|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

10-31-2006, 17:10
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
én nem estem neki csak kíváncsi voltam hány hekin vagy meddig jutott el ez csak érdeklődés de ha nekiesésnek tűnt akkor elnézést!
Nekiesés nélkül pepa melyik szinten vagy ? és hány hekin 
|
Egészen mind1 szerintem ha nem akarsz ne válaszolj pepa ők is ezt teszik 
Én már azért se válaszolnék
DE a 9 melettem álló szavazat szerint mégse beszélek én akkora nagy hülyeségeket  És gondolom aza 9 ki is probálta mig az a 17 az csak gondolta,hogy nem jó....
|

10-31-2006, 17:10
|
 |
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Figyelj kiprobáltál te már bármit is amit irtam??Aki nem probálta még ki az pls ne irjon se jót se rosszat mivel nem tudhatja milyen lehet 
Az tuti nem javasoltam senkinek,hogy felbontok egy mnt-t akkor már törölni kell az orit...
Ja és még én kerestem a kifogásokat amikor szecsa irta rolam,hogy nem értem rá....Te akkor most mit is csinálsz???
|
Én kérlek szépen érdeklődöm a "tanítványod" után ha esetleg nem tetszik így jártál  Amúgy te már annyi tanácsot osztottál ami bőven elég volt.
|

10-31-2006, 17:11
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Egészen mind1 szerintem ha nem akarsz ne válaszolj pepa ők is ezt teszik 
Én már azért se válaszolnék
DE a 9 melettem álló szavazat szerint mégse beszélek én akkora nagy hülyeségeket  És gondolom aza 9 ki is probálta mig az a 17 az csak gondolta,hogy nem jó....
|
Miért ne válaszoljon ???? Sztem semmi rossz nincs abban amit kérdeztem  de télleg azt írtad többet nem írsz ide  amúgy az a 17 olvasta amit eddig összehoztál a külső fórumon egyes topicokba  szvsz valamiről nekik is van halvány sejtelmük
|

10-31-2006, 17:12
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Én kérlek szépen érdeklődöm a "tanítványod" után ha esetleg nem tetszik így jártál  Amúgy te már annyi tanácsot osztottál ami bőven elég volt.
|
Én egyszer se fogok olyat irni,hogy ha mnt bontás akkor törölni kell az orit 
te se irtál ilyet de ha te ilyet csinálsz akkor gondolom ilyeket is javasolsz 
Ja és ne vedd nekiesésnek de milyen alapon várod el tölem,hogy járjam át az 1/A-t mikor még te se voltál ott? 
|

10-31-2006, 17:13
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Én egyszer se fogok olyat irni,hogy ha mnt bontás akkor törölni kell az orit 
te se irtál ilyet de ha te ilyet csinálsz akkor gondolom ilyeket is javasolsz 
Ja és ne vedd nekiesésnek de milyen alapon várod el tölem,hogy járjam át az 1/A-t mikor még te se voltál ott? 
|
Nem vártam el de gondoltam ez a célod  de akkor lehet mégse. Amúgy valóban még nem voltam A-ba de egyszer eljutok  És remélem te is 
|

10-31-2006, 17:14
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Miért ne válaszoljon ???? Sztem semmi rossz nincs abban amit kérdeztem  de télleg azt írtad többet nem írsz ide  amúgy az a 17 olvasta amit eddig összehoztál a külső fórumon egyes topicokba  szvsz valamiről nekik is van halvány sejtelmük
|
Ilyenkor már baj ha irok??
Azért irok mert nekiestek majd szegény pepának is 20-an mint nekem mindnekinek meglehet a maga véleménye kész ez van fogadd el és fogadja el midnenki,hogy nekem más a véleményem mint nekik kész ha nekem ez a jó akkor ez.Én pl nem törlök egy orit egy mnt bontás után 
Mi köze van itt most a hekihez? 
|

10-31-2006, 17:16
|
Member
|
|
|
|
Te Harcosok, most már 30-adszor irod le ezt a mnt utáni országtörlést, szerintem már mindenkinek leesett, ne mondd el többször kéééééérlek 
|

10-31-2006, 17:16
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Nem vártam el de gondoltam ez a célod  de akkor lehet mégse. Amúgy valóban még nem voltam A-ba de egyszer eljutok  És remélem te is 
|
nem biztos,hogy az célom 
DE azért olvasd vissza,hogy is irtad te ezt le nekem:PHogy majd ha eljutok az A-ba akkor beszéljek addig ne na akkor te is juss el az A-ba és addig neked is csönd 
De remélem az A-ba ha eljutsz nem fogod törölni az orid az első mnt bontás után 
|

10-31-2006, 17:17
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Ilyenkor már baj ha irok??
Azért irok mert nekiestek majd szegény pepának is 20-an mint nekem mindnekinek meglehet a maga véleménye kész ez van fogadd el és fogadja el midnenki,hogy nekem más a véleményem mint nekik kész ha nekem ez a jó akkor ez.Én pl nem törlök egy orit egy mnt bontás után 
Mi köze van itt most a hekihez? 
|
Te is ezzel jössz hogy nekiestem pepának egyáltalán nem erről van szó kíváncsi vagyok mennyire vitte ebbe most komolyan kérdem mi a baj ????? Egy szóval nem mondtam azt hogy nem lehet jó vagy jobb játékos mint én csak mert te tanítottad de ha neked ez jött le akkor valami nagy baj van nálad!!! 
|

10-31-2006, 17:18
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Te Harcosok, most már 30-adszor irod le ezt a mnt utáni országtörlést, szerintem már mindenkinek leesett, ne mondd el többször kéééééérlek 
|
Azt hiszi hogy érdekel  pedig észre vehetné hogy nem nagyon érdekel 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|