|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

10-27-2006, 20:02
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Kedves Harcosok.
Én nem te vagyok hogy kitaláljak és beképzeljek dolgokat  Amit tudok azt tudok és tudom hogy Numer@ és te csaltatok, és hiába tagadod Numer@ bevallotta és bocsánatot kért (ami neked sohase fog sikerülni túl nagy " arc " vagy) De mondtak már valamit ??? Nőjj fel mert az élet nem a Hódító Isten hoott a Való Világban menj és élj és minket pedig hagyj élni!!!!!!!
Dragon írta!
Én pedig azt írom, hogy azért én írom le ezt amit ő akar írni, mert ő Bannolva lett errőla fórumról egy picit! 
|

10-27-2006, 20:05
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
azért ez már komoly lánc  numer@ irta dragonnak,hogy csal velem és ezt boszi közli 
de gondolom ez jön  ersze msn-en 
drag az kitalálja a dolgokat 1x megálmodta azt,hogy levélben én ilyet irtam neki,hogy numer@-val csalok 
azért jó,hogy dragnak egyetlen levelet sem küldtem mivel msn-e megvolt 
|
Dragi velem is íratni akar mindenfélét, merthogy éppen jól megérdemelt bannolását tölti  És bár tegnap egész pozitív tapasztalatom volt ezzel kapcsolatban, nem mertem Atinak felvetni, hogy ha már Gyulát visszaengedte, esetleg Dragira is kiterjeszthetné az amnesztiát, mert tartottam tőle, hogy pár napra megint kivág engem is 
|

10-27-2006, 20:10
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by lagen
Kedves Harcosok.
Én nem te vagyok hogy kitaláljak és beképzeljek dolgokat  Amit tudok azt tudok és tudom hogy Numer@ és te csaltatok, és hiába tagadod Numer@ bevallotta és bocsánatot kért (ami neked sohase fog sikerülni túl nagy " arc " vagy) De mondtak már valamit ??? Nőjj fel mert az élet nem a Hódító Isten hoott a Való Világban menj és élj és minket pedig hagyj élni!!!!!!!
Dragon írta!
Én pedig azt írom, hogy azért én írom le ezt amit ő akar írni, mert ő Bannolva lett errőla fórumról egy picit! 
|
Jó postás vagy ember 
Jójó mindent tudni kell bizonyítani  mihelyts ez megy mindneki eléri méltó büntetését  mert maig te ezt nemtudod egy levélben bizonyítani nekem jogom van nemhinni
Figyelj én se kezdem elmondani azt,hogy szépen lassan milyen bünöket ismertél be hv-rol  elöször:1akartam csalni
aztán:1x csaltam (nem emléítek nevet mivel nincs bizonyítékom csak az akkori szavad:P)
még 5perc:1x csaltam valakavil és mégegyszer egy másikkal(nem emléítek nevet enm te vagyok,hogy bizonyítékok nélkül dobálozok:P)
még 5perc:jól van és se játszok full szabályosan és akkor mi van... ezt irtad be aztán töröltél vagy mit tom én
Asszed ér bármit is az,hogy most így beirod?  ÉN eddig ezt azért sem irtam mert ugyse fogod beismerni 
|

10-27-2006, 20:14
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Jksz meg fene tudja milyen dolgokkal engem hagyjatok akkor ott tuti bepereltetek na hát nem ért semmit akkor csak nem csaltam vagy már a kivizsgálásba is gyorsan belekötünk? 
olyan dolgok meg föleg nem érdekelnek,hogy msn-en ezt mondta azt mondta bizonyítsd valahogy 
|

10-27-2006, 20:23
|
Guest
|
|
|
|
|

10-27-2006, 21:25
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
(H)arcos: nekem csak annyi a véleményem az itt olvasható mentegetőzésekről (bizonyíték hiánya, stb.): vhogy (és nyilván nem jogtalanul) mégiscsak az anarchba került az orid... bizonyára volt rá ok... azaz: aki hazudik, az csal is és viszont... innentől kezdve, nehogy már egy csaló kezdje tanítani az erkölcsöt...

10-27-2006, 21:30
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Harcosok, úgy látom, kár cukrozni a taknyot.

10-27-2006, 22:00
|
Administrator
|
|
Activity: 31%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Harcosok, úgy látom, kár cukrozni a taknyot.
|
Fúújjjjjj. :P
|

10-27-2006, 23:10
|
Guest
|
|
|
|
Hát...Harcosok, azert ez kicsit durva volt 
Erkolcsi szoveget nyomatsz arrol, milyen jo buntetlenul csalni, mert keptelenseg bizonyitani  Nekem ez jott le.
Sajnallak :-( De asszem Dragon megmondta a frankot: nőjj fel!  ez lenne a lenyeg...szedj fel par centit 
|

10-27-2006, 23:13
|
Administrator
|
|
Activity: 31%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Erkolcsi szoveget nyomatsz arrol, milyen jo buntetlenul csalni, mert keptelenseg bizonyitani 
|
... mindezt úgy, hogy már anarchba is voltál téve csalás miatt. 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
|
|
Posting Rules
|