|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

11-12-2006, 21:37
|
Administrator
|
|
Activity: 22%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Meg mindig meggyozheto vagy?
|
Én szinte mindig az vagyok, bár most nem értek egyet azzal, hogy a már 10k hekit felfedezett országok ilyen nagy előnyt kapjanak a kis országokkal szemben. Nemcsak nagy országok vannak az A-ban, azokra is gondolni kell, akik be szeretnék érni a nagy országokat.
Ha a 100% esetleg sok is, szerintem nagyon rossz megoldás nulláról indítani. Szerintem már így is bőven előnyben vannak az eddigi iszonyat olcsó felfedezéssel.
|

11-12-2006, 21:41
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Én szinte mindig az vagyok, bár most nem értek egyet azzal, hogy a már 10k hekit felfedezett országok ilyen nagy előnyt kapjanak a kis országokkal szemben. Nemcsak nagy országok vannak az A-ban, azokra is gondolni kell, akik be szeretnék érni a nagy országokat.
Ha a 100% esetleg sok is, szerintem nagyon rossz megoldás nulláról indítani. Szerintem már így is bőven előnyben vannak az eddigi iszonyat olcsó felfedezéssel.
|
de nem mindenki fedezett.. tehát azok érzik úgy, hogy nem korrekt akik rendesen járatták a seregüket országról országra.. és valljuk be, azokkal tényleg unfair ez a fedezési arány meghatározás, terület nagyság alapján.
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

11-12-2006, 21:44
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Anno ez fordítva volt.Mi még 5600 kattincsért fedeztünk fel 1 hekit aztán 1 nap múlva az ujak már 225-ért. Ott meg ők voltak iszonyat nagy előnyben. Ahhoz képest a mostani "előny" elenyészőnek mondható, főleg ha oda is figyel a most fellépő az uj szabályokra.
|

11-12-2006, 21:52
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Anno ez fordítva volt.Mi még 5600 kattincsért fedeztünk fel 1 hekit aztán 1 nap múlva az ujak már 225-ért. Ott meg ők voltak iszonyat nagy előnyben. Ahhoz képest a mostani "előny" elenyészőnek mondható, főleg ha oda is figyel a most fellépő az uj szabályokra.
|
Anno a módosítással a top beérhetővé vált, most a top poziviója erősítve lenne. Félsiker, mert nehezebben tudnak továbbmenni, de csak fél, mert tovább tudnak, és gyorsabb ütemben, mint az őket beérni próbálók.
|

11-12-2006, 21:53
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
a 100% szerintem is túl sok, viszont én támogatam, hogy a már felfedezettek kapjanak maluszt..
de szerintem bőven elég lenne az 500k felettieket "büntetni"
de mivel szerintem ez alapvetően 30-40 orinál többet nem érint, és gyakorlatilag mindenki pontosan tudja az összes oriról, hogy felfedezve vagy ütve ment fel, nem hiszem, hogy gondot jelentene a top orik (SZK-k is) , felfedezési arányának igazságos belövése.
esetleg mehetne első körben önbevallás alapján is.. max ha valaki nagyot füllent, akkor a többiek úgyis kiabálnak 
|

11-12-2006, 21:57
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
a 100% szerintem is túl sok, viszont én támogatam, hogy a már felfedezettek kapjanak maluszt..
de szerintem bőven elég lenne az 500k felettieket "büntetni"
de mivel szerintem ez alapvetően 30-40 orinál többet nem érint, és gyakorlatilag mindenki pontosan tudja az összes oriról, hogy felfedezve vagy ütve ment fel, nem hiszem, hogy gondot jelentene a top orik (SZK-k is) , felfedezési arányának igazságos belövése.
esetleg mehetne első körben önbevallás alapján is.. max ha valaki nagyot füllent, akkor a többiek úgyis kiabálnak 
|
Jah.... Ez egy erdekes megkozelites.... 

11-12-2006, 22:06
|
 |
Member
|
|
|
|
Én továbbra is amellett vagyok, hogy mindenki tiszta lappal induljon (0% fedezési arány).. nem ezen fog múlni szerintem, hogy utoléri valaki topot vagy sem..
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

11-12-2006, 22:10
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
Én továbbra is amellett vagyok, hogy mindenki tiszta lappal induljon (0% fedezési arány).. nem ezen fog múlni szerintem, hogy utoléri valaki topot vagy sem..
|
Ezt a verziót semmiképp nem támogatom, akkor teljesen felesleges volt a képletbe beletenni az arányt, ha pont a mostani topot erősíti...
|

11-12-2006, 22:12
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ezt a verziót semmiképp nem támogatom, akkor teljesen felesleges volt a képletbe beletenni az arányt, ha pont a mostani topot erősíti...
|
Akkor találni kell egy olyan megoldást, ami reálisabb, mint az hogy ha már 400k ponton vagy akkor biztos a felét már fedezted..
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

11-12-2006, 22:12
|
Junior Member
|
|
|
|
Elsősorban nem a fedezésen fog múlni, ki tudja utolérni a topot és ki nem. A nagy háborúk eddig se azon múltak.
De azoknak, akik már úton vannak felfelé és sok időt töltöttek az A-ban, túl nagy nehezítés ez.
A legjobb az lenne, ha mindenki tiszta lappal indulhatna. Ha nem lehet, akkor próbáljunk valami igazságosabb megoldást találni, mert a mostani túl szélsőséges.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 161 (0 members and 161 guests)
|
|
Posting Rules
|