|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Mit tartasz jó ötletnek?
|
A sereg tudjon nyersit is fosztani
|

|
11 |
16.18% |
A sereg tudjon nyersit és fegyvert meg drágakövet fosztani
|

|
17 |
25.00% |
A sereg tudjon az alap dolgokon kivül (csak) fegyvert és drágakövet fosztani
|

|
13 |
19.12% |
A vari tudjon nyersit varázsolni (ha már pénzt tud...)
|

|
10 |
14.71% |
A vari tudjon fegyvert varázsolni
|

|
8 |
11.76% |
A vari tudjuon nyersit és fegyvert varázsolni
|

|
15 |
22.06% |
Valami mást kellene megvalósitani...
|

|
2 |
2.94% |
Szerintem igy jó, ahogy van, ne variáljuk...
|

|
34 |
50.00% |

01-26-2006, 21:47
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
kettő: a szövid visszalophatja, de az nem nálad van már.... de megoldható ha van VIP... teki elad, pénz átmegy és veszel újat... nade ha nincs VIP?
|
Azt ne mondd, hogy a piacon nem lehet megoldani enélkül. 
|

01-26-2006, 21:50
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Mondjuk valahogy lehet, de speciel még piacon nem mentettem át semmit...
Ha a piacon keresztül lehet küldeni a cuccost, akkor a karavánnal miért nem?
|

01-26-2006, 21:51
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Meg lehet oldani. De ezt szerinted tudja az egyszeri játékos aki csak azt látja hogy eltűnt a serege "pedig 100% minden"  Van aki csak arról tud ami a súgóba van.... pl a pontlista rendezési opciói!, ügye? 
|

01-26-2006, 21:54
|
Member
|
|
|
|
kellene csinálni valami egyszerű szavazást az ügyben mondjuk csak kÍváncsiságból...
|

01-26-2006, 23:01
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Woodstock
kellene csinálni valami egyszerű szavazást az ügyben mondjuk csak kÍváncsiságból...
|
Ezzel csak azt tudnád meg, hogy hány sereges és hány alvilági ország szavazott  Naná, hogy minden sereges támogatná...
De ha tegyük fel feldobnék egy szavazást, hogy a tolvajoknak adjunk egy plusz akciót, például szélhámosság, amivel "kicsalnák" egy sereges ori földjét, szerinted a tolvajos országok hogyan szavaznának? 
|

01-27-2006, 06:44
|
Member
|
|
|
|
Akkor egy tipp azoknak, akik a tolikat elfelejtenék a változtatásaim (hozzáteszem nem vagyok fejlesztő) után, én csinálnék egy olyan lehetőséget a tolinak, hogy "beszivárgás" ilyenkor behatolna 1-2 hektár ellenséges területre az összes tolvaj, ott egy kör alatt átvennék az irányÍtást, és mire az ellenség észbekapna, a sereg már odaérne, Így meglenne oldva a tolis területfoglalás... Persze csak ha több a tolierőd, mint az ellené...
Erre nekérjetek most választ, mert legközelebb csak estefelé leszek.
|

01-27-2006, 08:14
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Woodstock
Akkor egy tipp azoknak, akik a tolikat elfelejtenék a változtatásaim (hozzáteszem nem vagyok fejlesztő) után, én csinálnék egy olyan lehetőséget a tolinak, hogy "beszivárgás" ilyenkor behatolna 1-2 hektár ellenséges területre az összes tolvaj, ott egy kör alatt átvennék az irányÍtást, és mire az ellenség észbekapna, a sereg már odaérne, Így meglenne oldva a tolis területfoglalás... Persze csak ha több a tolierőd, mint az ellené...
Erre nekérjetek most választ, mert legközelebb csak estefelé leszek.
|
Ahaaam... Értem. Tehát az elképzelésed szerint, a katonák tudnának fosztogatással tekercset szerezni, a tolvajok meg "beszivárgással" földet. Na és a varázslókkal mi lesz? Ők hogyan szerzik vissza az ellopott tekercseiket, meg az elfoglalt földjüket? Szerintem ez az ötlet zsákutca. A mai harcrendszer egy elég hosszú folyamat eredménye és ezek az ötletek felborítanák a mostani egyensúlyt. Minden stílusnak és minden akciónak megvan a maga ellenpárja, és ez a szép ebben a játékban. Minden egység a maga módján boldogul és a saját akcióival bosszulja meg a sérelmeit, illetve riasztja el a támadóit. Kár lenne összekeverni az egységek képességeit.
|

01-27-2006, 10:34
|
Guest
|
|
|
|
Hali!
Én még csak nem rég vagyok e játék rajongója, de azért már kb. sikerült felfognom, hogy miről vitatkoztok ti itt ilyen lelkesen...S meg kell mondjam, hogy mire végig olvastam az összes hozzászólást, már nem igazán tudtam, hogy kinek az oldalára álljak...Egyrészről megtudom érteni Woodstockot, hogy tényleg nem elég valóság hű a játék, másrészről viszont Axaéknak is igazat adok, hogyha változtatnánk az eddigi játékon, akkor bizony rendesen felborítanánk az egyensúlyt.Nem tudom, hogy milyen volt régen a játék, csak azt tudom, hogy most nagyon jó, mert akárhonnan nézem, az ember bármilyen fajt vagy felállást is választ, van valamilyen előnye a többiekkel szemben.S ez viszont is igaz.Viszont ha megvalósítanánk azt, amit Woodstock javasol, akkor oda lennének az előnyök.Értem azt is, hogy ő csak az igazságosságot szeretné, ezért ő mindenen csak egy kicsit változtatna, legyen az terület foglalás, vagy éppen tolvajlás.De sok kicsi sokra megy alapon ez teljesen megváltoztatná a játékot.S bár valóságosabb lenne, a játék mesevilága oda lenne...Ráadásul mindenki belezavarodna.(A kezdőknek, mint én így se egyszerű
Viszont maga az ötlet nem rossz, s talán úgy meglehetne oldani, hogy egy másik játékot is indítanának, ami erre épülne, mégis másabb lenne, de ez már más lapra tartozik.
Hali
|

01-26-2006, 21:56
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
Meg lehet oldani. De ezt szerinted tudja az egyszeri játékos aki csak azt látja hogy eltűnt a serege "pedig 100% minden"  Van aki csak arról tud ami a súgóba van.... pl a pontlista rendezési opciói!, ügye? 
|
A pontlista rendezése speciel bennevan.
De nem kell a piaccal nagyon trükközgetni sem, egy normális szövi meg tudja oldani. Oké, rizikósabb, mert iszonyat sokat lehet bukni is a piacon, h avalaki ész nélkül csinálja, de a pénz egyik országból másikba átvitele megoldható egy kis odafigyeléssel.
Tény, hogy jóval egyszerűbb karavánnal.
|

01-26-2006, 21:59
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A pontlista rendezése speciel bennevan. 
|
Hopp... és tényleg... nade ki veszi észre?
nem hiába van érettségin is már értő olvasás!
*autodidakta: nem a súgóból vette észre hanem mert olan "furcsák" azok a kiírások hogy érték, helyezés és a többi... valamelyik más ügye... pl amelyik szerint rendezed* 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|