Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Megvalósult javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-12-2006, 21:37
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 22%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Meg mindig meggyozheto vagy?
Én szinte mindig az vagyok, bár most nem értek egyet azzal, hogy a már 10k hekit felfedezett országok ilyen nagy előnyt kapjanak a kis országokkal szemben. Nemcsak nagy országok vannak az A-ban, azokra is gondolni kell, akik be szeretnék érni a nagy országokat.

Ha a 100% esetleg sok is, szerintem nagyon rossz megoldás nulláról indítani. Szerintem már így is bőven előnyben vannak az eddigi iszonyat olcsó felfedezéssel.
Old 11-12-2006, 21:41
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Én szinte mindig az vagyok, bár most nem értek egyet azzal, hogy a már 10k hekit felfedezett országok ilyen nagy előnyt kapjanak a kis országokkal szemben. Nemcsak nagy országok vannak az A-ban, azokra is gondolni kell, akik be szeretnék érni a nagy országokat.

Ha a 100% esetleg sok is, szerintem nagyon rossz megoldás nulláról indítani. Szerintem már így is bőven előnyben vannak az eddigi iszonyat olcsó felfedezéssel.
de nem mindenki fedezett.. tehát azok érzik úgy, hogy nem korrekt akik rendesen járatták a seregüket országról országra.. és valljuk be, azokkal tényleg unfair ez a fedezési arány meghatározás, terület nagyság alapján.

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Old 11-12-2006, 21:44
monro's Avatar
monro monro is offline
Member

Longevity: 98%

Quote:
Anno ez fordítva volt.Mi még 5600 kattincsért fedeztünk fel 1 hekit aztán 1 nap múlva az ujak már 225-ért. Ott meg ők voltak iszonyat nagy előnyben. Ahhoz képest a mostani "előny" elenyészőnek mondható, főleg ha oda is figyel a most fellépő az uj szabályokra.
Reply With Quote
Old 11-12-2006, 21:52
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Anno ez fordítva volt.Mi még 5600 kattincsért fedeztünk fel 1 hekit aztán 1 nap múlva az ujak már 225-ért. Ott meg ők voltak iszonyat nagy előnyben. Ahhoz képest a mostani "előny" elenyészőnek mondható, főleg ha oda is figyel a most fellépő az uj szabályokra.
Anno a módosítással a top beérhetővé vált, most a top poziviója erősítve lenne. Félsiker, mert nehezebben tudnak továbbmenni, de csak fél, mert tovább tudnak, és gyorsabb ütemben, mint az őket beérni próbálók.
Old 11-12-2006, 21:53
wand wand is offline
Member

Longevity: 99%

a 100% szerintem is túl sok, viszont én támogatam, hogy a már felfedezettek kapjanak maluszt..

de szerintem bőven elég lenne az 500k felettieket "büntetni"
de mivel szerintem ez alapvetően 30-40 orinál többet nem érint, és gyakorlatilag mindenki pontosan tudja az összes oriról, hogy felfedezve vagy ütve ment fel, nem hiszem, hogy gondot jelentene a top orik (SZK-k is) , felfedezési arányának igazságos belövése.

esetleg mehetne első körben önbevallás alapján is.. max ha valaki nagyot füllent, akkor a többiek úgyis kiabálnak
Reply With Quote
Old 11-12-2006, 21:57
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by wand View Post
a 100% szerintem is túl sok, viszont én támogatam, hogy a már felfedezettek kapjanak maluszt..

de szerintem bőven elég lenne az 500k felettieket "büntetni"
de mivel szerintem ez alapvetően 30-40 orinál többet nem érint, és gyakorlatilag mindenki pontosan tudja az összes oriról, hogy felfedezve vagy ütve ment fel, nem hiszem, hogy gondot jelentene a top orik (SZK-k is) , felfedezési arányának igazságos belövése.

esetleg mehetne első körben önbevallás alapján is.. max ha valaki nagyot füllent, akkor a többiek úgyis kiabálnak
Jah.... Ez egy erdekes megkozelites....
Old 11-12-2006, 22:06
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Én továbbra is amellett vagyok, hogy mindenki tiszta lappal induljon (0% fedezési arány).. nem ezen fog múlni szerintem, hogy utoléri valaki topot vagy sem..

DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Old 11-12-2006, 22:10
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by Deni View Post
Én továbbra is amellett vagyok, hogy mindenki tiszta lappal induljon (0% fedezési arány).. nem ezen fog múlni szerintem, hogy utoléri valaki topot vagy sem..
Ezt a verziót semmiképp nem támogatom, akkor teljesen felesleges volt a képletbe beletenni az arányt, ha pont a mostani topot erősíti...
Old 11-12-2006, 22:12
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Quote:
Ezt a verziót semmiképp nem támogatom, akkor teljesen felesleges volt a képletbe beletenni az arányt, ha pont a mostani topot erősíti...
Akkor találni kell egy olyan megoldást, ami reálisabb, mint az hogy ha már 400k ponton vagy akkor biztos a felét már fedezted..

DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Reply With Quote
Old 11-12-2006, 22:12
Myth Myth is offline
Junior Member

Elsősorban nem a fedezésen fog múlni, ki tudja utolérni a topot és ki nem. A nagy háborúk eddig se azon múltak.

De azoknak, akik már úton vannak felfelé és sok időt töltöttek az A-ban, túl nagy nehezítés ez.

A legjobb az lenne, ha mindenki tiszta lappal indulhatna. Ha nem lehet, akkor próbáljunk valami igazságosabb megoldást találni, mert a mostani túl szélsőséges.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 161 (0 members and 161 guests)

Posting Rules