|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

11-13-2006, 17:05
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 96%
|
|
Most épp 6% templom, meg 12% kocsma, tudom, hogy nem a legegészségesebb, de idegbeteg lennék, ha minden jöttment meglopna! (Hát ez egy törpénél nem előny, ugyebár?) De legalább a lakiteki maxon van, és marad is! 
|

11-13-2006, 17:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Most épp 6% templom, meg 12% kocsma, tudom, hogy nem a legegészségesebb, de idegbeteg lennék, ha minden jöttment meglopna! (Hát ez egy törpénél nem előny, ugyebár?) De legalább a lakiteki maxon van, és marad is! 
|
szerintem nagyon kevés az a templom!!
|

11-13-2006, 17:09
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by taszi
szerintem nagyon kevés az a templom!!
|
ha lesz több föld, lesz több templom, de most várni kell a szövitársra, hogy felérjen, addig csak a pénz gyűlik. 
|

11-13-2006, 17:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
a kocsma egyéni ízlés kérdése de tény ha nem akarod hogy törpeként mindenki téged lopjon akkor kell tartani bőven!! 
|

11-13-2006, 17:10
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Szerintem is igen kevés.
Azért egy 8% templom siman lehetne...
|

11-13-2006, 17:12
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
ha lesz több föld, lesz több templom, de most várni kell a szövitársra, hogy felérjen, addig csak a pénz gyűlik. 
|
a százalékos arány nagyon kevés a jelenlegi földterület mellett kellene emelned a templomok számát!!ha több heki több templommal csinálod ugyanúgy kevés marad!!a rakikról pedig annyit,ha jól emlékszem 5-ös csopiban játszol ahol nem drága a nyersi,de ez nem fog így maradni!!
|

11-13-2006, 17:14
|
Senior Member
|
|
|
|
Hát lehet, hogy tanya-raktár csere lesz, és akkor fér még el barakk, de torony is kéne még! Átkozott földhiány! 
|

11-13-2006, 17:17
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Azért egy 8% templom siman lehetne...
|
Kérlek, hogy amikor fórumozó társadnak tanácsot adsz, akkor sokkal körültekintőbben fogalmazz.
A fenti mondatod nagyon félreérthető. Aki még soha nem játszott a Hódító nevű játékkal (a http://hodito.hu címen érhető el, regisztrálni úgy lehet, hogy a "Regisztráció" menüre kattintás után ki kell tölteni a regisztrációs lapot), az nem érti, hogy miről van szó. Kezdő játékosok pedig méginkább félre lehetnek vezetve ezáltal, hiszen lehetséges, hogy az "Intéző" (mely a játékba való siekres belépés után az "Intéző" feliratú menüpont választásával érhető el a bal oldali menüből) beállításai alatt próbálja elérni, hogy a "Templom" mellett "8%" felirat legyen. Ez nagyon rossz dolog, hiszen ez azt jelentené, hogy a templomoknak csupán a 8%-a működik. Egy példa, hogy jobban érthető legyen: ha van 100 templomod, akkor ha 8% működik, az azt jelenti, hogy olyan, mintha csak 8 templomod lenne.
Te nyilván nem erre gondoltál, hanem arra, hogy az ország teljes területéből 8%-nyit kell a templomoknak elfoglalni. Szintén egy példa: 200 hektár esetén a 8% az 16 darab templomot jelent. Ez úgy jön ki, hogy a 200-az elosztod 100-zal (az eredmény a jelen példában 2), és ezt beszorzod a százalékos értékkel (jelen példában 8-cal). 2x8=16, vagyis 16 darab templom.
Templomot egyébként az Építés menüpontban építhetsz, ami a játékba való sikeres belépés után az "Építés" pont kiválasztásával lehetséges...
|

11-13-2006, 17:18
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Valezius, erdekes felepitesu lehet az orszagod.
Ne arra menj csak, hogy nagy lehet a haderod ha a magiai vedelmed alacsony.
Probalj meg egy realis erteket talalni.
S ha mar elezed az orszagod azzal, hogy nem tultermelos lesz az orszagod, akkor ezt fektetsd ertelmes dolgokba!
|

11-13-2006, 17:25
|
Senior Member
|
|
|
|
Úgy vettem észre, hogy kis hekin nehéz játszani, mert pl.: kéne bank, ha már kereskedő lettem, de ugyaannyi bank kis hekin sokat foglal %-ban. Ugyanez mondjuk kovácsra, remélem értitek, ha nem, akkor olvassatok súgót
Szóval úgy határoztam, hogy kis hekin kicsit több tolit tartok, hogy ne lopjanak le, és el akarom érni a 40% barakkot, ha ez megvan, akkor jöhet a több templom, mert most elég sokakat tudok gömböznbi a környéken, akit nem, arra ott a varis. Meg a varázslatok is felmennek 8-12körre, ami most elmegy.
Ha megyek fel javulnak majd az arányok! (Ha megyek...)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|