|
|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
| Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |

11-12-2006, 22:40
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Grangel
Sziasztok!
Olyan kérdésem van amire részben volt válasz a F.A.Q.-ban de mégis szeretnék valami alternatívát.
Szóval az 1500 fős koleszünk hálózata 3 proxy-n keresztül csatlakozik a világhálóhoz, és az oldalak jelentős része a proxy ip-jét jelzi vissza.
"Biztonsági figyelmeztetés: hozzáférés az előzőtől eltérő IP címről. Új IP cím: 157.181.103.199, belső cím: 157.181.101.248
illetve: Biztonsági figyelmeztetés: hozzáférés az előzőtől eltérő IP címről. Új IP cím: 157.181.103.197, belső cím: 157.181.101.248 "
Ime a példa a hódítóra. 101.248-as IP az a saját gépem ip-je a 103.199-197 ez a 2 koleszos proxy Ip-je
A kérdésem:Akkor most a hódító minden egyes hódítóst itt a koleszban egy ip alatt lát?
Ugyanis szeretnék 2 koleszos haverral szövit alapítani, és nem szeretnék egyik napról a másikra anarchista csoportba kerülni.
A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv!
Grangel
U.I.: Ha rossz topikban tettem fel a kérdésemet előre is bocs. Helyezzétek át a megfelelőbe.
|
nem, kedves kcsskas baratom, elvileg semmi gond nem lesz... :P
sokan hodoznak a kolibol....
csak a sajat gepedrol igyekezz csak te belepni....
Remedy - ex kcssk :P

11-13-2006, 01:25
|
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
nem, kedves kcsskas baratom, elvileg semmi gond nem lesz... :P
sokan hodoznak a kolibol....
csak a sajat gepedrol igyekezz csak te belepni....
Remedy - ex kcssk :P
|
ezt én is meg tudom erősíteni, szintén ex-kcssk :D
|

12-17-2006, 12:35
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Azért ez egy érdekes kérdés, ugyanis miután beállítottam, hogy figyelje a más IP címről történő belépéseket, minden belépésemnél ki volt írva a figyelmeztetés, ugyanis a szolgáltató, minden egyes belépésnél más IP címet adott.
Szabályos játék védelme címen ki is tettek, mivel - "az országba többször is más címről léptek be" ...
Na erre lehet gombot varrni...

12-17-2006, 12:44
|
|
Member
|
|
|
|
nekem az egyik szövimnek is már két éve állandóan változo ipje van a szolgáltató miatt mégsem került át.
csak ez volt az indok?
|

12-17-2006, 12:46
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by bari
Azért ez egy érdekes kérdés, ugyanis miután beállítottam, hogy figyelje a más IP címről történő belépéseket, minden belépésemnél ki volt írva a figyelmeztetés, ugyanis a szolgáltató, minden egyes belépésnél más IP címet adott.
Szabályos játék védelme címen ki is tettek, mivel - "az országba többször is más címről léptek be" ...
Na erre lehet gombot varrni...
|
Nem tudom honnan vetted, hogy ez volt az ok, a Hódító ilyet egész biztosan nem írt. Ha másvalaki ilyet mondott neked, akkor pedig félre lettél vezetve.
Idézet a súgóból:
" Mit jelent a "Szabályos játék védelme" indoklás? Ahogyan egyre több új szűrőt vezetünk be a szabályos játék biztosítása érdekében, szükséges volt egy átfogó indoklás, ahova több szabálytalanság, vagy kijátszási kísérlet is beletartozhat. A "Szabályos játék védelme" indoklást használjuk minden olyan esetben, amikor nem egyszeri, hanem visszatérő cselekedetek miatt kerül valaki áthelyezésre. Ilyen például, ha nemcsak a saját országodat irányítod, hanem rendszeresen szövetségesed országát is; vagy bármilyen módszerrel megpróbálod kijátszani a Hódító ellenőrzőrendszerét. Ide tartoznak továbbá egyéb olyan szűrések eredményei is, amik a tiszta játékot hivatottak szolgálni."
|

12-17-2006, 16:59
|
|
Member
|
|
|
|
OFF:
A kcssk az melyik koli????
|

12-17-2006, 17:23
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
OFF:
A kcssk az melyik koli????
|
elte korosi csoma sandor kollegium, dayka gabor utca 4

12-17-2006, 17:38
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
elte korosi csoma sandor kollegium, dayka gabor utca 4
|
köszi a gyors választ, már tudom miért is nem volt ismerős 
|

12-24-2006, 12:02
|
 |
Junior Member
|
|
|
|
Ati!
Ha teszek egy 15k-s anarchos orimra 5 vipet, hogy zérózhassak normálba, gondolhatod, hogy nem szabálytalankodok vele, mivel eddig sem csináltam egyikkel sem.
A Supportra írt kérdésemre kaptam ezt a választ, ami nem publikus, ezért nem is idéztem, de nem volt konkrét válasz, hanem csak egy álltalános, amiben ez is benne volt...
Más nem lehetett, mivel én nem tudok róla, hogy szabálytalanságot követtem volna el.

12-24-2006, 12:25
|
|
Administrator
|
|
Activity: 28%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by bari
Ati!
Ha teszek egy 15k-s anarchos orimra 5 vipet, hogy zérózhassak normálba, gondolhatod, hogy nem szabálytalankodok vele, mivel eddig sem csináltam egyikkel sem.
A Supportra írt kérdésemre kaptam ezt a választ, ami nem publikus, ezért nem is idéztem, de nem volt konkrét válasz, hanem csak egy álltalános, amiben ez is benne volt...
Más nem lehetett, mivel én nem tudok róla, hogy szabálytalanságot követtem volna el.
|
Halvány fogalmam sincs miről van szó.
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
|
Posting Rules
|