|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

10-27-2006, 15:45
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Harcosok, rosszul gondolkodsz.
A rovid parbajon kell utni  Hosszun az eletbe nem hozod be a dolgokat. Az elsot biztos nem, ha bevernek 4 sereggel, hiaba varizod...Az elejen tudod varizni a tagot, aztan atkepez es magikus pajzzsal visszafogja a viharjaidat.
S van 700 ember hatranya, na bumm  De 90 hekivel magasabban van mint Te  Viszont erdemes itt kicsit tagabban gondolkodni: 155 hekin valoszinuleg nem fogsz tudni nagy nepesseget osszehozni, mert elfogynak az epuletek igen hamar >> Utsz vagy fedezel. (Altalaban utobbit valasztjak az embere az olcsosag miatt.) S mire felzarkozol, addig a masik ha ugyesen csinalja, akkor 245 hekin osszehoz 7-8 ezres nepesseget, mig Te 5,5k-nal (amikor mar teljesen haz-koncentraltsagu az orid) kenytelen vagy megallni.
Igy hosszutavon biztos, hogy nem birod elverni...persze, ha ugyesen jatszik az ember es nem kapkodja el.
A roviden (2-3 oras) is hasonlo a szituacio.
Mert azert meg mindig erdemes arra gondolni, hogy 1 hektar beepitett terulet 225 lakosnak felel meg pontban. Tehat -10 hekivel +2,2k lakossal kell rendelkezned, amig igen sok...
Ezert en mindig utesre jatszottam, amikor csak tudtam, es persze, hogy szejjelvariztad az orimat 
|

10-27-2006, 15:52
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Harcosok, rosszul gondolkodsz.
A rovid parbajon kell utni  Hosszun az eletbe nem hozod be a dolgokat. Az elsot biztos nem, ha bevernek 4 sereggel, hiaba varizod...Az elejen tudod varizni a tagot, aztan atkepez es magikus pajzzsal visszafogja a viharjaidat.
S van 700 ember hatranya, na bumm  De 90 hekivel magasabban van mint Te  Viszont erdemes itt kicsit tagabban gondolkodni: 155 hekin valoszinuleg nem fogsz tudni nagy nepesseget osszehozni, mert elfogynak az epuletek igen hamar >> Utsz vagy fedezel. (Altalaban utobbit valasztjak az embere az olcsosag miatt.) S mire felzarkozol, addig a masik ha ugyesen csinalja, akkor 245 hekin osszehoz 7-8 ezres nepesseget, mig Te 5,5k-nal (amikor mar teljesen haz-koncentraltsagu az orid) kenytelen vagy megallni.
Igy hosszutavon biztos, hogy nem birod elverni...persze, ha ugyesen jatszik az ember es nem kapkodja el.
A roviden (2-3 oras) is hasonlo a szituacio.
Mert azert meg mindig erdemes arra gondolni, hogy 1 hektar beepitett terulet 225 lakosnak felel meg pontban. Tehat -10 hekivel +2,2k lakossal kell rendelkezned, amig igen sok...
Ezert en mindig utesre jatszottam, amikor csak tudtam, es persze, hogy szejjelvariztad az orimat 
|
Nagy hekin nem tud építkezni igazán ugyhogy lassabban lesz 7-8k népe  (de gyorsabban mint a 155hekisnek tegyük fel az fedez közbe:P2-3katiért:P)
de hosszu távon könyebb felállni nekem ne mond kaptam én -40hekit egy emebrtöl a végén 6értékkel lehagytam  4orásban  (3.lettem így)
iagazad van abban ha beütnek 4x nem nagyon fogsz tudni nyerni de hosszu távon elérhető a dobogó
ja és ha egyszer van -700néped az elején akkor kb nem félorán át szivsz hanemaddig amig meg nem tel az összesnekaz épülete mivel ha +700néped van több is vándorol be.P
ja és én is aztirtam,hogy rövidpárbajon nem hozhatod be a -40hekit de hosszun talán a dobogot megoldhatod ugy is 
Last edited by Harcosok; 10-27-2006 at 15:54..
|

10-27-2006, 15:54
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
de amugy volt a párbajban 1 idöszak ahol volt böven ütés  kb akkor amikor boszi nyomatta ezt a dolgot, hogy a végén elindul oriás sereggel semmit se hagyva csak lovat+egy kis védelmet(boszi már nem emléxem te mit hagytál) de sokan ugy nyomták 0 toli+0vari+40-50ij+temérdek teki+sok ló 
ez akkro volt amikor hirtelen sok kezdö kapcsolodott be és ök ilyen sitlust nyomattak  legalábbis volt 2-3 aki mindig ezt cisnálta de szó szerint mindig.D
boszi te ezzela ataktikávla tudtál elsö 2. lenni meg dobogó de ök nem igazán  ugyhogy biztos valamit máshogy nyomattál:P
|
hát jah, nem vagyok benne biztos, de lehet én hoztam be ezt a fajta módszert az utolsó fél órára mindig
de mindig valamit máshogyan csináltam mindig amikor ezt csináltam, de az már hadi titok, hogy miket csináltam 
|

10-27-2006, 15:57
|
Guest
|
|
|
|
Harcosok, de ne ugy gondolkozz, hogy csak Teged vernek be 
Hanem ugy, hogy pl. Te alabontasz a feled tarto 4 seregnek es Te pedig alulrol tudsz utni 
Adok-kapok strategia  S maris jobban kijottel...
|

10-27-2006, 16:00
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Harcosok, de ne ugy gondolkozz, hogy csak Teged vernek be 
Hanem ugy, hogy pl. Te alabontasz a feled tarto 4 seregnek es Te pedig alulrol tudsz utni 
Adok-kapok strategia  S maris jobban kijottel...
|
föleg ha éppen belassul a neted:Pja de én mindig bontom az orim  volt velem olyan esett belassult a netem de éppen rákattintottam,hogy bontsa a sok épületet de a bontás kv utánra esett  és kaptam egy sereget  a forumon meg is kérdezték,hogy 2-en is bevágtak vagy mi? 
ja és honan tudod ki jön rád 4sereggel?sehonnan 
én álltalában rémeket látok mondjuk ha valaki 10értéket is csökken még bontok gyorsan pár épületet 
|

10-27-2006, 16:04
|
Guest
|
|
|
|
Ismerd meg az ellenfeled!
ez az elso lepes...
|

10-27-2006, 16:25
|
Member
|
|
|
|
|

10-27-2006, 16:25
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Ismerd meg az ellenfeled!
ez az elso lepes...
|
3.lépés:Légy kiismerhetetlen!:O)
de most megyek el sziasztok midnenre válaszolok majd 
látom közbe megmondták a 2.-at ugyhogy jvaítottama beirását 
|

10-27-2006, 16:26
|
Member
|
|
|
|
hopp  hát akkor az a 3. lépés lesz amit mondtam 
|

10-27-2006, 16:31
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Na látod, Harcosok. Nyiss egy párbaj topicot, és ott osztogasd az észt. Fogalmam sincs, hogy amit itt megvitattatok hogy működik, meg mennyire hatásos, és megmondom az őszintét, nem is érdekel. De amíg neked magas hekis játékban annyi tapasztalatod van, hogy rendeztek párbajt 1000 heki kezdőfölddel, addig légyszi tartsd magad távol a többi topictól.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|