|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Változtassunk e a piac működésén a piaci "átutalások" megszűntetése érdekében?
|
Ne. Teljesen jó így ahogy van. Aki tud utalni az utaljon.
|

|
31 |
58.49% |
Igen. Vezessünk be 24 órás átlagfigyelést a piaci árukra és az átlagár legyen a max értékhatár.
|

|
0 |
0% |
Igen. Vezessünk be 24 órás átlagfigyelést és a fölötte kitett áruk után fizessen mindenki "adót".
|

|
2 |
3.77% |
Igen. Vezessünk be 24 órás átlagfigyelést és az átlagáron a Császár tegye ki a "saját termelését".
|

|
7 |
13.21% |
Igen. Vezessünk be a Hódító minden csoportjára érvényes közös piacot.
|

|
13 |
24.53% |

06-13-2006, 10:19
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Mondjuk én nem hagynám ki az anarhot sem ott is vannak hasonlóan nagy seregek kinn a piacon asszem 
|
Az anarchot nyugodtan hanyagolhatjátok, mert ott eleve sok dolog nincs berakva, ami a többi csoportban megy, így egyértelmű, hogy ezt is ki lehet ott hagyni...
És születnek emberek.
|

11-04-2006, 08:42
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Én arra szavaztam, hogy minden maradjon így ahogy van.
A legrosszabb a közös piac ötlete.
Akinek több országa van, és szüksége van egy kis gabonára, gyorsan egy lentebbi, vagy fentebbi oriból kitesz olcsón, és fel is vásárolja...
|

11-04-2006, 09:02
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Akinek több országa van, és szüksége van egy kis gabonára, gyorsan egy lentebbi, vagy fentebbi oriból kitesz olcsón, és fel is vásárolja...
|
Esélyes végülis, hogy pont elkapja a saját áruját a közös piacon, ahol 20szor annyi ori piacozik, mint a csoportonkénti piacon, csak nem valószínű.
|

11-04-2006, 09:07
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
Esélyes végülis, hogy pont elkapja a saját áruját a közös piacon, ahol 20szor annyi ori piacozik, mint a csoportonkénti piacon, csak nem valószínű.
|
Ebben lehet igazad van.
De pl amikor elkapok 400 aranyért 200db varázslót, az olyan jó érzés. 
|

11-04-2006, 10:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
|
lejjebb már felvetettem, hogy ha valaki magának akar utalni, azt meg lehet úgy oldani, hogy a saját országaiból nem látja a többi saját országának árúját.... így ha a saját cuccát akarja utalni lefele, akkor be kell iktatni egy szövijét, ami már ennyi országnál tényleg elég nehezítés... 
|

11-04-2006, 10:31
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
lejjebb már felvetettem, hogy ha valaki magának akar utalni, azt meg lehet úgy oldani, hogy a saját országaiból nem látja a többi saját országának árúját.... így ha a saját cuccát akarja utalni lefele, akkor be kell iktatni egy szövijét, ami már ennyi országnál tényleg elég nehezítés... 
|
És ha közös piac lenne, nem lenne elképzelhető, hogy a gabona árak annyira leesnek, hogy fentebb, csupa tanyafree ország lenne? Mert az elég egyhangúvá tenné a játékot szerintem. És fentebb a termelő országok nem tudnának megélni?
|

11-04-2006, 11:27
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
És ha közös piac lenne, nem lenne elképzelhető, hogy a gabona árak annyira leesnek, hogy fentebb, csupa tanyafree ország lenne? Mert az elég egyhangúvá tenné a játékot szerintem. És fentebb a termelő országok nem tudnának megélni?
|
Ez már csak azért sem valószínű, mert az 5-dik szintek nem tudják etetni az összes többit...
|

11-04-2006, 15:34
|
Member
|
|
|
|
Főleg nem az A csoportot... nagyon erős a piac ott, nem hinném hogy a többi csoport sokat szólna bele az árfolyamokba.

11-04-2006, 17:52
|
Member
|
|
|
|
Akkor meg egy újabb kérdés ezek függvényében.
Minek az összesített piac?
|

11-04-2006, 17:56
|
Senior Member
|
|
|
|
Nem kell összesített piac. Az csak egy felvetés volt, de miután alaposan kiveséztük, kiderült, hogy nem a zigazi 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|