Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-10-2006, 12:51
Bloody Bloody is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
A magas hekin történő tekercsiras "játék nem rendeltetésszerű" hasznalata.
Így 10* annyiba kerul
Ugyer anarchosok? ))

Max. 65535 tekit irassal a helytartoval, ami 655 bank. Kulonben draga mulatsag

(Vagy jojj ra, hogy lehet olcsobban irni)

Rájöttem, kirúgom a sikkasztót, de amúgy meg nem 10* annyi, hanem csak x*
de azért kíváncsi vagyok, tényleg így van e...
Sponsored Links
Old 11-10-2006, 12:57
Szecsa
Guest

Longevity: 0%

Ha kezzel fogod irni, akkor nem lesz dragabb, ennyi
Old 11-10-2006, 13:02
Bloody Bloody is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Ha kezzel fogod irni, akkor nem lesz dragabb, ennyi
És ez a megoldás...

köszönöm
Old 11-10-2006, 18:10
wazy wazy is offline
Junior Member

Longevity: 95%
Default Régen nem így volt 5/Q

Hali. Négy évvel ezelőtt indítottam az első országomat. Akkor még sok minden más volt, sok minden változott. A változások nekem tetszettek. Azonban most újaindítottam a több mint 1 éve szabin lévő országomat és bizonyos furcsaságokra lettem figyelmes. Az első dolog a tekercspiac. 22 000 egy tekercsért? Egy éve 2000 körül volt. Azt tudjuk, hogy van a csoprton belül x ország eszméletlen nagy tekercsállománnyal. Ők forgalmazzák a tekercsek nagy részét, tehát ők teszik zsebre a 700 játékos pénz nagy részét.

Aztán ott van a drágakőeladás. 2002-és 2005 ősze között az ár ha jól emléxem 100arany/darab volt. Most 2000. Ember nincs a piacon. egy se. semmi. Meglátjuk a piaci rést, ami tátong! 1000 000 t egy elitért ha már ilyen drága a tekercs is. nem lehet. 5 00 000, nem lehet. stb. Ennek nem emelték fel a limitárát! Segélykeret 1000 000. Mégis mire elég? Ember nincs a piacon vehetsz egy kevés tekercset, aztán csá. Nagy segítség. Kereskedő személyiség.. max 150 000. Bónusz? röhelyes 10 000. Eltolódott minden! Én nem jöttem rá mi az oka, ötleteket szivesen hallgatnék. (esetleg az adminok vagy valami "nagykutya" szavát is meghallgatnám) Eltűntek a mindennel megtömött jó kis zsíros törpök. Nem kell nagy sereg csak tolvaj meg bánya mert lehet fejlődni. Óriási infláció van! Régen 1 -2 nulla elég volt az értékek végére, ma már 4-5 kell.

Hát, csak ez már kikívánkozott.
Old 11-10-2006, 18:12
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 17%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by wazy View Post
22 000 egy tekercsért? Egy éve 2000 körül volt. Azt tudjuk, hogy van a csoprton belül x ország eszméletlen nagy tekercsállománnyal. Ők forgalmazzák a tekercsek nagy részét, tehát ők teszik zsebre a 700 játékos pénz nagy részét.
Nem világos, hogy miért kéne tekercset venni, amikor írni is lehet...
Old 11-10-2006, 18:13
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Quote:
Originally Posted by wazy View Post
Hali. Négy évvel ezelőtt indítottam az első országomat. Akkor még sok minden más volt, sok minden változott. A változások nekem tetszettek. Azonban most újaindítottam a több mint 1 éve szabin lévő országomat és bizonyos furcsaságokra lettem figyelmes. Az első dolog a tekercspiac. 22 000 egy tekercsért? Egy éve 2000 körül volt. Azt tudjuk, hogy van a csoprton belül x ország eszméletlen nagy tekercsállománnyal. Ők forgalmazzák a tekercsek nagy részét, tehát ők teszik zsebre a 700 játékos pénz nagy részét.

Aztán ott van a drágakőeladás. 2002-és 2005 ősze között az ár ha jól emléxem 100arany/darab volt. Most 2000. Ember nincs a piacon. egy se. semmi. Meglátjuk a piaci rést, ami tátong! 1000 000 t egy elitért ha már ilyen drága a tekercs is. nem lehet. 5 00 000, nem lehet. stb. Ennek nem emelték fel a limitárát! Segélykeret 1000 000. Mégis mire elég? Ember nincs a piacon vehetsz egy kevés tekercset, aztán csá. Nagy segítség. Kereskedő személyiség.. max 150 000. Bónusz? röhelyes 10 000. Eltolódott minden! Én nem jöttem rá mi az oka, ötleteket szivesen hallgatnék. (esetleg az adminok vagy valami "nagykutya" szavát is meghallgatnám) Eltűntek a mindennel megtömött jó kis zsíros törpök. Nem kell nagy sereg csak tolvaj meg bánya mert lehet fejlődni. Óriási infláció van! Régen 1 -2 nulla elég volt az értékek végére, ma már 4-5 kell.

Hát, csak ez már kikívánkozott.
Ez a tekiár szerintem egy kicsit infokiadás de láttad volna a piacot 2hónapja dupla volt
De engem nem zavar az ilyen tekiár mondjuk
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, szenteltessék meg a te neved, jöjjön el a te országod, legyen meg a te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is. Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma, és bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek, és ne vigy minket kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól.
Old 11-10-2006, 18:39
Xeper Xeper is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
Ez a tekiár szerintem egy kicsit infokiadás
Melyik csoportról is adott ki infót? Annyit tudtunk meg ebből, hogy érdemes elkezdeni a Hódítót, mert van esély olyan csoportba kerülni, ahol tekit írva milliárdos lehet az ember rövid idő alatt
Old 11-10-2006, 18:44
Steve Steve is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Melyik csoportról is adott ki infót? Annyit tudtunk meg ebből, hogy érdemes elkezdeni a Hódítót, mert van esély olyan csoportba kerülni, ahol tekit írva milliárdos lehet az ember rövid idő alatt
olvasd el a témáját
olyan rossz kimondani de (H)arcosoknak igaza van
Old 11-10-2006, 19:58
Xeper Xeper is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Steve View Post
olvasd el a témáját
olyan rossz kimondani de (H)arcosoknak igaza van
Jahh hogy téma
Viszont szerintem egy hosszabb idő alatti átlagár még mindig nem infó kiadás...
Old 11-11-2006, 07:49
wazy wazy is offline
Junior Member

Longevity: 95%

Hopp, azt nem tudtam hogy nem lehet kiadni infokat. Átlag amúgy is...
Azért kell venni, hogy kevés helyen sok katona legyen, sztem ezt mindenki ismeri. Íráshoz meg könyvtár kell, aminél van fontosabb épület is.ha meg 2 hónapja 2x ennyi volt, akkor meg aztán tényleg nagyon elszaladt a piac.
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules