Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Fantasy, szerepjátékok > Online RPG > Hollószárnyak
Register Stats Members List Today's Posts

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-06-2006, 08:28
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

*Kedvesen rámosolygok az őrökre mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, hogy itt vagyok. Beérvén körbenézek, hogy milyen helyre is hozott minket a törpe. Amint meglátom a főnökasszonyt és Gren bemutat minket én is fejet hajtok*
-Üdvözletem
*köszöntöm*

The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Sponsored Links
Old 11-06-2006, 10:45
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Longevity: 99%

Miután a bemutatkozás megvolt, a főnökasszonyhoz fordulok:
-Meg tudná mondani nekünk, hogy mikortájt és merről, hány kísérővel érkezik ide az "úr" - jól halható megvetéssel ejtem az urat.

- Késő délután szokott érkezni, nem tudom merről, és azt sem, hogy hány kísérővel, mivel ők nem szokták bekísérni a házba. Sajnálom. Még valamit tehetek önökért?

Last edited by Chris; 11-06-2006 at 10:47..
Old 11-06-2006, 11:05
Member

Deneira-ra nézek:
-Neked hol lenne a legjobb a találkozás? Menjünk a házához? Vagy kapjuk el a belépése előtti pillanatban?
Old 11-06-2006, 11:56
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

-Az igazat megvallva nekem közel kellene hozzá jutnom. Legyen az, hogy elkapjátok.. Bár nem tudom mekkora őrséggel sétál a városban őkegyelme. Az esetleg nem megoldható, hogy az itteni lányok közé vegyülök? Véleményem szerint egyszerűbb dolgom lenne.. Bántani nem fogom, a Pagoda hírnevének ártani nem ártok.. Vajon ez így megoldható lenne?
*kérdem félszegen Grentől*

Gren helyett a nő válaszol neked:
- Ha nem esik baja, és nem lesz mindenki számára nyilvánvaló, mit tett vele, valamit valóban nem esik csorba a ház hírnevén, akkor megengedem, hogy úgymond munkába álljon itt arra az időre.

DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Last edited by Chris; 11-06-2006 at 11:59..
Old 11-06-2006, 12:46
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

-Eszemben sincs bántani, megoldható az Ön kérése anélkül is. A ház hírnevét pedig sajátom elé helyezem, tehát mindent elkövetek, hogy csorba rajta ne essék. Egy valamiben viszont segítségemre lehetne. Nem vagyok tisztában a ház szabályaival és szokásaival. Kérem elmondaná nekem azokat az alapvető dolgokat, ami mindenféleképpen szükséges ahhoz, hogy feltűnés mentesen beilleszkedhessek a többi lány közé?
- Egy pillanat - mondja, majd meghúz egy a menyezetről lógó díszes zsinort.
Kisvártatva egy másik hölgy lép be a szobába. (Gren, te felismered.)
- Ő itt Csereszyevirág - mutat felé az idősebb nő - kérem menjen vele, ő mindent elmagyaráz, és ellátja a szükséges ruhákkal, és ékszerekkel.
- Míg a hölgy készülődik, önök mit óhajtanak tenni utaim? - fordul a hölgy Farkas és Gren felé.
A fiatalabb nő elkezd vezetni téged az épületben, hosszabb séta után egy nagyobbacska helyiségbe értek, aminek a fala mentén szekrényekkel és tükrökkel helyezkednek el, a szoba közepén néhány pipereasztalt látsz, hozzá tartozó ülőalkalmatosságokkal.
- Kérem foglaljon helyet - int a lány az egyik szék felé.
- A legfontosabb, hogy a vendéggel mindig udvariasan kell bánni. Az urak ide elsősorban tánccért, zenéért vagy beszélgetés végett járnak. Aki ennél többet szeretne, az úgy adja tudtára a szándékát, hogy egy virágot tűz a hölgy hajába. A férfi ajánlatát nem kötelező elfogadni.
A beszélgetések általában vacsorával egybekötve zajlanak. Ehhez a szobák a földszinten vannak. A más célokra szolgáló szobák az emeleten vannak.
Elnézést a kérdésért, de tudnom kell a választ. Ugye tud énekelni és táncolni? Játszik esetleg valamilyen hangszeren?

DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Last edited by Chris; 11-06-2006 at 13:00..
Old 11-06-2006, 13:13
Member

Meghajtom magam a hölgy előtt:
-Már elmúlt nap is próbára tettem az ön és hölgyei türelmét. Köszönöm szépen nem kérek semmit.
Old 11-06-2006, 13:14
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Ránézek Grenre, majd vállat vonok.

-Ögy kis töhődés rám férne, amíg öl nem gyűn a pacák úgy sincs dugom. Mönnyit kíne ádozni ögy ulyan lánykára, kinek átírem a dörekát a markummal, meg jú hosszú ám a haja?

- Az attól függ mit szeretne. Vendégeink ide leginkább kultúrált szórakozásért járnak, adózni a tánc, zene és költészet oltárán. Amennyiben más természetű szolgltatást szeretne, azt az adott hölgynek kell jeleznie, oly módon, hogy vacsora közben virágot tűz a hajába. Ha a hölgy nem veszi ki a virágot a tincsei közül, azzal azt jelzi, hogy elfogadja önt. Rózsaszirom megfelelő lenne ön számára - itt ismét meghúzza az előbbi zsinort, de most kétszer - Az árat vele kell megbeszélnie.
Kisvártatva belép egy fiatalabb niarei nő, és meghajol felétek, majd vár. Sokszorosan rácsavart festett selyemruha öleli körbe karcsú alakját. Elég alacsony. Hogy milyen hosszú a haja, nem lehet pontosan megállapítni, mert kotyba van tűzve, amit díszes hajtűk tartanak. Arca hófehérre van festve, szemöldöke és szeme vonala feketére, szája vérvörösre.

Last edited by Chris; 11-06-2006 at 13:44..
Old 11-06-2006, 13:32
Deni's Avatar
Deni Deni is offline
Member

-Köszönöm *Mondom a főnökasszonynak fejhajtás közben és követem Cseresznyevirágot. Miután felértünk az emeletre helyet foglalok a széken és figyelem a lány szavait. Nemsokára arcomra enyhe pír ül ki, amint szembesülök hiányosságaimmal*
-Nem vagyok jártas sem táncban, sem énekben, hangszerekhez sem tudom, hogy kell nyúlni, az igazat megvallva. Ha jól sejtem így nehéz dolgom lesz.
*fejezem be mondandómat kicsit csüggedten*

-Ha a szellemes társalgásban jártas, akkor talán boldogulni fog. Ennyi idő sajnos nem elég arra, hogy akár egy egyszerűbb dallamot megtanítsak önnek.
- Elkezdhetjük a készülődést?

DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)

Last edited by Chris; 11-06-2006 at 13:45..
Old 11-06-2006, 14:06
Massza Rex Massza Rex is offline
Member

Ahogy elkezdi a monológját az öreg hölgy, kezd egyre értetlenebb arcot vágni Farkas. A végére már csak pislogni tud. Az érkező lányt jól megbámulja. Majd némi krákogás után összeszedi magát.
-Hűűűű...Nöm ríg öttem, ögyenlűre jú vagyuk. Vacsurát nöm kírek, de ögy párus fűrdűzís közdésnek mögtenné, oztán meg ögy kiadós hancur. Nöm köll neki túl nagy föneket köríteni, me dulog van száz.
Várakozóan a lányra nézek.

A lány illedelmesen várakozik tovább, az idősebb nő szólal meg helyette:
- Azt hiszem ön valamit félreértett. Kérem - néz Gren felé - magyarázza el neki miről van szó, úgyvélem én ennél érthetőbben nem tudom kifejezni magam.

Last edited by Chris; 11-06-2006 at 14:08..
Old 11-06-2006, 14:09
Member

Amikor Rózsaszirom belép a helyiségbe, felé is meghajolok.
-Tiszteletem Hölgyem.
Aztán Farkashoz fordulok:
-Lehet, hogy jobban járnánk, ha egyenlőre nem ijesmivel foglalkoznánk. Ha végeztünk, szerintem lesz idő erre is, de mit csinálsz, ha közben ér ide a fickó?
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules