|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

11-06-2006, 16:28
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Miért nem arénázol akkor? 
Megmutathatod ott.
|
Nem volt senki aki itt irta volna,hogy jön és harcol és én passziból nem küldök annyi vippet az orimra (számszerint még 4-et)
Miért te arénázol? 
|

11-06-2006, 16:29
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Léteznek mellesleg arénában is különböző védő varázslatok, s lehet arra építeni hogy sokan törpék.
Tehát, pl. 1k varidon ha van magikus pajzs, akkor az 1500 varis törpe se fog tudni mit kezdeni veled, nyertél +500 egységet.
Tisztánlátást pedig lehet kombinalni a helyezes beli kulonbseggel.
60 jatekos alatt, csak a 3 helyezesbeli kulonbsegnel kozelebbi tagok tudnak raadas szorzo nelkul lopni Téged, erre is lehet jatszani.
S lehet játszani full elitesen is vmennyi íjjal.
Sok fajta taktika van arenara, de jatszal es mutatsd meg 
|

11-06-2006, 16:31
|
Guest
|
|
|
|
Tudtommal vannak most is szép létszámmal arénában.
Ez mindig egy ujabb kihivas...azt hiszem.
|

11-06-2006, 16:33
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Léteznek mellesleg arénában is különböző védő varázslatok, s lehet arra építeni hogy sokan törpék.
Tehát, pl. 1k varidon ha van magikus pajzs, akkor az 1500 varis törpe se fog tudni mit kezdeni veled, nyertél +500 egységet.
Tisztánlátást pedig lehet kombinalni a helyezes beli kulonbseggel.
60 jatekos alatt, csak a 3 helyezesbeli kulonbsegnel kozelebbi tagok tudnak raadas szorzo nelkul lopni Téged, erre is lehet jatszani.
S lehet játszani full elitesen is vmennyi íjjal.
Sok fajta taktika van arenara, de jatszal es mutatsd meg 
|
1.Én ugyérzem 1x már bemutatattam 
2. olvasd el amit irtam az elöbb szerintem még nem olvastad
3. Ahol már 1500varikrol van szó nem elég 500egységet sprolni ahoz,hogy tudj ütni 
4. A távolságra ne alapozz mert a melletted lévő lop legtöbbször.Hidd el megoldja ,hogy melléd keürljön 
5.Hidd el amikor már sok egységröl van szó az elitet ugyse birod gyártni.Elites stilusban átképezni nem eleht mert utána már max lovas lehetsz  És ott muszály átképezni...Mivel ott nincs piac és lopni se naon lehet fegyot....(pl a top5-be már a 10.nap után tuti nem)
|

11-06-2006, 16:36
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Tudtommal vannak most is szép létszámmal arénában.
Ez mindig egy ujabb kihivas...azt hiszem.
|
Ez igaz 
Te ott vagy? 
De amugy sincs most kedvem ilyen rossz géppel nagyban arénázni elözőben is mi volt? 5napot kimaradtam 1huzamban  Igaz a végefelé amikor már ugyis megnyertem (még 2.5hónapja:P)
|

11-06-2006, 16:47
|
Guest
|
|
|
|
1., Ez rendjen van.
2., Elolvastam.
3., Azert lehet az a +500 egyseg jol jon pl. toliban, hogy tudjal a masiknal komolyabb karokat okozni.De ha belepakolod elitbe vagy loba, akkor nagyobb (!) esellyel fogsz tudni utni.
4., Ez nyilvanvalo, ezert kell folyamatosan elszakadni...bar amilyen jksz ment ott fel eve...hagyne reszletezzem. De aki jelentkezik arenara, az fogadja el 
Az elozo arenaban tudom, hogy voltak szovik.
5., Nem menetkozben kell elit gyartasra raallni. Azt ertelemszeruen fokozatosan kell felepiteni es megfelelo raktar es kovacsmuhely mennyiseggel pedig eloregondolkodni.
Ha az elejen elszakadsz utve, biztos, hogy meghalsz fegyverugyileg, mivel 82 femmel eleg nehez birni a lokepzest. De ha az elejen picit kivarsz, es fedezel 10-20 hektart, akkor valoszinuleg tobb fembanyad lesz. Viszont akkor szejjellopnak, es persze a kőbányárol nem is beszeltunk akkor...
82 femmel pedig 5,5k nepnel 550 katonat tudsz tartosan loba nyomba, ha mar 8k a neped es kepzed a 800 katit, akkor mar csak 400 lovat tudsz atnyomni, ami edes keves.
|

11-06-2006, 16:51
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
1., Ez rendjen van.
2., Elolvastam.
3., Azert lehet az a +500 egyseg jol jon pl. toliban, hogy tudjal a masiknal komolyabb karokat okozni.De ha belepakolod elitbe vagy loba, akkor nagyobb (!) esellyel fogsz tudni utni.
4., Ez nyilvanvalo, ezert kell folyamatosan elszakadni...bar amilyen jksz ment ott fel eve...hagyne reszletezzem. De aki jelentkezik arenara, az fogadja el 
Az elozo arenaban tudom, hogy voltak szovik.
5., Nem menetkozben kell elit gyartasra raallni. Azt ertelemszeruen fokozatosan kell felepiteni es megfelelo raktar es kovacsmuhely mennyiseggel pedig eloregondolkodni.
Ha az elejen elszakadsz utve, biztos, hogy meghalsz fegyverugyileg, mivel 82 femmel eleg nehez birni a lokepzest. De ha az elejen picit kivarsz, es fedezel 10-20 hektart, akkor valoszinuleg tobb fembanyad lesz. Viszont akkor szejjellopnak, es persze a kőbányárol nem is beszeltunk akkor...
82 femmel pedig 5,5k nepnel 550 katonat tudsz tartosan loba nyomba, ha mar 8k a neped es kepzed a 800 katit, akkor mar csak 400 lovat tudsz atnyomni, ami edes keves.
|
Figyelj szecsa én fedezés nélkül robbantam fel a top1-re anno egyböl 40hekivel az akorit elsőt lecsaptam a fenébe....
És azzal a 82fémmel nyertem meg de nem 82 lett az már hanem vagy 200  tudod ütéssel is jöhet fémbánya 
De mondom ha olyan sereged van amivel lehet igazán ütni ugyis belopnak még az elején késöbb talán nem ha már elvagy huzva....De ha nemhiszed probáld ki 
|

11-06-2006, 16:58
|
Guest
|
|
|
|
Tudom, mi megy ott  S tudom, hogy foglalaskor jon fembanya, de csak akkor ha mar fedeztek azok, akiket utsz. Az alap 3 fembanyajukbol nem fogsz elhozni.
Te is eltudtal huzni, de az elozoben pl. nem tudtal volna.
|

11-06-2006, 17:00
|
Guest
|
|
|
|
Harcosok a masik dolog pedig, hogy ÜTSZ vagy LEADJÁK a földet az egy masik dolog.Goo nem volt ott eppen azon a jatekon, es a sok inaktivat konnyu volt utni  Gyere el a kovetkezore, addig gyujtsd a vipet.
|

11-06-2006, 17:01
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Tudom, mi megy ott  S tudom, hogy foglalaskor jon fembanya, de csak akkor ha mar fedeztek azok, akiket utsz. Az alap 3 fembanyajukbol nem fogsz elhozni.
Te is eltudtal huzni, de az elozoben pl. nem tudtal volna.
|
Az elözőröl annyit hallottam sima ügy lett volna fedezni továbba top4-el kb 1hónapig ugyanolyan értéken voltak 
Amikor én ott voltam akkor is az volt mindenki fedezett én meg ütöttem mint a fene:P
Ja és hozzáteszem az első 1hónapban ugyanazok voltak a top 5-ben mint akik utánam koslattak anno:P
Last edited by Harcosok; 11-06-2006 at 17:07..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
|
|
Posting Rules
|