is, fedezni nem lehet szinte, ütni szintén nem mert a felsorolt okaim miatt lehetetlen bármit is vinni az ellentől, meg lehet oldani az igaz, de egy kis gixer és lőttek mindennek, varázslatokról meg nem is beszélek mert 1 körre sem lehet semmit felnyomni nem h több körre, térkaput sem lehet nyitni csak jóval lentebbi oriból felfelé... valamit erre jó lenne ha kitalálnál:S
Állítottad,hogy ez a szabály 1/A ban is érvényes, holott közöd nincs ahoz a csoporthoz?
|

11-13-2006, 17:43
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
Jól van hulla offoljunk tovább, ezt írtad a másiktopciba:
sziasztok!
Ati!
nincs bajom azzal h növelitek a fedezés költségeit, viszont, az nagyon nagy hátrány h egyszerűen nem lehet ütni se!! a távolságok mara nagyok, és ha 10k pont különbség van 2 ori között a sereggel sem viszel semmit, fent a 10k pont az meg annyi h képez a helytartó és megvan a pont különbség.. szoval ezen kéne vmit változtatni. mert ellehetetlenedett a haladás pl 1/A-ban és 2/D-ben is, fedezni nem lehet szinte, ütni szintén nem mert a felsorolt okaim miatt lehetetlen bármit is vinni az ellentől, meg lehet oldani az igaz, de egy kis gixer és lőttek mindennek, varázslatokról meg nem is beszélek mert 1 körre sem lehet semmit felnyomni nem h több körre, térkaput sem lehet nyitni csak jóval lentebbi oriból felfelé... valamit erre jó lenne ha kitalálnál:S
Állítottad,hogy ez a szabály 1/A ban is érvényes, holott közöd nincs ahoz a csoporthoz?
|
a 10k pontos szabály anarcrhra vonatkozik, az ellehetetlenedett haladás mind2 csopira igaz
|

11-13-2006, 17:45
|
Member
|
|
|
|
majd ha befejezitek lehet mások is hozzászólnának..
|

11-13-2006, 17:53
|
 |
Member
|
|
|
|
én már rég befejeztem volna:P de ha megcáfolnak vmit kell reagálnom ha már épp itt vagyok:P
|

11-13-2006, 17:58
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Hulla, bocsi, de én anarchba is ütöttem 10k ponton kívűl.
Éppen tegnapelőtt 9 körre küldtem fel egy sereget 41k pontrol 59k pontra Y-ban.
Bemásolom szívesen.
|

11-13-2006, 18:03
|
 |
Member
|
|
|
|
tudodmit? keress meg mesin, adok 2 orikódott kb 300k hekin és üss az egyikkel a másikra 3x földre, meglátjuk azt a 10k pontos dolgot:P
|

11-13-2006, 18:06
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Na akkor a témához szólva:
Közöm nincs az A-hoz de ahogy látom jópár ilyen írt már ide 
Na de valahol itt a külsön olvastam erre egy javaslatot,hogy legyen minden országnak x heki ingyen fedezhető(most nem tom idézni ki volt aki ez irta sajna)
ez szerintem is megoldaná az ilyen "szakadékokon" az áthaladást
Mondjuk még ugy lenne,hogy 30(de ez csak egy ötlet )hekinként kap +1ingyen felfedezhető hekit
És így még az anarosokra is gondolva van 
Mert mondjuk nekik olyan sok hekin már nem érne mondjuk sokat 1k ingyen fedezhető heki 
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Last edited by Harcosok; 11-13-2006 at 18:19..
|

11-13-2006, 18:23
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Hulla, jöhet 127890-be a 2 kód.
Kiprobalnam szivesen.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|