|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

02-06-2006, 11:47
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Davalon
LotR, tod, hogy mié vok uwelita, szal nekem ezt a stratégiát nem kell bemutatni  Ráadásul ugye én még hírdetem is ezt magamról  Én is elmesélek egy történetet... Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hozzánk ellenségesen viszonyuló ország az ő szövetségével. Meg voltunk mi, tudod kik  Háború. A srác atomra bevédve, viszonylag megközelíthetetlen, benne sok kárt tenni nem lehetett. Csak volt 3 társa... És azokon lett csúnyán elverve a por. Ilyenkor mindig felvetődik egy csomó kérdés: csak arra az egy emberre haragszol, de nem tudod komolyan bántani, viszont van szövije. Most akkor leverhetjük rajtuk a nézeteltérést vagy morális aggályokba ütközik a dolog? Mert ugye elvileg szövijei segítik őt, és háború esetén nem kéne érdekeljen, melyiket hogy hívják. Épp ezért már az elején egyértelművé tesszük a dolgot, és ha ennek ellenére összetűzés lesz, akkor mi megmondtuk...
Még annyit: ez az emlegetett emberke azóta is hírdeti, hogy bezzeg őt nem tudtuk elkapni, csak a szövijét, ami persze őt minősíti.
|
A tanulság és a lényeg Bubba 4* pajzs javaslata lehet job lett volna, mint a mostani.
A szövetségesei 4-5 körre lettek rakva, csak sajnos a környezet, olyan silány volt, hogy mégsem kezdett egyikükkel sem a környezetük, top 100-ban így mennek a dolgok...
Nem volt mást tenni várni és néha írogatni, közben imádkozni, hogy valaki kapja már le azt a gyenge ember orit, aki csak 6-7 körre tudott érvényesülni...

02-06-2006, 11:52
|
 |
Member
|
|
|
|
Szerintem jó az 5* pajzs, nem látnám, hogy azóta csak úgy hemzsegnének az emberek a játékban, bár szerencsére nőtt a számuk. De inkább mit szólnál ahhoz, ha odaadnánk ezt a spec.varit a félszerzeteknek?  Mégis csak róluk tudnám elképzelni, hogy van egy böhöm jó mágiájuk, ami alól öltögetik ki a nyelvüket más fajokra és ellopnak tőlük mindent  Ez olyan félszerzetes szerintem, és semmiképp sem emberes. Úgy hogy LotR, találj ki valami újat az embernek, és akkor megbocsátom Neked, hogy még nem indítottál Gyűrűk Ura-topicot 
|

02-06-2006, 12:03
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Szerintem jó az 5* pajzs, nem látnám, hogy azóta csak úgy hemzsegnének az emberek a játékban, bár szerencsére nőtt a számuk. De inkább mit szólnál ahhoz, ha odaadnánk ezt a spec.varit a félszerzeteknek?  Mégis csak róluk tudnám elképzelni, hogy van egy böhöm jó mágiájuk, ami alól öltögetik ki a nyelvüket más fajokra és ellopnak tőlük mindent  Ez olyan félszerzetes szerintem, és semmiképp sem emberes. Úgy hogy LotR, találj ki valami újat az embernek, és akkor megbocsátom Neked, hogy még nem indítottál Gyűrűk Ura-topicot 
|
Lusta vagyok ilyenekre( topic indítása) és igazából tudatlan egy uralkodó vagyok
A lényeg felőlem jöhet a félszerzet, az 5*-ös pajzsával ,de akkor 4 körtávon belül legyenek hatékonyak az ártó tolvaj akciói ( gyilkolásra gondolok főként), így nem okozna gondot és nem tudná megkeseríteni mások játékát( játéktudás nélkül) , emellett a 2 körön belli lopásokhoz meg kaphatna némi díjazást, hatékonyabban lop ( értem itt: többet bír elhozni a raktárból, mint egy fél-elf)
Dav hidd el hemzsegnek az emberek a változtatás óta, de normálisan kiépítetettel még nem nagyon találkoztam.

02-06-2006, 12:06
|
Member
|
|
|
|
Félszerzet
A félszerzet doog jó is ahogy van.
Az embernek meg adnék egy egyszerű módosítást. 40% teki mindenből.
Végül is ezzel nem lenne akkora előnye, mint egy gnómnak, és a tekije is lopható.
Továbbá ebből lehet mindent csinálni, varist/tolist/hadist tehát tényleg olyan lenne mint az emberek, sokaoldalú.
Specialitásnak meg valamit ki lehetne találni. Ezt rátok bíznám...
Darton kedvére lenne ez, igaz Dav? 
|

02-06-2006, 12:07
|
 |
Member
|
|
|
|
LotR, a pontértékkülönbség elég komolyan tompítja a toliakciók hatékonyságát, nem kell még külön körben maximalizálni azt szerintem 
|

02-06-2006, 12:09
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Mephisto
Végül is ezzel nem lenne akkora előnye, mint egy gnómnak, és a tekije is lopható.
Továbbá ebből lehet mindent csinálni, varist/tolist/hadist tehát tényleg olyan lenne mint az emberek, sokaoldalú.
|
Specialitás valami kéne, tényleg, mert ha csak az jellemzi az embert, hogy 10%-kal gyengébb, mint a gnóm és vihetik a tekiket, akkor az nem túl jó:-)
|

02-06-2006, 12:13
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Specialitás valami kéne, tényleg, mert ha csak az jellemzi az embert, hogy 10%-kal gyengébb, mint a gnóm és vihetik a tekiket, akkor az nem túl jó:-)
|
Egy törpe hadistól és egy orktól is lehet lopni. A 40%hoz még nem kell annyira sok tekit benttartania.
Specialitás lehete a gyorsabb regenerelódás. Tehát 7% a toli és vari regenerálódás...Ez csak tipp...
Emlékszem én még azokra az időkre Dav, amikor téged nyaggattak alúlról, mert Alpokék kicsit felszaladta  Nem megoldás mindenre a pontkülönbség 
|

02-06-2006, 12:15
|
Member
|
|
|
|
Quote:
|
párszor ki lett tárgyalva a listán ez a javaslat és a többség többször is leszavazta, Dav nagyjából rá is mutatott az egyik okra...

02-06-2006, 12:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Egy törpe hadistól és egy orktól is lehet lopni. A 40%hoz még nem kell annyira sok tekit benttartania.
Specialitás lehete a gyorsabb regenerelódás. Tehát 7% a toli és vari regenerálódás...Ez csak tipp...
Emlékszem én még azokra az időkre Dav, amikor téged nyaggattak alúlról, mert Alpokék kicsit felszaladta  Nem megoldás mindenre a pontkülönbség 
|
ja, sokan próbálkoztak egykoron, bár mostanában már az sincs
Te, a szövim meg ne add ki 
|

02-06-2006, 12:19
|
Member
|
|
|
|
Quote:
LotR, a pontértékkülönbség elég komolyan tompítja a toliakciók hatékonyságát, nem kell még külön körben maximalizálni azt szerintem 
|
Dav ezzel nem értek egyet, mert nem így van nem elég hatékonyan egy olyan fajjal szemben amit nem lehet 6-7 körröl bántani, egyedüli megoldás a bontás lenne , de ne viccelődjünk már hogy bontsak többszáz hektárt (ez már eleve abszurd!) meggyengítve ezáltal az orimat és míg elintézem azt az ember tolvajt addig a környezetemben lévő orik majd nem hinném, hogy békésen figyelik az eseményeket ... 
|
|
Posting Rules
|