|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |

11-09-2006, 11:31
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Az emberek mióta esznek tekit:confused:
Quote:
Originally Posted by Ati
Bár ennek nem sok köze van az éheztetéshez, azt ugye tudod, hogy sok teki igen sokat kopik? Ha piacon tartod, az pedig egy kislétszámú csoportban azért jó móka, mert igen hamar el lehet érni, hogy az összes eltűnjön. Szsrencsés vagy, ha nem fogtál ki valakit, aki pont ezzel játszik.  Végülis jó móka ezzel játszani, hiszen a piac nem raktár. 
|
Én a világ összes kincséért nem vennélek elő, de miért csak Harcosokat veszed elő az offolásért?  Ha meg valaki sok tekit tart, a piacon, az úgy is csak a napi ár felett 3-5% drágábban teszi ki ( legalábbis én  ) és megfigyelésem szerint még az aktuális ár 1.5x után is visszajön. Tehát 5000 a teki, én kirakom 5500-ért 50-60k-t, akkor valaki nem fogja levinni az árát valaki 3000 hogy ő is bukjon egy csomót. Mert ha megvesz 5k-ért, akkor nem rakja vissza 3k-ért.
|

11-12-2006, 08:58
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Mekkora az ideális éheztets mértéke?
Törpe vagyok 30% mezőgazdasági tekerccsel, -1200a körönkénti gabona termelésem (kb.) mindenesetre úgy 10órányi gabona van a raktárakban, ha kicsit jobban feltöltöm, mint full.
Ez így már kicsit macerás, de a sokkal több tanyától meg sajnálom a helyet.
Kaphatnék valami tanácsot? (Bár azt hiszem, szinte bárhogy meg lehet oldani)
|

11-12-2006, 09:53
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Valezius
Mekkora az ideális éheztets mértéke?
Törpe vagyok 30% mezőgazdasági tekerccsel, -1200a körönkénti gabona termelésem (kb.) mindenesetre úgy 10órányi gabona van a raktárakban, ha kicsit jobban feltöltöm, mint full.
Ez így már kicsit macerás, de a sokkal több tanyától meg sajnálom a helyet.
Kaphatnék valami tanácsot? (Bár azt hiszem, szinte bárhogy meg lehet oldani)
|
Ez függ a csopitól, mennyi tolid van, mennyire szeretsz kötekedni meg ilyenek. Mert egy sok rakis törpét szívesen lopja az összes tolis a környékről, mert ők is így vannak a kajával és ha látják, hogy neked van 15k bálád.... olcsóbb mint venni  Ha törpeként éheztetni akarsz akkor sok tolvaj kell, de vigyázni kell a szárazviharral is, mert könnyen lehetsz ingyen föld egy alattad lévő szövinek.
|

11-12-2006, 10:13
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Ez függ a csopitól, mennyi tolid van, mennyire szeretsz kötekedni meg ilyenek. Mert egy sok rakis törpét szívesen lopja az összes tolis a környékről, mert ők is így vannak a kajával és ha látják, hogy neked van 15k bálád.... olcsóbb mint venni  Ha törpeként éheztetni akarsz akkor sok tolvaj kell, de vigyázni kell a szárazviharral is, mert könnyen lehetsz ingyen föld egy alattad lévő szövinek.
|
Szeretek kötekedni, itt állok napok óta egyhelyben, mert várjuk a szövitárs megérkezését, kicsit unalmas.
Korábban 30K fért el a raktárban márcsak 18, direkt, hogy ne össztönözzek lopkodásra. Tudom, hogy furcsa, de nem nagyon szeretem, ha meglopkodnak, ezért talán egy kicsit sok a tolvajom (törpéhez képest)
Ha max 12óránként belépek, akkor olyan 20órányi tartalék megteszi, hogy ne legyek kiszolgáltatva egy szárazságnak? (Vagy kb. mennyi tartalékot ajánlotok?) Akkor jól értem, hogy inkább tanyával javítsak a helyzeten, mintsem raktárral?
|

11-12-2006, 10:40
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
a törpének negyon megéri éheztetni ha fenn tudja tartani -sok tanyát vált ki egy raktár.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|