|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Chat Általános chat-be torkollott témák... :) |
View Poll Results: Kinek mi a véleménye?
|
Megfogadnám Harcosok tanácsait
|

|
25 |
12.14% |
Nem fogadnám meg Harcosok tanácsait
|

|
42 |
20.39% |
Kijaza Harcosok?
|

|
139 |
67.48% |

10-24-2006, 16:13
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
nem értem.
egy darab 2-3 órás párbaj 3 perces körök.
részletek zöldbe. ha te nyersz akkor én nem írok
|

10-24-2006, 16:15
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
nem értem.
egy darab 2-3 órás párbaj 3 perces körök.
részletek zöldbe. ha te nyersz akkor én nem írok
|
én nem akarok neked rosszat hidd el 
min 5ora és min 3 párbaj 2-3ora alatt mit érsz full szerencse kell majdnem csak az
Engem az nem érdekel te hova irsz hova nem még nem is ismerlek és te se ismersz és mégis rosszat akarsz nekem ez is jó  DE legyen más tét msn-en megbeszélhetjük  az oridat a keresőben nem lelem:P
|

10-24-2006, 16:16
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Duma csak 
Furcsa egyik helyen midnenki azt irja A=csak a pénz harcol itt még,hogy én modom akkor már nem igaz 
|
Azt írtam hogy nem FELTÉTLENÜL. Az A csoport előtt én nem tároltam milliárdokat, mert utálok termelni -ezért mondtam hogy a B-ben is van lehetőség nem pénzen alapuló csatára.

10-24-2006, 16:17
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Azt írtam hogy nem FELTÉTLENÜL. Az A csoport előtt én nem tároltam milliárdokat, mert utálok termelni -ezért mondtam hogy a B-ben is van lehetőség nem pénzen alapuló csatára.
|
Szegény ori vs pénzes ori ne mond már,hogy van esélyed 
|

10-24-2006, 16:24
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Harcosok
Szegény ori vs pénzes ori ne mond már,hogy van esélyed 
|
Vedd már észre hogy mást írok! Ha valakivel meg akarsz valahol ütközni, akkor az meg lehet tenni feljebbi csoportokban is, csak ésszel kell csinálni.
Egyszer igazán végiggondolhatnád azt is, amit a másik ír, ne csak vaktában írogass alap igazságokat!

10-24-2006, 16:26
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Vedd már észre hogy mást írok! Ha valakivel meg akarsz valahol ütközni, akkor az meg lehet tenni feljebbi csoportokban is, csak ésszel kell csinálni.
Egyszer igazán végiggondolhatnád azt is, amit a másik ír, ne csak vaktában írogass alap igazságokat!
|
És azt honnan veszem észre,hogy gazdag vagy szegény?  Vagy,hogy nem vesz katit a piacrol...Hidd el ha most aztmondanám 100nap mulva ott vagyoka B-ben akkor nem csoron állnának nekem:P
|

10-24-2006, 16:39
|
Member
|
|
|
|
Zöld ment, tovább nem vitázok, teljesen felesleges 

10-24-2006, 17:02
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Harcosok, en jatszok kovetkezo honapban ellened arenaban.
(Csak valaki abban segitsen, ha anarchban van a foorim, akkor hogy jelentkezzek arenara?)
S megprobalom lejjebb kovacsolni az arcod, mert ez nagyon nem tetszik, hogy nyomod itt ezt a szoveget  Egyszeruen olyan helyzetekrol alkotsz olykor velemenyt, ami statisztikusan letezhet, viszont at nem elted.
Ertsd meg, pl. 1000 hekin nem az van, mint 200 hekin felszorozva a szamokat 5-tel.
5 oras parbajt is szivesen jatszok ellened, itt lesz erre az oszi szunet  Veletlenszeru fajjal, mindkettonknek ugyanaz....S 5 jatek utan lehet eredmenyeket nezni.
|

10-24-2006, 17:06
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Harcosok, en jatszok kovetkezo honapban ellened arenaban.
(Csak valaki abban segitsen, ha anarchban van a foorim, akkor hogy jelentkezzek arenara?)
S megprobalom lejjebb kovacsolni az arcod, mert ez nagyon nem tetszik, hogy nyomod itt ezt a szoveget  Egyszeruen olyan helyzetekrol alkotsz olykor velemenyt, ami statisztikusan letezhet, viszont at nem elted.
Ertsd meg, pl. 1000 hekin nem az van, mint 200 hekin felszorozva a szamokat 5-tel.
5 oras parbajt is szivesen jatszok ellened, itt lesz erre az oszi szunet  Veletlenszeru fajjal, mindkettonknek ugyanaz....S 5 jatek utan lehet eredmenyeket nezni.
|
Nem véletlenszerű faj azzal mit akarsz látom midnent a szerencsére akarsz bizni:PAkkor arénán ott leszel de majd a végén mondom el csak az orim nevét  És akkor már nem érdemes párbjoznom sem mivel akkor már ismerni fogsz az arénán is  De egyszer már ugy is legyöztelek,hogy 3-an voltunk és 2-en ellenem:P
Arénán várlak majd meglátom mit alkotsz  DE várok másokat is persze nem csak szecsát már említettem 3 evet de ők már jártáka forumon és, mint ahogy megjosoltam válaszolni nem válaszoltak 
Ja msn-re felugorhatnál azt megbeszélni mi legyen a tét  mert hát tét nélkül? 
|

10-24-2006, 17:39
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
En azt akarom, hogy parbajban pl. ugyanazokkal a feltetelekkel a 0-rol induljunk.
(Legyenek bizonyos dolgok megkötve: szemelyiseg-faj-friss 200-as ori)
Azt akarom latni, hogy egymagad mit vagy képes kihozni egy ugyanolyan helyzetből, aminek az alapfeltételei az ellenfélnek is ugyanazok.
Nekem mindegy, mikor mondod el, melyik orival vagy az arenan 
A legyozes pedig forgando, mivel az egy adott csatara koncentralodik.
Kicsit off, de ugyanilyen pl. a labdarugasban pl. 1-1 örökrangadó: bármelyik fél nyerhet.
Tét pedig teljesen felesleges  Engem hajt az, hogy jatszok a jatekkal es kozben uj dolgokat tanulok. Ha ezt anyagi-orientaltsagra akarod jatszani, akkor keress mas ellenfelet, en fizetni azert mert Te adott esetben jobb vagy nalam, biztos nem fogok 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|