|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

11-06-2006, 11:56
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
-Az igazat megvallva nekem közel kellene hozzá jutnom. Legyen az, hogy elkapjátok.. Bár nem tudom mekkora őrséggel sétál a városban őkegyelme. Az esetleg nem megoldható, hogy az itteni lányok közé vegyülök? Véleményem szerint egyszerűbb dolgom lenne.. Bántani nem fogom, a Pagoda hírnevének ártani nem ártok.. Vajon ez így megoldható lenne?
*kérdem félszegen Grentől*
Gren helyett a nő válaszol neked:
- Ha nem esik baja, és nem lesz mindenki számára nyilvánvaló, mit tett vele, valamit valóban nem esik csorba a ház hírnevén, akkor megengedem, hogy úgymond munkába álljon itt arra az időre.
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
Last edited by Chris; 11-06-2006 at 11:59..
|

11-06-2006, 12:46
|
 |
Member
|
|
|
|
-Eszemben sincs bántani, megoldható az Ön kérése anélkül is. A ház hírnevét pedig sajátom elé helyezem, tehát mindent elkövetek, hogy csorba rajta ne essék. Egy valamiben viszont segítségemre lehetne. Nem vagyok tisztában a ház szabályaival és szokásaival. Kérem elmondaná nekem azokat az alapvető dolgokat, ami mindenféleképpen szükséges ahhoz, hogy feltűnés mentesen beilleszkedhessek a többi lány közé?
- Egy pillanat - mondja, majd meghúz egy a menyezetről lógó díszes zsinort.
Kisvártatva egy másik hölgy lép be a szobába. (Gren, te felismered.)
- Ő itt Csereszyevirág - mutat felé az idősebb nő - kérem menjen vele, ő mindent elmagyaráz, és ellátja a szükséges ruhákkal, és ékszerekkel.
- Míg a hölgy készülődik, önök mit óhajtanak tenni utaim? - fordul a hölgy Farkas és Gren felé.
A fiatalabb nő elkezd vezetni téged az épületben, hosszabb séta után egy nagyobbacska helyiségbe értek, aminek a fala mentén szekrényekkel és tükrökkel helyezkednek el, a szoba közepén néhány pipereasztalt látsz, hozzá tartozó ülőalkalmatosságokkal.
- Kérem foglaljon helyet - int a lány az egyik szék felé.
- A legfontosabb, hogy a vendéggel mindig udvariasan kell bánni. Az urak ide elsősorban tánccért, zenéért vagy beszélgetés végett járnak. Aki ennél többet szeretne, az úgy adja tudtára a szándékát, hogy egy virágot tűz a hölgy hajába. A férfi ajánlatát nem kötelező elfogadni.
A beszélgetések általában vacsorával egybekötve zajlanak. Ehhez a szobák a földszinten vannak. A más célokra szolgáló szobák az emeleten vannak.
Elnézést a kérdésért, de tudnom kell a választ. Ugye tud énekelni és táncolni? Játszik esetleg valamilyen hangszeren?
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
Last edited by Chris; 11-06-2006 at 13:00..
|

11-06-2006, 13:13
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Meghajtom magam a hölgy előtt:
-Már elmúlt nap is próbára tettem az ön és hölgyei türelmét. Köszönöm szépen nem kérek semmit.
|

11-06-2006, 13:14
|
Member
|
|
|
|
Ránézek Grenre, majd vállat vonok.
-Ögy kis töhődés rám férne, amíg öl nem gyűn a pacák úgy sincs dugom. Mönnyit kíne ádozni ögy ulyan lánykára, kinek átírem a dörekát a markummal, meg jú hosszú ám a haja?
- Az attól függ mit szeretne. Vendégeink ide leginkább kultúrált szórakozásért járnak, adózni a tánc, zene és költészet oltárán. Amennyiben más természetű szolgltatást szeretne, azt az adott hölgynek kell jeleznie, oly módon, hogy vacsora közben virágot tűz a hajába. Ha a hölgy nem veszi ki a virágot a tincsei közül, azzal azt jelzi, hogy elfogadja önt. Rózsaszirom megfelelő lenne ön számára - itt ismét meghúzza az előbbi zsinort, de most kétszer - Az árat vele kell megbeszélnie.
Kisvártatva belép egy fiatalabb niarei nő, és meghajol felétek, majd vár. Sokszorosan rácsavart festett selyemruha öleli körbe karcsú alakját. Elég alacsony. Hogy milyen hosszú a haja, nem lehet pontosan megállapítni, mert kotyba van tűzve, amit díszes hajtűk tartanak. Arca hófehérre van festve, szemöldöke és szeme vonala feketére, szája vérvörösre.
Last edited by Chris; 11-06-2006 at 13:44..
|

11-06-2006, 13:32
|
 |
Member
|
|
|
|
-Köszönöm *Mondom a főnökasszonynak fejhajtás közben és követem Cseresznyevirágot. Miután felértünk az emeletre helyet foglalok a széken és figyelem a lány szavait. Nemsokára arcomra enyhe pír ül ki, amint szembesülök hiányosságaimmal*
-Nem vagyok jártas sem táncban, sem énekben, hangszerekhez sem tudom, hogy kell nyúlni, az igazat megvallva. Ha jól sejtem így nehéz dolgom lesz.
*fejezem be mondandómat kicsit csüggedten*
-Ha a szellemes társalgásban jártas, akkor talán boldogulni fog. Ennyi idő sajnos nem elég arra, hogy akár egy egyszerűbb dallamot megtanítsak önnek.
- Elkezdhetjük a készülődést?
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
Last edited by Chris; 11-06-2006 at 13:45..
|

11-06-2006, 14:06
|
Member
|
|
|
|
Ahogy elkezdi a monológját az öreg hölgy, kezd egyre értetlenebb arcot vágni Farkas. A végére már csak pislogni tud. Az érkező lányt jól megbámulja. Majd némi krákogás után összeszedi magát.
-Hűűűű...Nöm ríg öttem, ögyenlűre jú vagyuk. Vacsurát nöm kírek, de ögy párus fűrdűzís közdésnek mögtenné, oztán meg ögy kiadós hancur. Nöm köll neki túl nagy föneket köríteni, me dulog van száz.
Várakozóan a lányra nézek.
A lány illedelmesen várakozik tovább, az idősebb nő szólal meg helyette:
- Azt hiszem ön valamit félreértett. Kérem - néz Gren felé - magyarázza el neki miről van szó, úgyvélem én ennél érthetőbben nem tudom kifejezni magam.
Last edited by Chris; 11-06-2006 at 14:08..
|

11-06-2006, 14:09
|
Member
|
|
|
|
Amikor Rózsaszirom belép a helyiségbe, felé is meghajolok.
-Tiszteletem Hölgyem.
Aztán Farkashoz fordulok:
-Lehet, hogy jobban járnánk, ha egyenlőre nem ijesmivel foglalkoznánk. Ha végeztünk, szerintem lesz idő erre is, de mit csinálsz, ha közben ér ide a fickó?
|

11-06-2006, 15:28
|
 |
Member
|
|
|
|
-Majd megpróbálok boldogulni a magam módján. Remélem sikerül. *elmerengek egy fél pillananatra, hogy mit is keresek én itt.. majd elhesegetem a gonosz kis gondolatfoszlányokat és ismét a feladatra koncentrálok*
-Így is köszönöm a bátorítást ésömm.. igen, készülődhetünk.
- Rendben. Kérem fáradjon be oda - int az egyik innen nyíló ajtó felé - a szükséges dolgokat megtalálja ott. Míg odavan előkészítem a ruháját.
Bemész a mutatott ajtón, és egy fürdőhelyiségben jutsz, felfrissíted magad, majd visszatérsz a szobába. Cseresznyevirág szertartásosan feltűzi a hajadat, majd befesti a bőrödet fehérre, fekete festékkel megerősíti a szemöldököd ívét és a szemed vonalát, ajkaidat piros festékkel színezi be. Ezek után megkér, hogy vesd le a felső ruházatodat, harisnyát ad neked, majd egy bonyolult szabású selyemruhát kezd el felcsavarni rád, a megfelelő helyeken szalagokkal és övvel rögzítve. Végül kapsz egy furcsa kis papucsot, amiben állni is nehéz, nem hogy járni (nem a sarka magas a papucsnak, hanem középen van egy marasítás rajta). A ruha szúk rajtad, és érzed, hogy ebben csak igen kicsi lépésekben lehet közlekedni, futni akkor sem tudnál, ha akarnál.
Az egész készülődés roppant hosszadalmas, és bonyolult. Úgy érzed ez inkább egy szertartás, mit egyszerű készülődés.
*Inkább megtartom magamnak a véleményemet a helyi szokásokról, nem hinném, hogy segítőm örülne, ha kinyílvánítanám miként is érzem magam éppen. Miután végeztünk a felöltözéssel és arcom festésével, teszek pár lépést, hogy szokjam a papucsot és a szűk mozgásteret. Nem feltétlenül segít biztonságérzetemnek ez a selyemkaloda*
-Van még bármi teendőnk?
*kérdem kedvesen, miközben sétálgatok fel s alá a szobában bugyután lépkedve, mint macska akinek dióhéjat kötöztek a mancsaira.*
-Remélem sikerül megszoknom ezt a viseletet.
*Eresztek meg egy bárgyú mosolyt*
- Évekig tanuljuk hogyan kell kecsesen mozogni egy ilyen öltözetben. Gondolom nem lehet könnyű önnek, de e nélkül aligha hinné el bárki, hogy ide tartozik. Kérem kövessen, elvezetem abba a szobába, ahol találkozni fog az úrral - azzal elvezet egy nem túl nagy szobába, ahol már meg van terítve.
- Itt foglalhat helyet, míg várakozik - int az egyik ülőpárna felé.
- Ha az úr belép inkább ne álljon fel, nehogy baleset érje, inkább ülve hajtsa meg magát előtte. Ez nem akkora sértés, mintha rázuhanna az asztalra. De ha ezt nem tartja jó ötletnek, akkor helyezzen egy párnát a sarokba, távol a többi berendezéstől és gyakoroljon kicsit. Ha nincs több kérdése, engedelmével távoznék - hajol meg feléd a lány.
-Évekig? *szalad ki a számon önkéntelenül.. nem is tudom miért hittem, hogy minden menni fog mint a karikacsapás- korholom magamat némán és követem a lányt a szobába*
Sikerül hasraesés nélkül közlekedned, de nem megy egyszerűen, főleg nem gyorsan.
- Köszönöm az útmutatást, szerintem célszerűbb lenne, ha gyakorolnám kicsit.. *és már araszolok is párnával a kezemben a sarok felé, meg kell hagyni elég lehetetlenül érzem magam*
-Ha úgy gondolja, hogy mindent elmondott, mit tudnom érdemes a ház szabályaival és szokásaival kapcsolatban, akkor nyugodtan távozhat.
Elindul kifelé.
*nézek rá, hogy van-e még valami. Ha úgy látom nincs akkor fejet hajtok és nekilátok a gyakorlásnak, ám mielőtt elhagyná a lány a szobát eszembe jut valami*
-Honnan fogom tudni, hogy megérkezett az úr a Pagodába? Mert sejtésem szerint jobb lenne ha nem látná, hogy itt gyakorlom a mozdulatokat a sarokban és így észrevenné, hogy nem kifejezetten boldogulok olyan dolgokkal, amiket elvileg évekig tanultam..
- Én fogom az urat ide kísérni, ha megérkezik. Mielőtt elindulnék vele ide, egy rejtett csengőt fogok megszólaltatni, aminek a zsinorját az előtérben láthatta - aztán meghajol feléd ismét, és távozik.
Próbálgatod a kecses felkelést, és leülést, de egyelőre annak is örülsz, ha elesés nélkül sikerül megcsinálnod a manővert. Körülbelül egy óra múlva már úgy érzed, hogy ha nem is tökéletes, és nem is éppen kecses, de leagább biztonságosan és viszonylag könnyen tudsz mozogni a ruhádban.
Nem sokkal ezután meghallod a csengőt, amiről a lány beszélt.
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
Last edited by Chris; 11-06-2006 at 19:38..
|

11-06-2006, 19:37
|
 |
Member
|
|
|
|
Farkas: Gren szavait hallva az idősebb nő biccent a lány felé, aki meghajol és távozik.
Gren, Farkas: körülbelül egy és háromnegyed óra várakozás után megérkezik, akit vártatok: egy magas, hosszú barnahajú férfi mandulavágású sötét szemekkel, feltűnően elegáns ruhában. Jobban megfigyelve a kedélyesség maszkja alatt valami kegyetlenség bujkál a tekintetében. Kissé lekezelően biccent felétek, majd várakozni kezd. A veletek lévő holgy ismét meghúzza a vékony madzagot, mire kisvártatva Cseresznyevirág jelenik meg, és elkíséri a férfit.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|

11-07-2006, 07:26
|
Member
|
|
|
|
Miután elmegy, Grenhez szólok:
-Má ríg vígözttem vúna mire Ez mögjött. (dohogok folytottan)
-Na inkább kinízek hányun vannak völe.
Két fegyveres férfit látsz kinn várakozni.
Last edited by Chris; 11-07-2006 at 08:59..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|