Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > Chat
Register Stats Members List Today's Posts

Chat Általános chat-be torkollott témák... :)

View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
Megfogadnám Harcosok tanácsait 25 12.14%
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait 42 20.39%
Kijaza Harcosok? 139 67.48%
Voters: 206. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-27-2006, 15:45
Szecsa
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Harcosok, rosszul gondolkodsz.
A rovid parbajon kell utni Hosszun az eletbe nem hozod be a dolgokat. Az elsot biztos nem, ha bevernek 4 sereggel, hiaba varizod...Az elejen tudod varizni a tagot, aztan atkepez es magikus pajzzsal visszafogja a viharjaidat.
S van 700 ember hatranya, na bumm De 90 hekivel magasabban van mint Te Viszont erdemes itt kicsit tagabban gondolkodni: 155 hekin valoszinuleg nem fogsz tudni nagy nepesseget osszehozni, mert elfogynak az epuletek igen hamar >> Utsz vagy fedezel. (Altalaban utobbit valasztjak az embere az olcsosag miatt.) S mire felzarkozol, addig a masik ha ugyesen csinalja, akkor 245 hekin osszehoz 7-8 ezres nepesseget, mig Te 5,5k-nal (amikor mar teljesen haz-koncentraltsagu az orid) kenytelen vagy megallni.

Igy hosszutavon biztos, hogy nem birod elverni...persze, ha ugyesen jatszik az ember es nem kapkodja el.

A roviden (2-3 oras) is hasonlo a szituacio.
Mert azert meg mindig erdemes arra gondolni, hogy 1 hektar beepitett terulet 225 lakosnak felel meg pontban. Tehat -10 hekivel +2,2k lakossal kell rendelkezned, amig igen sok...
Ezert en mindig utesre jatszottam, amikor csak tudtam, es persze, hogy szejjelvariztad az orimat
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-27-2006, 15:52
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Harcosok, rosszul gondolkodsz.
A rovid parbajon kell utni Hosszun az eletbe nem hozod be a dolgokat. Az elsot biztos nem, ha bevernek 4 sereggel, hiaba varizod...Az elejen tudod varizni a tagot, aztan atkepez es magikus pajzzsal visszafogja a viharjaidat.
S van 700 ember hatranya, na bumm De 90 hekivel magasabban van mint Te Viszont erdemes itt kicsit tagabban gondolkodni: 155 hekin valoszinuleg nem fogsz tudni nagy nepesseget osszehozni, mert elfogynak az epuletek igen hamar >> Utsz vagy fedezel. (Altalaban utobbit valasztjak az embere az olcsosag miatt.) S mire felzarkozol, addig a masik ha ugyesen csinalja, akkor 245 hekin osszehoz 7-8 ezres nepesseget, mig Te 5,5k-nal (amikor mar teljesen haz-koncentraltsagu az orid) kenytelen vagy megallni.

Igy hosszutavon biztos, hogy nem birod elverni...persze, ha ugyesen jatszik az ember es nem kapkodja el.

A roviden (2-3 oras) is hasonlo a szituacio.
Mert azert meg mindig erdemes arra gondolni, hogy 1 hektar beepitett terulet 225 lakosnak felel meg pontban. Tehat -10 hekivel +2,2k lakossal kell rendelkezned, amig igen sok...
Ezert en mindig utesre jatszottam, amikor csak tudtam, es persze, hogy szejjelvariztad az orimat
Nagy hekin nem tud építkezni igazán ugyhogy lassabban lesz 7-8k népe(de gyorsabban mint a 155hekisnek tegyük fel az fedez közbe:P2-3katiért:P)
de hosszu távon könyebb felállni nekem ne mond kaptam én -40hekit egy emebrtöl a végén 6értékkel lehagytam4orásban(3.lettem így)
iagazad van abban ha beütnek 4x nem nagyon fogsz tudni nyerni de hosszu távon elérhető a dobogó
ja és ha egyszer van -700néped az elején akkor kb nem félorán át szivsz hanemaddig amig meg nem tel az összesnekaz épülete mivel ha +700néped van több is vándorol be.P

ja és én is aztirtam,hogy rövidpárbajon nem hozhatod be a -40hekit de hosszun talán a dobogot megoldhatod ugy is

Last edited by Harcosok; 10-27-2006 at 15:54..
Reply With Quote
Old 10-27-2006, 15:54
lll
Guest

Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
de amugy volt a párbajban 1 idöszak ahol volt böven ütéskb akkor amikor boszi nyomatta ezt a dolgot, hogy a végén elindul oriás sereggel semmit se hagyva csak lovat+egy kis védelmet(boszi már nem emléxem te mit hagytál) de sokan ugy nyomták 0 toli+0vari+40-50ij+temérdek teki+sok ló
ez akkro volt amikor hirtelen sok kezdö kapcsolodott be és ök ilyen sitlust nyomattaklegalábbis volt 2-3 aki mindig ezt cisnálta de szó szerint mindig.D
boszi te ezzela ataktikávla tudtál elsö 2. lenni meg dobogó de ök nem igazánugyhogy biztos valamit máshogy nyomattál:P
hát jah, nem vagyok benne biztos, de lehet én hoztam be ezt a fajta módszert az utolsó fél órára mindig
de mindig valamit máshogyan csináltam mindig amikor ezt csináltam, de az már hadi titok, hogy miket csináltam
Reply With Quote
Old 10-27-2006, 15:57
Szecsa
Guest

Harcosok, de ne ugy gondolkozz, hogy csak Teged vernek be
Hanem ugy, hogy pl. Te alabontasz a feled tarto 4 seregnek es Te pedig alulrol tudsz utni
Adok-kapok strategia S maris jobban kijottel...
Reply With Quote
Old 10-27-2006, 16:00
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Harcosok, de ne ugy gondolkozz, hogy csak Teged vernek be
Hanem ugy, hogy pl. Te alabontasz a feled tarto 4 seregnek es Te pedig alulrol tudsz utni
Adok-kapok strategia S maris jobban kijottel...
föleg ha éppen belassul a neted:Pja de én mindig bontom az orim volt velem olyan esett belassult a netem de éppen rákattintottam,hogy bontsa a sok épületet de a bontás kv utánra esettés kaptam egy seregeta forumon meg is kérdezték,hogy 2-en is bevágtak vagy mi?
ja és honan tudod ki jön rád 4sereggel?sehonnan
én álltalában rémeket látok mondjuk ha valaki 10értéket is csökken még bontok gyorsan pár épületet
Reply With Quote
Old 10-27-2006, 16:04
Szecsa
Guest

Ismerd meg az ellenfeled!

ez az elso lepes...
Reply With Quote
Old 10-27-2006, 16:25
Burning Burning is offline
Member

a második meg az, hogy irtsd ki
Reply With Quote
Old 10-27-2006, 16:25
Harcosok's Avatar
Member

Quote:
Ismerd meg az ellenfeled!

ez az elso lepes...
3.lépés:Légy kiismerhetetlen!:O)
de most megyek el sziasztok midnenre válaszolok majd
látom közbe megmondták a 2.-at ugyhogy jvaítottama beirását
Reply With Quote
Old 10-27-2006, 16:26
Burning Burning is offline
Member

hopp hát akkor az a 3. lépés lesz amit mondtam
Reply With Quote
Old 10-27-2006, 16:31
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Longevity: 99%

Na látod, Harcosok. Nyiss egy párbaj topicot, és ott osztogasd az észt. Fogalmam sincs, hogy amit itt megvitattatok hogy működik, meg mennyire hatásos, és megmondom az őszintét, nem is érdekel. De amíg neked magas hekis játékban annyi tapasztalatod van, hogy rendeztek párbajt 1000 heki kezdőfölddel, addig légyszi tartsd magad távol a többi topictól.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules