Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Stratégia & Tippek
Register Stats Members List Today's Posts

Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-04-2006, 10:00
Davalon's Avatar
Davalon Davalon is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Ha a gnóm nem tolizik, muszáj neki a túlélő személyiség.
Sponsored Links
Old 02-04-2006, 10:08
Davalon's Avatar
Member

Az akció sikeressége esetén jön csak szóba az, hogy mennyi tolija van az áldozatnak, ha egyszer bejut az ellen tolikkal, tökre mindegy mennyi tolija van a másiknak, az eredményességet az értékbeli különbség határozza meg.

Last edited by Davalon; 02-04-2006 at 10:12..
Old 02-04-2006, 14:23
Sakkmester
Guest

Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Penya
Szvsz ezt a kérdést le kellene bontani csoportokra és arra h milyen oriről is van szó. Azaz a legjobb varis egyértlemű h az óriás, a gnóm és az elf azért nem jó egyrészt mert tudják őket gyilkolni, másréazt az elfnek meg a tekijeit lopják ki.
Hadisnak 5-ös szinten sztem az óriás a legjobb, mert toliakciókkal nem tudják bántani, és itt még nem nagyon hatásos a gyújtogatás. 4-es és 3-as szintre is tartom véleményem. A gyújtásról annyit h az egyik szövim (fél-elf) nem nagyon tudott felgyújtani egy óriást 750 hekin kb, az egész készüjét elnyomta és csak pár házat gyújtott fel, sokszor volt h nem sikerült egy házat se felgyújtani. Érdekes.
Szerintem meg a Gnóm jobb hadisnak, és még tolvajakciókkal is jól veszi fel a versenyt mert 50% tolvajtekit tud alapból. De persze függ ez sokmindentől, szövitől is, mert azért minden ellen talán az elf tud védekezni, de akkor az egyedül haladni nem nagyon.
Old 02-04-2006, 15:40
Davalon's Avatar
Member

Quote:
Originally Posted by Sakkmester
Szerintem meg a Gnóm jobb hadisnak, és még tolvajakciókkal is jól veszi fel a versenyt mert 50% tolvajtekit tud alapból. De persze függ ez sokmindentől, szövitől is, mert azért minden ellen talán az elf tud védekezni, de akkor az egyedül haladni nem nagyon.
védeni tud, de vissza is kellene néha támadni
Old 02-04-2006, 18:47
MiKoR
Guest

öö én voltam gnóm varis félelf tolis óriéás varis meg hadis és gnómnál rohadtul irritált, hogy jobban fáradtak a varijaim , de az óriás nekem csak ennyivel nyújtott többet varisként gnómnál, viszont óriásként beütöttek többször mint gnómmal (gnóm tudós volt óriás meg varázsló) félelf tolissal csak egyszer írtottam varázslókat egy gnómnál, hullottak rendesen, de ő hamarabb lenyomta a készümet, minthogy én addig tudtam volna írtani, amíg már nemtudott nekem értani
óriást viszont nemtudtam tolvajokkal kicsinálni igaz, amint azt említettem 400körül voltunk!
viszont a gnóm hadisomat (vándor) naonbírtam most majd kipróbálom az óriást köv szinten, de még nemtom mlyen felállásban!
Aki játszott ár óriás hadisat az vmi ötlettel lásson már el!
Old 02-04-2006, 18:49
MiKoR
Guest

trückös felállásba gondoltam íj/elit/ló elitre onnan "lesz" helyem, hogy az íjászaimnak csak 50%a van tornyokba ez így gáz serintetek?
Old 02-04-2006, 19:06
Sakkmester
Guest

És akinek leoltottad a gnom variait, annak mennyi kocsmája volt?(gondolom éplistet néztél) s neked mennyi? .)
Amúgy a tolvaj katonákból sokat tud eltenni láb alá avagy sem?
Old 02-04-2006, 20:50
Lepidus
Guest

Talking

ha annyi tolit akarsz gnómnak h ne férjen be hozzá egy hadis akkor egy jó varis leártózza..vagy h érted?LOl..
Old 02-04-2006, 20:55
director
Guest

Quote:
Originally Posted by Lepidus
ha annyi tolit akarsz gnómnak h ne férjen be hozzá egy hadis akkor egy jó varis leártózza..vagy h érted?LOl..:D
ahhoz h ne férjen be hozzá egy hadis tolival, ahhoz egyátalán nem kell sok toli.. szóval semmi sem értek ebből:D
Old 02-04-2006, 21:14
Lepidus
Guest

Talking

hadis=varis..bocs itt volt barátnőm,és addig írtam míg kiment egy pillre..szóval seittem..srz..de ugye értitek?
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules