|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

10-31-2006, 16:36
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
itt vagyok nem szaladtam el ne félj  Nos 770 heki akkor azért még pár hekit fejlődnöd kell  885 hekin van az orim   De azért nem volt rossz próbálkozás
|
És én veled versenyzek szerinted? 
Akkor kezdjük az elején:
Hányszor gyöztél le normálba?1-re sem emléxem talán a tekiiro orim probáltad szivatni kis sikerekkel 
Én téged hányszor a normálba??  Felbontok egy mnt és törlöd az orid.Beléptem egy szövibe azok is szétszedtek az L-be:P
Hányszor gyöztél le rövid fordulos játékokban?nem sokszor párszor talán de max 3-4 
Hányszor gyöztelek le én rövidfordulosokon?sokszor:P
Hány hv-t nyerél?1-et se
Hány vip hv-t?1-et se
Hány arénát nyertél?egyet se
Ugyhogy ha mi versenyzünk egymással ott nem látom miben is vagy jobb? 
Több hekit szereztél büszke lehetsz magadra de lehet én -100hekiben megálltam volna ellened a helyem 
|

10-31-2006, 16:36
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
hát igen tudod Steve a hv-kba akkora csalás ha valaki 5 sereggel üt 1 másikat ilyen soha nem szokott előfordulni  Az hogy Boszi meg kit hülyít az nem az én dolgom 
|
ŐŐ Boszi nemis érdekel csak Spy nevére lettem figyelmes. Felhoztatok egy olyan embert aki sajna nem tudja megvédeni magát mert autóbalesete volt 
Hamár másra nemis jó ez a topic akkor offolok:
Jobbulást neki!!
|

10-31-2006, 16:37
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
[quote=Harcosok;39697]És én veled versenyzek szerinted? 
Akkor kezdjük az elején:
.Beléptem egy szövibe azok is szétszedtek az L-be:P
Aha kitiltott ori ellen könnyű játszani 
|

10-31-2006, 16:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Több hekit szereztél büszke lehetsz magadra de lehet én -100hekiben megálltam volna ellened a helyem 
|
Skac teis a hódító nevű játékot játcod? Náld nincs olyan hogy távolság?
Na mára sokak vagytok, megyek suliba meg sörözni, titeket feledni 
|

10-31-2006, 16:38
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
hát igen tudod Steve a hv-kba akkora csalás ha valaki 5 sereggel üt 1 másikat ilyen soha nem szokott előfordulni  Az hogy Boszi meg kit hülyít az nem az én dolgom 
|
ööö ha jól emléxem ezt én is megirtam,hogy lehet numerv ezt állítja de én tom az igazat..És ezt is,hogy 5 sereggel nem1x ütnek hv-n:P
Nem irok többet ide csak ne kérdezzetek és ne mondjátok el mit álmodtatok tegnap este...
|

10-31-2006, 16:53
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Miből lesz a cserebogár!
Sziasztok!
Szerintem lényegtelen, hogy Harcosok milyen magas hekin járt, mert mindenki 200 hekin kezdi és onnan megy feljebb. Szerintem lényeges különbség van a tanács és az utasítás között. Ha valaki tanácsot ad azt meg lehet fogadni és el lehet vetni.  Tanácsot általában annak adnak, akinek szüksége van rá, mert ha nem, akkor okoskodásnak hívnák és nem tanácsnak. Szerintem ez egy gesztus Harcosoktól, minden rászoruló játékos részére, nekem sokat segített amikor szükségen volt rá. Erre csak azt tudom mondani: Köszönöm a segítséget Harcosok
Last edited by Pepa; 10-31-2006 at 16:55..
|

10-31-2006, 16:59
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Sziasztok!
Szerintem lényegtelen, hogy Harcosok milyen magas hekin járt, mert mindenki 200 hekin kezdi és onnan megy feljebb. Szerintem lényeges különbség van a tanács és az utasítás között. Ha valaki tanácsot ad azt meg lehet fogadni és el lehet vetni.  Tanácsot általában annak adnak, akinek szüksége van rá, mert ha nem, akkor okoskodásnak hívnák és nem tanácsnak. Szerintem ez egy gesztus Harcosoktól, minden rászoruló játékos részére, nekem sokat segített amikor szükségen volt rá. Erre csak azt tudom mondani: Köszönöm a segítséget Harcosok
|
pepa egy kérdést feltehetek ? intim kérdés  hány hekin vagy ?  és melyik szinten ? 
|

10-31-2006, 17:04
|
Member
|
|
|
|
Megint mondom, nem ismerem Harcosokat, de szvsz ha már van lehetőség mellette zavazni, akkor ne essetek neki mindenkinek, aki azt mondja, hogy segitséget kapott tőle. Úgy tűnik tényleg segitett néhány embernek, és ha utólag megköszönik neki, akkor jó eséllyel be is jöttek a tanácsai.
|

10-31-2006, 17:08
|
 |
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laci
Megint mondom, nem ismerem Harcosokat, de szvsz ha már van lehetőség mellette zavazni, akkor ne essetek neki mindenkinek, aki azt mondja, hogy segitséget kapott tőle. Úgy tűnik tényleg segitett néhány embernek, és ha utólag megköszönik neki, akkor jó eséllyel be is jöttek a tanácsai.
|
én nem estem neki csak kíváncsi voltam hány hekin vagy meddig jutott el ez csak érdeklődés de ha nekiesésnek tűnt akkor elnézést!
Nekiesés nélkül pepa melyik szinten vagy ? és hány hekin 
|

10-31-2006, 17:08
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
pepa egy kérdést feltehetek ? intim kérdés  hány hekin vagy ?  és melyik szinten ? 
|
Figyelj kiprobáltál te már bármit is amit irtam??Aki nem probálta még ki az pls ne irjon se jót se rosszat mivel nem tudhatja milyen lehet 
Az tuti nem javasoltam senkinek,hogy felbontok egy mnt-t akkor már törölni kell az orit...
Ja és még én kerestem a kifogásokat amikor szecsa irta rolam,hogy nem értem rá....Te akkor most mit is csinálsz???
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|